keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Emännän salaiset retket

Me epäillään, että Emännällä on joku toinen! Toisinaan hän pukee päälleen lenkkivaatteet ja lähtee ulos, mutta ei ota meitä mukaan! Tämä on tapahtunut tällä viikolla jo kahdesti. Tunnin päästä hän palaa hikisenä ja huohottavana posket punoittaen ja ulkoilmalle tuoksuen. Hän kutsuu tuota toista "hiihdoksi". "Hiihtoa" varten Emännällä on erilaiset kengät, joiden mukana mäyräkoirat eivät pääse ovesta ulos. Emme käsitä, miksi mäyräkoirat eivät voi olla mukana "hiihdossa". Kunpa kyseessä olisi vain joku ohimenevä hullutus ja loppuisi pian.

Ollaan mekin sentään päästy ulos. Siitä ei ole tingitty. Eilen varsinkin oli kiva sää ulkoilla.

Tällaisen kuvan Emäntä olisi minusta halunnut, tosin vain ehkä vähän lähempää:


Mutta tällaisia hän pääasiassa sai:
Lucy-neiti sen sijaan on oikea linssilude ja kököttää missä tahansa herkkujen toivossa, mutta valitettavasti kameran säädöissä on vielä aika paljon opittavaa, joten suurin osa hänen kuvistaan oli melko kelvotonta huttua.


Voisin ottaa vielä vähän kuivattua kanaa, jos sitä taskuistasi löytyy!

Tuota... tämä keppi oli kyllä ensin minulla, Lucy-neiti!

Tänään tavattiin muuten uusi kaveri Himmu! Emäntä on joskus puhunut hänestä, mutta tänään sattumalta nähtiin lenkillä ensimmäistä kertaa. Hän on ihan vauva. Hirveän reipas hän kuitenkin oli ja katseltuaan meitä ensin vähän emäntänsä jalkojen juuresta hän tuli jo nuuskimaan ja juoksi vähän hihnassaan meidän ympärillämme.

Minä olisin halunnut painia kunnolla enkä vain nuuskia lyhyessä hihnassa!

Pönttö. Hän litsautuisi ihan kasaan, jos sinä pöllyttäisit häntä. Himmu on coton de tuléar eli hyvin pienestä ja hienosta koirasta on kyse.

No eiköhän se hienous karise, kun päästään vähän koirapuistoon rallittamaan!

6 kommenttia:

 1. Tosi vauhdikkaita laatukuvia teistä, kuomat. Tykätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Järjestelmäkameralla on ihan hauska kuvata kännykän lisäksi.

   Poista
 2. Oekeen on hyvijä kuvat. Oottako kuomat uatellunna että jos vähä työstäsittä niitä emännän karkukenkijä? Ee lähtis iteksee iliman teetä mihinkää tietymättömmiin liehottammaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me työstettäisiinkin, mutta kun on tainnut Emäntä oppia jo hiukan ajattelemaan kuin mäyräkoira: kyseiset kengät eivät vielä koskaan ole unohtuneet eteisen lattialle ja eteisen kaappia ei kuonolla saa auki sitten mitenkään...

   Poista
 3. Aivan mahtavia kuvia nuo menokuvat sinusta Roni. Sillä lailla me koirapojat toimitaan. Se on tyttöjen hommaa tuo kauniisti oleminen. Niin ja kyllähän puhuripojat aina osaa poseerata. Mutta ne on jo varmaan oppineet (odottamaan herkkuja).
  Kyllä se hiihto kuulkaa on hetkessä ohitse, kun kevät tulee ja lumet sulaa. Se on ilmeisesti joku talvi-ilmiö.
  Mukavaa viikonloppua toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo Emäntä onneksi ihan joka ilta ole jaksanut hiihtämään lähteä, että suurimmaksi osaksi vietetään illat yhdessä. Ja äkkiähän on jo kevät.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista