perjantai 22. heinäkuuta 2016

Keräilyhommissa

I'm a lonely... 
...lonesome cowboy...

...long way from home...

Ja tuosta mennään uimapaikalle...
 Mitä sinä höpötät? Ethän sinä ollut yksin? Emäntähän oli koko ajan mukanasi!

Voin minä silti olla cowboy!

More like a pretty boy...

No anna minä nyt kerron meidän marjastusretkestä.

This area is secured.

Vai kuuluiko tuolta vielä joku rapsahdus?
 Muutaman vääränhälytyksen saatoin päästää, mutta muuten vartioin uskollisesti marjasankoa. Vähän meinasi aika käydä pitkäksi, ja kun olin leikkinyt jo vartiokoiraa ja suojeluskoiraa ja poliisikoiraa ja huumekoiraa, niin kiipesin Emännän syliin suukottelemaan ja kävin hänen eteensä pitkäkseni. Olin muka tiellä ja minuun muka meinasi kompastua. Jonkin verran mustikoita lopulta saatiin.

Kerää rauhassa marjojasi nainen! Meikä poika pitää vahtia.

Lilliputtien viinitarha

Paluumatkalla kekkasin yhden hauskan paikan. Tuollaisen putken!Ramppasin tuossa sisään ja ulos jonkun kerran. Pää edeltä sisään ja pää edeltä ulos. Emännästä oli uskomatonta, että näin pitkä pätkylä mahtui kääntymään tuolla liukkaassa putkessa. Sitten piti jo lähteä kotiin. Minä olisin vielä voinut vähän aikaa leikkiä tuossa. Kuulemma joskus syksymmällä voidaan katsoa, jos jossain olisi tarjolla keinoluolaharjoituksia, jos oikeasti haluan luolakoirailua kokeilla. Lucy-neitihän on kerran käynyt sellaisen navetan nurkassa istumassa. Vai mitä Lucy-neiti?

Pöh ja pah. Mitäs tuosta. Olipahan sokkeloinen laatikko ja siellä kummallisen hajuinen elikko. Hyvin näytti Emäntä pärjäävän itsekseenkin, joten minä en katsonut tarpeelliseksi osallistua touhuun millään lailla. Minä olen muutenkin enemmän jäniskoiria...

Tässäpä vielä vähän esimerkkiä tämän hetkisestä askelluksestani:


"Kas näin nousee askel
ja askel nousee näin..."

Nyt jos siellä on eläinlääkäreitä ja fysioterapeutteja linjoilla, niin kertokaapa, ovatko nämä vielä kipeän koiran askeleita.

10 kommenttia:

 1. Olipas putkesta paljon iloa :)
  En ole lääkäri tai fyssari mutta ei näytä mun mielestä lainkaan kipeän koiran askelilta, näyttää uteliaan koiran askelilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on niin tiiviisti tuijotettu selän asentoa ja askelkuvioita, että on enää vaikea sanoa, mikä on normaalia ja mikä epänormaalia, mutta ihan iloiselta kulku jo ainakin suurimmaksi osaksi näyttää. Kotiin päin tallustelu on vähän hitaampaa. :)

   Poista
 2. Onneks olit Roni narussa tuonne putkeen männessä. Ettet piässy liijjan pitkälle. Oes kaaheeta jos jäes jummiin tuommosseen putkeen! Hyvä sielon ollunna emännän marjoja kerätä ku on nuin hyvä vahti ollu matkassa.
  Ee tiäläkkää olla mittää tietäjiä vuan ihanpikkusen jääkähköltä näättää Lucy-neetin takajalakoen askellus.Sano äet. Vaekka meleko virkeetä onnii :) Vuan eepä tuo ihme ku vasta nuin vähä aekoo on kulunna. Hyvästi oot parantunna. Maltahhan olla vielä riehumata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin Emännän mielestä on kulku vielä vähän jäykkää, vaikka välillä jo meinaa vauhti yltyä turhankin kovaksi. Toiveikkaita ollaan kuitenkin tällä hetkellä...

   Poista
 3. Oikein viehättävästi askellat Lucy-neiti! Ilo katsella.
  Mahtavan putken löysit, Roni. Minua ei Palvelijatar olisi ehkä uskaltanut putkeen päästää, kun Sen mielikuvitus heti olisi sinne sisään sijoittanut jonkun pahiksen, joka olisi minua puraissut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin voisi mielestäni päästää useammin putkiin, käynhän aina jokaisen ojarummun suun tarkistamassa, mutta yleensä en pääse sisälle asti. Tuonne ehdin luikahtaa, kun Emäntä söi vattuja ja ei ehtinyt huomata. Kun siinä ei sitten mitään kamalaa tapahtunut, niin sain mennä jonkun kerran sisään ja ulos. :)

   Poista
 4. Oih, ku upeeta, ku Lucy-neiti tipsuttelee noin sievästi ja pirteänä. Teitpä, Roni, miehen työn, ku vartioit ja paritoit mustikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä osaa arvostaa uudella tavalla sellaistakin pientä asiaa kuin mäyräkoiran askel, kun ne jonkin aikaa ovat katkolla. :)

   Poista
 5. Mä käytän tuota samaa makaa ihmisen edessä -kikkaa, kun rapsutukset ovat vähissä ja hommat mun mielestä ihan tylsiä.
  Ilman mitään lääketieteellistä koulutusta me äipän kanssa todetaan, että kyllä Lucy-neiti on parantunut. Että lenkille vaan! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiva kikka! Ei kukaan voi olla heltymättä edessä makaavalle koiralle. :)
   Varovaisesti on lähdetty liikkeelle, mutta pieniä korttelikierroksia jo tehdään Lucy-neidin kanssa.

   Poista