keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Mäyräkanakoirat


-Mitäs Koira?
-Mitäs tässä... Mitäs Kana?
-No ei kummempaa. Kuopsuttelen tarhassa ja ruoka kannetaan eteen.
-Aika samanlaiselta kuulostaa kuin koirankin elämä. Mukavia munimisia! Voinko syödä tuon pökäleen, joka jäi jälkeesi?
-Ole hyvä vain. Uusi tuntuu jo olevan tulossa.


Aika kivaa Lucy-neiti, että päästiin kanalaan!
No niin... Tuntuiko tämä kuitenkin ideatasolla jotenkin hohdokkaammalta? Ei oikein tiedä, mitä näiden kanssa tekisi. Ovatko ne vähän isomman tuntuisiakin tältä puolelta aitaa katsottuna?
No joo aika nöyränä tässä saa pienessä tilassa kanankakkaa tonkia, kun niitä on kahdeksan ja meitä vain kaksi ja kovat koukkunokat heiluu meidän silmäntasolla.


8 kommenttia:

 1. Wautsi pääsitte kanalaan ! Ilo ja hämmästys näkyy olevan molemminpuolinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tultu tutuiksi aidan läpi, niin ei sitten ollut niin iso juttu, vaikkei aitaa ollutkaan. :)

   Poista
 2. No ohhoh! Että ihanko nuivvuan sielä kaekessa sovussa ja raahassa kanojen kansa hommaelitta!? Oes männynnä multa kyllä enämpi jahtihommiin puolelle jos oesin piässynnä nuin lähelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se emäntäihmisiä hämmästytti, että oltiinkin näin kiltisti, kun pari viikkoa sitten näytti vielä, että jahti mielessä tässä ollaan. Noin pienessä tilassa ei ollut paljoa, minne jahdata ja kun kanat eivät edes säikkyneet, niin ei ollut mitään iloa säikytellä niitä. Ennemmin piti huolehtia, etteivät ne suutu meille! :)

   Poista
 3. Jopas jotakin, kyllä on melkoinen kokemus tavata kana ihan kirsu-nokka etäisyydeltä. Miten lie olisi käynyt meikäläiseltä moinen temppu... Olen minä muutaman sorsan ja variksen kanssa tehnyt tuttavuutta melkein yhtä läheltä. En aja niitä elleivät provosoi jahtiin. Palvelijatar sanoo, että käyttäydyn kuin kissa: tuijotan vain, jos kaverikin on paikoillaan tai tepastelee rauhallisesti. Mutta heti kun toinen lähtee juoksuun tai lentoon se laukaisee käsijarrun ja silloin tulee ns. räjähtävä lähtö saaliin perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tuossa vähän outoa oli, kun kiva kanajahti jäi vain haaveeksi, kun koiriin tottuneet kanat eivät pyrkineet pakoon, eivätkä kovin kauas olisi tarhassaan päässeetkään. Ei siinä itsekään osannut aloitetta tehdä ja laittaa kotkottajiin vauhtia...

   Poista
 4. Mykistävää! Siis ette yhtään pöllyttäneet noita kanoja???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. :) Yksi kana vähän pöllytti Ronia kylläkin. :D

   Poista