maanantai 24. lokakuuta 2016

Tapaus 2410: Lucy-neiti ja ruoka

Pahat suut juoruavat, että minä, kilteistä kiltein ja uskollisista uskollisin Lucy-neiti, olisin muka ahne kerjäläinen ja jopa ruokaa rosvoavaksi rosmokoiraksi on minua ikävästi nimitelty. Olisi siis ehkä aika laittaa piste tälle syyttelylle ja oikaista ilmeisistä väärinkäsityksistä johtuvia ennakkoluuloja.

Kuvatodiste 1
Jos Musta alamainen ei jaksa syödä koko ruokaansa, niin minä voin kyllä korjata sen talteen! Nuo nappulathan vallan happanevat ja menevät pilalle, jos ne jätetään siihen pöydälle muhimaan.
 Kuvatodiste 2
Kannattaakohan sinun Parempi Mestari ihan kokonaista kermahillomunkkia syödä yksinäsi? Toppahousut menevät kyllä NYT taas kiinni vuosien jälkeen, mutta kuinkahan on tuon herkkupalan jälkeen? Eiköhän jaeta kalorit, kun minullakin on taas tilaa tämän takin sisällä!
 Kuvatodiste 3
Saunapalviakos siinä on leipäviipaleen päällä vai tavallista kinkkua? Ihan mielenkiinnosta voisin ottaa pienen näytepalan maisteluun, että tunnistaisin sitten jatkossa paremmin jo hajusta.
 Kuvatodiste 4
Tämä kuva nyt ei todista mitään! On varmaan vielä lavastettukin. Minä olen vain hankalasti mukavasti päivätorkuillani sattumalta keittiönpöydän vieressä kahviaikaan.
Niin söikö kukaan tuota banaania? Että jos se on ylimääräinen, niin...

 Kuvatodiste 5
Hei Mestari! Nukahditko sinä? Tuo sinun makaronimössösi jäähtyy, jos et syö sitä! Tai jos sinä olet jo kylläinen, niin minä voin... öö tuota... viedä sen keittiöön puolestasi...

Kuten huomaatte, kaikkiin tapauksiin on aivan looginen, ymmärrettävä syy. Lisäksi puolustus haluaisi tuoda esille oman kuvatodisteensa.


Tässä kuvassa siis oikealla minun ruhtinaallinen ateriani, joka tarjoillaan minulle kahdesti päivässä. Onko siis ihme, jos tilaa olisi vielä muutamalle ylimääräisellekin suupalalle?

Parempi Mestari sanoo, että sinä lihot heti, jos sinulle antaa enemmän ruokaa!

Pyh! Ole sinä nyt hiljaa rimppakinttu, kun sinulta ei ole kukaan mitään kysynytkään!

8 kommenttia:

 1. Eihän tuo ole ollenkaan kerjäämistä, ruoka-annosten analysointia vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku edes ymmärtää! Tästä näkemyserosta on ollut Mestareiden kanssa kiistaa jo vuosia... Että saako ihmisten ruokaa, ruokailua, syömistä, seurata ja kuinka intensiivisesti ja miltä etäisyydeltä...

   Poista
 2. O-ou! Kyä nyt on SUURI vääryys kohdannu sua, Lucy-neiti. Ei tommosilla olemattomilla eväillä mäyris hengissä voi millään pysyä. Joo ei. Sitäpaitti me tykätään pikkasen pyäreistä leideistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman tukeva minä olinkin aina viime kesään asti, kunnes tuli suuri elämäntaparemontti, joka tosin lopulta rajoittui hyvin pieneen mutta sitäkin tärkeämpään kohteeseen eli minun ruokakuppiini. Ei voi sanoa, että kerjääminen olisi siitä alkanut, olen osannut tehdä sitä aina, mutta ei se ainakaan ole vähentynyt. :)

   Poista
 3. Sinnoot naenen meekäläesen makkuun :) Meellon näköjjään samallaenen immeesten suupalloen laskurojekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että meitä on muitakin! Minua on täällä jo ihan suotta syytelty jotenkin "poikkeukselliseksi". Jos haarukka olisi tennispallo, niin minä olisin tennisottelun yleisö! Pää kääntyy ahkerasti puolelta toiselle ja koko ajan toivon, että menisi huti ja tippuisi lattialle. :)

   Poista
 4. Ihan selvää vääryyttä olet kokenut Lucy-neiti! Suurennuslasilla piti katsoa oliko kipossasi mitään. Ihme että yleensä jaksat noilla eväillä pitää huolta perheenjäsenten eväiden analysoinneista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaansa tässä on silti yritettävä, vaikka kehoani kaikilta puolilta suojaava tuhti rasvakerros onkin uhkaavasti jo sulanut...

   Poista