lauantai 8. kesäkuuta 2024

Kesäterveisin super nannyt Roni & Demo

 Roni: Ollakseen niin pieniä ja avuttomia, niin ihmispennut tuntuvat vievän valtavasti aikaa. Kovat helteet eivät auttaneet asiaa, kun sekä pennut että minä meinattiin paahtua. Jotain pikku lenkkejä onnistuttiin vaunujen kanssa tekemään varjoisilla reiteillä.

Välillä ollaan oltu Ninnin ja Moonan luona ja silloin on kivaa, kun heidän ihmiset hoitavat vauvoja ja me ollaan päästy rallytokotreeneihin. 

Eilen päästiin myös mökille uimaan. 


Demon näyte


Ronin konkarin otteet


Kahdet mejätreenit ollaan onnistuttu pitämään! 

Moonan ja Ninnin kanssa lenkillä. Myös Moona kuuluu nykyisin kiinni pidettäviin koiriin. Vain seniorijaosto eli Roni ja Ninni pysyvät varmasti lähettyvillä irrallaan tiukoissakin tilanteissa. 

Ei tullut moottorisahaa mukaan, niin tähän runkoon pysähtyi lupaava metsälenkki vaunujen kanssa... 

Tämän puron vartta lenkkeillään usein helteillä, kun siinä onnistuu jäähdyttely ja juominen. 

Demo: Miten niin "pois vauvan alustalta"? Enkö minä ole sinun karvainen vauvasi? 



Puoli vuotta vauvaperhe-elämää takana. 

6 kommenttia:

  1. Laiturilla oleva lintu on ilmeisesti jokin patsas, kun niin hievahtamatta seisoo. :D Kahta vauvaa ei taida saada kerralla mihinkään kantoliinaan tai reppuun? Ensi kerralla sitten se moottorisaha mukaan. :D Demo siinä selvästi ottaa ilmakylpyä vaipanvaihtoa odotellessa. Itse juuri yksi päivä näytin miehelle vaipanvaihdon hoitopöydällä käyttäen Pikkubolognesea esimerkkivauvana, hyvin sujui. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laiturin lintu on patsas!
      Kahden vauvan reppujakin on olemassa, mutta kun vauvoilla on jo painoa 7 kg/vauva, niin en usko jaksavani kovin kummoisia lenkkejä näissä mäkisissä maastoissa 14 kilon repun kanssa. :D
      Tsemppiä sinulle odotukseesi! <3

      Poista
  2. Hauskaa kuulla teistä! Kerrassaan ihania kuvia teistä ja vauvoista. Nyt on ollut suorastaan viileää viikon verran ja sehän ei meitä haittaa lainkaan. Kyllä helteetkin kuulemma takaisin tulevat vielä. Vastahan ollaan puolessa välissä kesäkuuta.
    Meillä on sekä iloisia että surullisia tapahtunut. Teinin toinen mummo kuoli ja hautajaiset ovat kesäkuun viimeisellä viikolla. Iloinen uutinen on, että teini hyväksyttiin kaikkiin kuuteen hakemiinsa lukioihin (paitsi Sibikseen, jonka oli laittanut ykkösvaihtoehdoksi. Siellä hän on jollakin varasijalla, mutta tuskin se mihinkään johtaa, koska sinne hakijoita on todella paljon.). Tyttö on ihan tyytyväinen, että pääsi toiseksi laittamaansa lukioon.
    Mukavaa juhannusta teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ikävä kuulla, että toinen isoäiti on kuollut. :'(
      Uudessa koulussa aloittaminen onkin todella jännittävää aikaa. Sieltä saa varmasti monia uusia mukavia kavereita! :)

      Poista
  3. Onpa ihana kuva tuo alimmainen, jossa karvaiset ja ei niin karvaiset vauvat yhdessä! Uiminen ja mökkeily ovat kyllä kesän parhauksia.

    Hipun ja Mytön emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän asti kaikki vauvat ovat olleet sovussa karvaan katsomatta. :D

      Poista