perjantai 10. kesäkuuta 2022

Sairasvuoteelta

 Olisi ihana kertoa hyviä uutisia, kuinka Lucy olisi parantunut ja kaikki olisi hyvin, mutta näin ei vieläkään ole. Vatsaoireet eivät vain hellitä. Ruokahalu on kadoksissa.

 Toisena hetkenä maistuu märkäruoka, joskus koiranmakkara tai jauheliha. Tänä aamuna mikään noista ei kelvannut, mutta Ronin kuivanappuloita upposikin kourallinen. Seuraavassa hetkessä ei mennyt alas edes voinokare. Tavaraa kulkee kyllä hiljakseltaan sisään ja ulos, mutta ulos tuleva on huomattavan kosteaa.

Mitenkään lohduton tilanne ei vielä onneksi ole. Kun on ollut ikänsä sopivasti paksu mäyräkoira, niin parin viikon paasto ei vielä suurta lommoa kupeisiin tee. Yhtenä iltana metsässä oli Ronille treeniverijälki ja samaan suuntaan olisi Lucynkin askel vienyt ja nenä kävi vinhaan. Ei siis vielä niin henkitoreissaan, etteikö yhden jäljen olisi voinut käydä ajamassa (ainakin omasta mielestään). Välillä on myös lupaavia kerjäämisen hetkiä, vaikka yleensä pää kääntyykin sivuun tarjottujen herkkujen edessä. Ei maistu.

Joutaisihan tämä kuitenkin jo helpottamaan. Ei ole kiva olla ruokahaluton, vatsakipuinen mäyräkoira loputtomiin. Sopivan viileällä kelillä olisi mukava päästä lenkillekin nuuskimaan ja mukaan kesän rientoihin.


5 kommenttia:

 1. Voe kurjuuvven kurjuus! :( Kyllä on hyvässä muistissa männä kesältä nuo mahavaevat. Ee maestunna mullekkaa mikkää sillon. Mittee on teelle liäkärj sanonna tuosta? Toevottavasti tuo alakasj jootuin nyt helepottammaan...maestuuko ies vesj?

  VastaaPoista
 2. No jopa viksusti luvettiin ensin tämä ja sittä vasta tuo teejjän eellinen juttu. Eli liäkärj on tutkinna eekä mittää oo löötynnä. Vuan ee ruoka maestu...kestääkö se mahataati sittä nuin kaavvan...että on kurjoo tuo nyt! Vissiinkää ee aata muu ku toevoo toellaan että mänisj vuan ohi nyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen sitkeä vatsatauti on ollut. Tänään on jo sentään ruoka maistunut ja vettä on tullut juotua koko ajan. Huolihan siinä kuitenkin ihmisillä aina on, kun koira sairastaa.

   Poista
 3. Voi miten harmi... toivomme täältä pikaista paranemista Lucy-neidille. Toivottavasti olo kohentuu pian.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toipumisen merkkejä alkaa onneksi olla ilmoilla. Ruokahalu on jo välillä löytynyt. :)

   Poista