perjantai 14. huhtikuuta 2023

Lucy 9.1.2013-14.4.2023


 Pieni, rakas enkeli-koiramme oli aika palauttaa tänään Taivaaseen.

Suru on suunnaton ja kaipaus ääretön. Rakkaus säilyy aina.

Hyvästi rakas Lucy! 

14 kommenttia:

  1. Syvänlämpimät osanotot kotj´väelle sinne ja ihanalle Lucylle hyvvee matkoo sinne jonnehhii...<3<3 Eekä se oo hyvästit ku näkemiin, työ vielä niättä, sano äet.

    VastaaPoista
  2. Turvallista taivasmatkaa Lucy😢🙏💔💫🌈T. Heidi, Zeus ja enkeli Luigi

    VastaaPoista
  3. Illan tummuessa näemme taivaankannella pienen kirkkaan tähden tuikkimassa. Lucy-neiti siellä vilkuttelee terveisiään.

    VastaaPoista
  4. Voi, olen sanaton... lämmin ja sydämellinen osanotto valtavan suureen suruunne ja menetykseenne. Nyt Lucy leikkii yhdessä Pimun, Typyn ja muiden poismenneiden koirakamujen kanssa tuolla paremmassa.

    Hipun ja Mytön emäntä sekä Hippu ja Myttö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suru on raskasta ja raastavaa, mutta samalla se kristallisoi sen, kuinka tärkeä ja rakas menetyksen kohde on. Lucy säilyy aina sydämessä ja toivottavasti jossain on iloinen leikki käynnissä kaikkien poisnukkuneiden lemmikkien kesken. <3

      Poista
  5. Voi sentään. Tämä uutinen pysäytti, kun tieto tuolla toisella puolella osui silmiini. Lucystä oli vuosien mittaan tullut omakin melkein ystäväni, vaikka hän itse ei minusta mitään tiennytkään. Ihana, sitkeä mummokoira, ikävä on varmasti valtava, kun yksi on joukosta pois, vaikka aina sydämessä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka tämän toisaalta tiesi jo pitkän aikaa ja viime kesä viimeistään sen näytti, että nyt ollaan vahvasti jatkoajalla, niin silti kaikki tuntui loppuvan niin äkkiä. Kuukausi aiemmin kontrollissa asiat olivat vielä ihan ok ja jotkut veriarvot ym. jopa paremmat kuin joulukuussa ja sitten kuukausi myöhemmin ei ollutkaan enää mitään tehtävissä. Ihmeellistä on ollut se, miten koti voi tuntua hiljaisemmalta, kun sen hiljaisin jäsen on poissa...

      Poista
    2. Luulenpa, ettei ystävän menetykseen voi koskaan valmistautua. Tai luulee valmistautuvansa, mutta silti varsinainen loppu on yllätys ja yhtäkkinen, eikä ikävä ja suru ole pienempi.
      Kauhulla ajattelen noita hetkiä omalla kohdallani, joita sinä käyt nyt läpi.

      Poista
    3. Oikeassa olet.
      Onneksi saat vielä toivottavasti pitkään nauttia kummankin koirasi seurasta. <3 :)

      Poista