maanantai 10. huhtikuuta 2023

Jäähyväisten aika

 Lucy: On tullut aika minun hyvästellä teidät rakkaat blogin lukijat. Voimani alkavat olla lopussa ja lähinnä nukun kaiken aikaa. Ehkä kuitenkin muutaman sanan jaksan vielä sanoa.

Lauantai 8.4.2023

Elämäni on ollut välillä melkoista seikkailua mm. terveysasioiden kanssa, mutta monta kertaa olen saanut jatkoaikaa ja siitä Emäntä etenkin on valtavan kiitollinen. Pääasiassa olen sentään elänyt rauhallista ja turvallista hyvää koiran elämää. Olen saanut harrastaa ja käyttää monenlaisia kykyjäni. Keskiviikkoiltana vielä jäljestin Emännän kanssa viimeisen kerran, kun sain käydä haistelemassa tien reunaan tehdyt Demon harkkajäljet. Täyden kuun noustessa mäen takaa saavuimme yhdessä viimeiselle kaadolle. 

Keskiviikko 5.4.2023


Keskiviikko 5.4.2023

Torstaina kävin siis tapaamassa omaa eläinlääkäriäni, joka on näiden kolmen vuoden ajan hoitanut minua sydänvaivani kanssa ja Emäntä oli jo aiemmin pyytänyt häneltä, että hän kertoisi sitten, kun on aika päästää minut pois. Nyt se aika on tullut täyteen. Ehkä säästän teitä yksityiskohdilta, mutta tiivistetysti voi sanoa, että olen liian monesta kohtaa liian rikki, että voisin enää elää kuten koiran kuuluisi saada elää. Eläinlääkäri antoi kuitenkin Emännän tuoda minut vielä pääsiäiseksi kotiin. Olen tallustellut vielä pihamaalla ja saanut syödäkseni herkkuja aina, kun vain jotain on maistunut. Sunnuntaina kävin jättämässä hyvästit Moonan ja Ninnin luona, koska heidän kotinsa ja ihmisensä ovat melkein kuin minunkin toinen kotini.


Pääsiäissunnuntai 9.4.2023
Demo 7,5 kk, Ninni 7 v 11 kk, Roni 8 v 7 kk, Lucy 10 v 3 kk, Moona 4 v 11 kk

Pääsiäissunnuntai 9.4.2023


Pääsiäissunnuntai 9.4.2023

Mestarit ovat surun musertamia, mutta uskon heidän selviävän kyllä. Blogikin on varmasti hyvissä tassuissa, koska uskollisin elämänkumppanini Roni on aivan yhtä hyvä tarinankertoja kuin minäkin. Onnekseni ehdin myös kouluttaa pirpanaa koirien tavoille tämän puolen vuoden ajan, jonka jaoimme laumanjäsenyyden ja Demosta tulee varmasti kelpo koira isänsä seurassa. Demo on lupaava veijari, jossa mäyräkoiruus orastaa vahvasti.

Palmusunnuntai 2.4.2023, iltakävelyllä omalla tiellä

Kiitos oma lauma ja perhe! Rakastan teitä ja olen saanut kokea myös olevani rakastettu.

Lauantaina 8.4.2023

Kiitos ystävät ja tuttavat, treenikaverit ja blogin lukijat! Olette rikastuttaneet elämääni.

Eläkää ja voikaa hyvin! Rakastakaa ja pitäkää toisistanne huolta! Ja kun te karvakamut saavutte sateenkaarisillalle, niin minä olen teitä siellä vastassa!

Lauantaina 8.4.2023 oman talon rappusilla

Pääsiäismaanantai 10.4.2023


Rakkain terveisin: Lucy-neiti



Kevät tulee väkisin, vaikka surunkin keskelle.


14 kommenttia:

  1. Voi, olipa surullinen ilmoitus. 😢 Ihana on ollut Lucyyn tutustua näin virtuaalisesti ja varmasti vielä hienompi olisi ollut livenäkin tämä tuntea. ❤️ Hyvää taivasmatkaa Lucylle. ☁️ Ja osanotot kotiväelle rakkaan ystävän kanssa vietetyn ajan loppumisesta. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Raskasta on luopua rakkaasta ystävästä, mutta raskasta on myös ollut seurata hidasta hiipumista vierestä. Nyt ei enää voi pyytää enempää. Viimeiset hetket täällä vielä silitellään ja herkutellaan kaikella, mikä vielä maistuu. <\3 :'(

      Poista
  2. Hyvää matkaa ihana Lucy-neiti. T. blogin lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nyt on aika jättää taakse tämän maan kivut ja vaivat. <\3 :'(

      Poista
  3. Kyyneleet silmissä luin kauniin jäähyväispostauksesi, ihana ja rakas blogikaverimme. Hyvää matkaa sateenkaarelle ja sydämelliset kiitokset hyvästä seurasta. Ikävöimme ja toivotamme voimia ihmisillesi ja laumallesi. Jätit sydämiimme kauniin tassunjäljen, Lucy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Parek! Olet ollut mahtava blogikamu ja toivottavasti olet jatkossakin Ronille ja Demolle. Niille kaveruksille on hyvä jonkun vanhemman ja viisaamman välillä kertoa, miten asiat ovat.
      On ollut ilo tuntea sinut ja on sääli erota, mutta tämän maailman tuskat alkavat käydä sietämättömiksi. On aika päästä lepoon.
      Suukkoja sinulle ja Palvelijattarellesi! <3

      Rakkaudella Lucy-neiti

      Poista
  4. Kiitos rakas Lucy plokikaveruuvvesta ja hyvvee matkoo sulle,oo vastassa ku ee oo pitkee aekoo ku tulen sinne minnäe <3 <3 On ollunna ihanata lukkee seekkaeluistas ja elämästäs. Kova ikävä jiäpi meellehhii ja toevotettaan voemija kotj´väelles <3 Äetillä on niin paljo vettä silimissä ettee pysty enempöö kirjottammaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin pitkästä blogikaveruudesta! Sielläpä sitten sateenkaarisillalla vihdoin tavataan kuonokkain! Älä suotta kiirehdi kuitenkaan, vaikka oma aikataulunsahan se on kullakin.
      Suukkoja sinulle ja äetillesi!
      <3
      Rakkaudella Lucy-neiti

      Poista
  5. Rakkaan Lucyn kotiväelle lämpimät halaukset ja osanotto. Arttu on Lucya vastassa monen muun blogikamun tavoin.
    T. Mai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mai!
      Lohduttava ajatus, että siellä on tuttuja vastassa. Myös Lucyn ensimmäinen koiraystävä Roosa-täti on siellä tulijaa vastassa. <3

      Poista
  6. Tämä on mykistävä kirjoitus... niin hienot ja kauniit hyvästijätöt ihanalta Lucy-neidiltä. En voinut itkemättä lukea. Lucy eli parhaan mahdollisen elämän parhaassa mahdollisessa perheessä. Toivon, että Pimu ja Typy ovat ajatelleet meistä samalla tavoin.

    Hipun ja Mytön emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lucy-neiti teki aikanaan kahdesta ihmisestä perheen, johon sitten ovat saapuneet vuorollaan myös Roni ja Demo. Lemmikeillä on ihmeellinen voima ja vaikutus ihmisiin. Varmasti Pimu ja Typy ovat myös olleet parhaassa mahdollisessa perheessä ja saaneet kaiken rakkauden, mitä ovat koskaan kaivanneet! <3

      Poista
    2. Iso kiitos kauniista sanoistasi. Näin se meni meilläkin, että Pimu teki kahdesta kaksijalkaisesta perheen ja sitä on täydentäneet myöhemmin Typy sekä Hippu ja Myttö. Voimia kovasti näinä synkkinä päivinä.

      Hipun ja Mytön emäntä

      Poista