perjantai 18. elokuuta 2023

Demo 1 vuotta!

 Paljon onnea Demo!


18.8.2023 Demo 1 v.


Tänään oli Demon ensimmäinen syntymäpäivä. Aamupalaksi päivänsankari sai herkkuruokaa. 


Päivällä käytiin kävelyllä ja paluumatkalla tavattiin harvinaisuus meidän kylällä: tyttökoira! Siinä olikin mielenkiintoinen jäljestystehtävä selvittää, missä kohtaa tietä tyttö oli sipsutellut. Sattui vielä leikkisä tyttö, jolla oli juoksut, joten koirille syntyi nopeasti yhteisymmärrys, mitä tässä voitaisiin puuhailla, mutta ihmiset ja hihnat ikävästi estivät yhteisen leikkituokion.

Lenkin ja pienen hurmoksen jälkeen olikin aika kuuma, joten oli mukava viilentyä pakastimesta suoraan otettua kanankaulaa järsien.


Päivätorkkujen jälkeen Emäntä antoi vihdoin lahjapaketin Demolle. Paketista löytyi (sängyn alla piilossa avattuna, ettei kukaan pääsisi varastamaan aarretta...) pieni pörröinen vinkuva possu! Se suussa oli hauskaa viilettää sisällä ja varsinkin vahtia sitä sängyn alla, ettei kukaan saisi sitä varastettua.


Illansuussa pidettiin pienet valokuvaussessiot pihalla ja sen jälkeen Emäntä avasi synttärilahjapussillisen puruluita lattialle. Jotenkin aiemmista luunsyönneistä jäi vain yksi nahkarulla lattialle pyörimään ja se on täytynyt korjata välillä uunin päälle jäähylle, kun siihen on kohdistunut niin voimakkaita vahtimiselkeitä. Nyt on taas luuresurssia riitävästi, kun on viisi luuta. Varsinkin, kun kyseessä on paljaat nahkarullaluut, joista Roni ei edes pidä, niin Demolle riittää enemmän kuskailtavaa ja nakerrettavaa. Roni on oppinut niin hyvälle, että haluaa luunsa aina kuivattuun lihaan käärittyinä...


Demo

Roni

Demo

Demo

Juoksentelukuviin ei ihan kameran tarkennus ehtinyt mukaan...

Yhteiskuvat olivat tällä kertaa tätä tasoa,

koska keskittyminen yhdessä oli tätä tasoa.

Ja sitten oli myös paljon tällaista...

Sellainen oli siis Demon ensimmäinen synttäripäivä! Moona ja Ninni kävivät meillä juhlimassa synttäreitä jo etukäteen viikko sitten, joten nyt ei ollut isompia kaverisynttäreitä. 

10 kommenttia:

 1. Runsaasti onnea komealle Demo nuorukaiselle! Sattuipa sopivasti, että juhlan kunniaksi osui lenkillä kohdalle narttu, joka vieläpä tuoksui huumaavasti. Lahjatkin näyttävät olleen ihan luksusluokkaa. Nopeasti on vuosi kulunut ja kauniisti poika kasvanut. Ronilla on syystäkin varsin ylpeä ilme: noin upea poika mulla on! Tullut selvästi isäänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :)
   Tyttöylläri oli melkein liian hyvä juttu ollakseen totta! Possu oli niin kiva lahja, että se oli yöllä sängyssäkin mukana. :) Frisbee on käytössä vain ihmisen kanssa, jotta se kestäisi pidempään ehjänä. Muuten sekin olisi voinut olla unilelu. :D

   Poista
 2. Oekeen paljo onnee Demolle! :) Kyllä on sittä isäsä näkönen poeka... ee erottasj kumpiko on kumpi jos ee kuvan alla lukisj nimmee.
  Ja haaska synttärj´päevä näättäs olleen, herkkuja,tyttöjä ja vinkupossu :) Ilosta männöö kaksikolle jatkossahhii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Synttäripäivä oli oikein mukava ja yöllä nukutti hyvin. :D

   Poista
 3. Nopeasti se vain on mennyt koirapojan ensimmäinen vuosi!

  Hah, meillä Pikkubolognese on Ronin kanssa ihan samoilla linjoilla luiden suhteen. :D Tosin ennen Pikkubolognese söi vain ne lihakääreet luiden päältä ja piilotti luut ympäri asuntoa odottamaan sopivaa nakerteluhetkeä, mutta isojen koirien tultua se on joutunut syömään myös luut, koska muuten joku toinen syö ne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vuosi on vierähtänyt nopsasti! Demo tuntuu edelleen enemmän pennulta kuin aikuiselta...

   Pikkubolognese on näköjään joutunut opettelemaan vähän uusia tapoja luiden kanssa. :) Lihakääreiset ovat ehdottomasti parhaita luita!

   Poista
 4. Meidän onnittelut tulevat pahasti myöhässä mutta suuren suuret onnittelut meidän blogikamulle!

  Hippu, Myttö ja emäntä

  VastaaPoista
 5. Oih, paljon onnea Demo! Sinusta on kasvanut jo ihan iso poika, ja komea <3 kuin isäsi! Keskittymiskuvat venyttivät tämän kommentinkirjoittajan huulia kohti korvia, koska tämänkin talon 2-vuotias vauvakoira esiintyy usein juuri samalla tavalla kuin sinä, pitkin pituuttaan maassa, vähän tätikoiraa härnäten kun tätikoira yrittää olla asiallinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ilmeisesti pikku koirat ovat pikku koiria ikään ja kokoon katsomatta. :D

   Poista