keskiviikko 23. elokuuta 2023

Kylillä käymässä

Demo: Siis täälläkö sinä isi ennen asuit?

Roni: Täälläpä hyvinkin.


Demo: Ja kävelittekö te siis joka päivä Lucy-neidin kanssa asfalttiteitä?!

Roni: Kyllä. Välillä toki käytiin pururadalla metsässä, mutta sinnekin piti mennä asfalttia pitkin.

Demo: Pururata? Minä en ole ikinä käynyt pururadalla, mutta se kuulostaa ihan mahtavalta! Mitä kaikkea siellä saa purra?

Roni: No ei se ihan sellainen pururata ole...


Demo: Onko täällä kylällä tyttöjäkin?

Roni: Voi kuule... Niin paljon, että minulla oli jatkuvasti vatsa löysällä pelkästään heidän ajattelemisestaan ja tuoksujen haistelusta. Emäntähän luuli pitkään, että minulla on joku ruoka-aineallergia, joka ripuloittaa minua, kun sitä vähiten aavistaa, mutta kaikki oireet katosivat, kun muutettiin maaseudun rauhaan. Se on tämä keskustan syke sellainen, ettei sovi kaikkien vatsalle...


Roni: Oho... mikäs tsirpukka se tuolla on? Mennäänpä tekemään tuttavuutta...

...

Demo: Meidän kyläekskursio ulottui lopulta myös koirapuistoon asti, jossa tavattiin isin vanha tuttu bullterrieri Nemi, mutta siitä ei tullut valokuvaa. Nemi suhtautui meihin niin välinpitämättömästi, että melkein olisi saattanut luulla, ettei hän huomannut meidän olemassa oloamme lainkaan. Oli aivan mahtavaa käydä katselemassa vähän Suurta Maailmaa!
 
Roni: Omalla pihatiellä kuljettiin sen sijaan ihan vain näin:

Huomaatteko kuvasta yhden pienen eroavaisuuden, joka erottaa Luottokoiran tavallisesta koirasta?

8 kommenttia:

 1. Kaupunkielämässä on kyllä monta ihmeellistä asiaa sellaiselle, joka on tottunut ihan toiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi useammin jaksaa käyttää Demoa katselemassa keskustaajaman menoa. Onneksi Demo on aika rennosti paikassa kuin paikassa. Ei isommin pelkää tai jännitä tai nosta korkeita kierroksia. Toki Ronin turvallisessa seurassa on helppo olla. :)

   Poista
 2. Avartava reissu Demolle. Kätevää, että on isäpappa kertomassa maailman ihmeistä. Kyllä me uskotaan, että Demostakin tulee Luottokoira, kunhan ensin on nauttinut lapsuudesta ja teini-ikä on koettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronin rauhallisessa seurassa Demon on kyllä helppo olla kaikenlaisissa paikoissa! Ja on totta, että aika monta vuotta meni Ronillakin ansaita Luottokoiran titteli. :D

   Poista
 3. Hyvä seon käävvä nuoren miehen luotetussa seorassa kylillä enskertoo. Ee joovvu ihan mihinkä sattuu :) Se tuo iso mualima on arvoomaton paekka keskenkasvuselle.
  Se kannattaa nuita isän opetuksia kuunnella tarkalla korvalla ja ottoo esj´merkkijä. - Mahtoko muuten olla minkä näkönen tirpukka sielä...ihavvuan muuten tässä kysäsen...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollut onni monessa asiassa, että on isi melkein aina mukana tukena ja turvana ja mallia näyttämässä!

   No tämä tyttöhän oli sellainen pieni ja pörröinen ja oikein leikkisä! Harmi, ettei tavattu häntä siellä koirapuistossa, koska siitä olisi saatu kivat rallit aikaiseksi! :)

   Poista
 4. Luottokoira ja tavallinen koira. Me kuallaan nauruun. Hianosti meni teijän tepsuttelut isolla kirkolla. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu välillä pitää käydä vähän maalikylillä katselemassa, että miten ne muut elelee. ;)

   Poista