maanantai 6. marraskuuta 2023

Katoamisilmoitus

 Oletko nähnyt tätä naista?

(Kuvaa ei valitettavasti ole saatavilla, koska meillä ei Demon kanssa ole kameraa.)


Kadonnut: mäyräkoiran näkökulmasta pitkä nainen, jolla on pitkä, vaalea tukka

Tunnetaan Emäntänä tai Parempana Mestarina

Viimeisin havainto kotiovella aamulla torstaina 2.11.

Kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan tähän blogiin, koska meillä ei ole omia puhelimia.


Kun kaikki oli vielä hyvin ja saimme torkkua Paremman Mestarin jalkojen päällä päiväunilla.


Roni: Parempi Mestari on kadonnut. Torstaiaamuna hän käytti meidät omalla etupihallamme pienellä aamupissalla ja lähti sitten autolla jonnekin. Hän ei ole palannut kotiin. Olemme olleet siitä lähtien kotona vain Mestarin kanssa ja tietenkin hänkin on usein päivisin poissa. Ruoka ei oikein maistu ja jokainen rapsahdus saa toivomaan, että Parempi Mestari palaisi takaisin, mutta hänen tuoksunsa jatkaa vain hiipumistaan kodissamme.

Demo: Lauantaina Mestari kaivoi Paremman Mestarin kassin esille ja pakkasi sinne tavaroita. Minä yritin parhaani mukaan varastaa tavaroita kassista ja piilottaa niitä pitkin taloa, mutta lopulta Mestari sai kuitenkin tavarat kassiin ja hävisi jonnekin. Takaisin hän tuli ilman Paremman Mestarin kassia, mutta kaiken omituisen vieraan hajun lisäksi hänessä oli häivähdys Paremman Mestarin tuoksua. Epäilen, että he tapasivat jossakin. Olen myös varma, että kuulin eilen Paremman Mestarin ääntä. Hän kehui minua hyväksi pojaksi ja sanoi kaikkea muutakin mukavaa, mutta en nähnyt, mistä hän puhui. Ikään kuin ääni olisi tullut Mestarin kädessä olleesta laitteesta.

Roni: Öisin käperrymme sänkyyn tiiviisti Mestarin kylkeen kiinni Paremman Mestarin puolelle sänkyä. Tuntuu kuin olisimme joutuneet painajaiseen.

8 kommenttia:

 1. No voihan sentään. Kuulostaa siltä, että olette melkein heitteillä. Mutta tässä mysteerissä voi vielä tapahtua yllätyskäänne ja etsimänne naishenkilö löytyykin yhtäkkiä eteisnaulakolta. Olen kuullut sellaisista, älkää menettäkö toivoanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomme todella, että hän palaisi! Nyt on mennyt jo viikko, eikä hänestä ole näkynyt vilaustakaan. :/

   Poista
 2. Onpas teillä siellä mysteeri. Vaistoni sanoo, että joku päivä laumanne on taas täydellinen. Kaikkea hyvää teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Emäntä on ollut poissa jo kaksi viikkoa. :(

   Poista
 3. Kuulostaapa ikävältä. Lohduttaa kuitenkin, että hän ei ole ollut kokonaan kadoksissa, kun ääni ja tuoksu on kuitenkin vielä ollut saatavilla, se on hyvä asia. Mutta toivottavasti katoamisilmoitukseen saa jo päivittää löytynyt-statuksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt hän on vihdoin löytynyt, vaikkei aivan oma itsensä olekaan!

   Poista
 4. Ou nou! Nythän teil mystistä on tapahtunnu. Ootteko ottaneet yhteyttä Poirottiin tai Neiti Marppleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoamismysteeri ratkesi, mutta jokin uusi mysteeri on kuulemma vielä luvassa...

   Poista