keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Kuukauden kateissa ollut Emäntä on löytynyt

 Roni: Maanantai-iltana sitten tapahtui se iloinen asia, että ulko-oven auetessa vastassa olikin vihdoin Parempi Mestari. Hetki siinä meni asiaa sulatellessa. Ensin hypin häntä vasten ja yritin nuolla naamasta. Kun hän lopulta oli sisällä, istuin sohvalle hänen viereensä ja vain tuijotin epäuskoisena, onko se todella hän. Sen jälkeen hän halusikin mennä jo sänkyyn pitkälleen ja makasin aivan kiinni hänessä koko illan.

Demo: Minä menin aivan sekaisin onnesta. Hypin, haukuin, yritin nuolla ja juosta taloa ympäri kaikkea yhtä aikaa. Minun elämästäni Emäntä ei ole koskaan ollut poissa 3 yötä pidempään, joten nämä 4 viikkoa ja 5 päivää olivat minulle ikuisuus. Kun lopulta en enää riehunut, niin vinguin ja niiskutin vielä pitkän tovin Emännän kainalossa. Kerroin, miten valtavan kova ikävä on ollut.


Siitä lähtien olemme maaneet kylki kyljessä kaksi vuorokautta hänen kanssaan, koska jotenkin Emäntä ei ole aivan oma itsensä. Hän ei nimittäin juuri poistu sängystä.

Roni: Se on totta. Emme saaneet enää sitä samaa Emäntä takaisin. Hän köpöttelee vaivalloisesti vessaan ja keittiöön, mutta siinä kaikki! Hän myös sanoo, että me menemme vielä uudestaan hoitoon Moonan ja Ninnin luo, kuten olimme pari viikkoa tässä välilläkin. Osan ajasta olimme Mestarin kanssa.


Ninni 8v., Roni 9v., Demo 1v. ja Moona 5v.

Demo: Moonan ja Ninnin luona ei tietysti ole hassumpaa. Lenkkeillään ja leikitään päivittäin.

Roni: Minä pääsin jopa kerran heidän emäntänsä kanssa rally-tokotreeneihin!

Demo: Ainoastaan nukkumisjärjestelyt eivät aluksi miellyttäneet minua. Tähän sänkyyn ei kuulemma oteta koiria lakanoiden väliin nukkumaan. Jouduttiin nukkumaan koiranpedeissä lattialla. Ensimmäisenä yönä kiukuttelin pitkään, mutta lopulta tyydyin kohtalooni ja muut yöt menivät ihan hyvin.

Emännän nykyinen kunto ja katoaminen liittyy ilmeisesti näihin aiemmin syksyllä saapuneisiin laatikoihin, joita olin apuna avaamassa.
Roni: Jotain uutta on ilmeisesti luvassa. Emäntäkään ei kai ole lopullisesti epäkunnossa, vaikka nyt joutuukin makoilemaan sängyssä. Aika näyttää, mikä tämä mysteeri on.


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

17 kommenttia:

 1. Tervehdys sinne teille, onpa kivaa, että emäntä onpi löytynyt pitkän poissaolon jälkeen! Ja lohdullisesti voin todeta teille hännänheiluttajille, että minusta vaikuttaa artikkelinne perusteella siltä, että tämä emännän poissaoleskelu on ohimenevää, joskin jotain muuta erityistä saattaa tulla yllätyksenä tilalle :).
  Onnellista odotusta, taidan uskaltaa kuvien perusteella toivotella <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Nyt on ollut vähän erikoisia viikkoja ja on vielä edessäkin, mutta jospa joku uusi arjentapainen löytyisi taas jossain vaiheessa ja koirapoikien elämä selkeytyisi.

   Poista
  2. Aivan varmasti löytyy uusi arjentapainen (hyvä sana 😊), vaikka varmasti on monenlaista totuttelemistakin. Kivoja ja jännittäviä aikoja sinulla!

   Poista
 2. Iivari tiälä. Voe kuomat kuulkee miten mukavata ku emäntä lööty! Ja äet sano että näätästää vähä siltä että suattaa teellä olla vielä semmonen tuplayllätyssii tiijjossa! :) <3 Mitenkä ilonen juttu se...mitteehän mahatta tuumata!? Kovasti paljo onnee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Varmaan tässä ollaan kaikki ihmeissään, että mitä tapahtuu, mutta eiköhän tästä yhdessä selvitä. :)

   Poista
 3. Onpa kerrassaan outoa menoa! Onneksi emäntä palasi. Ettei vaan kuitenkin katoaisi taas jossain vaiheessa uudestaan? (Onnea! Ja onpa kiva kuosi haalarissa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ilmeisesti uusi katoaminen on vielä edessä, mutta jospa lopulta päädyttäisiin taas kaikki yhdessä kotiin ihan pysyvästi.

   Poista
 4. Lämpimät onnittelut ja runsaasti voimia emännälle. Hienoa, että pääsitte hänen viereensä kertomaan miten ikävä on ollut. Toivotamme teille kaikille rauhallista ja onnellista joulun aikaa ja odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voimia kyllä tarvitaan, kun näyttää tällä hetkellä sängystä nouseminenkin kovalta ponnistukselta... Ollaan kovasti oltu seurakoirina tässä kyljessä kiinni.

   Poista
 5. Voi että! Oli varmaan riamullista ku Parempi Mestari kotiutu. Tota noin niin, siis kaks laatikkoo??? Niiku tuplat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla nähty vielä mestarien pentuetta, mutta niin ne sanovat täällä hoitopaikassa, että kaksi pentua on tullut. Jospa päästäisiin lähiaikoina ainakin käymään kotona toteamassa tilanne.

   Poista
 6. Hienoa, että emäntä löytyi. Ja valtavan isot onnittelut koko teidän laumalle, joka kuvista päätelleen tulee kasvamaan.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sellaista meille on täällä hoitopaikassa puhuttu, että pentue olisi syntynyt ja ainakin kaksi pentua on tullut. Toivottavasti päästään niitä pian tapaamaan. :)

   Poista
 7. Tuplasti onnea! <3 Meille on tulossa "kesäpentu". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea teillekin tulevasta "kesäpennusta"! :)

   Poista