Sivut

tiistai 4. heinäkuuta 2017

Uuden frisbeen huumaTiedättekö, mikä on parasta uudessa frisbeessä?


Se, että siinä ei ole reikiä. Vielä!

Ei Roni! Et riko sitä!


Miksi sinun täytyi heti rikkoa tämä frisbee?!

Ai tuo vanha läpyskä...

Vanha?! Tämä on vasta toinen kerta, kun tällä leikitään!!!


Ja niin kaikki frisbeet pian muistuttavat toisiaan. (Tästä puuttuu eniten leikitty frisbee, joka on oikeastaan enää pelkkä rengas...)


Minä en ymmärrä mokomaa frisbee-maniaa... Jos lelu ei ole pehmeä ja pörröinen ja sisällä ei ole pientä vinkua, kuten tässä Sorsassa, se ei ole minun mielenkiintoni arvoinen lelu.

8 kommenttia:

 1. Kuule kuama, varo vaan, ettet vahingossa muatoilo sun rispiistä pumerankia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti niin kauan kuin uloin kehä pitää muotonsa, se lasketaan vielä frisbeeksi ja jos se katkeaa, niin sitten lelu on entinen. :)

   Poista
 2. Oho aika lyhyt elinkaari tuollaisella fresbeellä :) Ne pitäis valmistaa ehkä kumista ei muovista mutta voi olla että lento-ominaisuudet kärsii.
  Pehmolelut toimii aina, sen tietyn hetken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen Kong-merkkinen frisbee leveili juuri sillä, että se on vahvaa tekoa ja kestää rankempaakin leikkimistä, mutta yhtä lailla sekin meni palasiksi, kun tahtoa vain löytyy. Lelu on vain pakko aina ensin tappaa, ennen kuin sen voi luovuttaa Emännälle uutta heittoa varten. ;)

   Poista
 3. Eikö frisbeehen kuulu ilmastointiaukot? Minusta tuo näyttää hienolta just noin. Melko tylsä on sellainen umpifrisbee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä väittää, että umpinainen lentäisi paremmin, mutta eipähän tarvitse juosta niin kauas, kun frisbee on kunnolla ilmastoitu, joka siis Roninkin mielestä kuuluu asiaan. :)

   Poista
 4. Lelut on tarkotettu leekittäviks ja määräkoeralla on se omallaesesa leekkimisentaeto :) Seon tuo reejjitys tärkee osa sitä leekkimistä, oljpa kyse sittä mistee lelusta tahasa. MOT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kun oikein innostuu, niin silloin reikiä tulee väistämättä. Ja jos ei riittävästi innostu, niin vähän puolinaiseksi se leikkiminen silloin jää... :)

   Poista