Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Mäyräkoirien tehtävät: aktiivisuusranneke

Huolehtiakseen aktiivisuudestaan ja lisätäkseen sitä monet ihmiset kantavat nykyisin mukanaan aktiivisuusranneketta, mutta miksi ostaa muovinen ranneke, kun voit hankkia mäyräkoiran!
Toisin kuin aktiivisuusrannekkeen, mäyräkoiraasi et voi jättää päiväksi kaappiin itseäsi huijataksesi. Mäyräkoira huolehtii aidosti aktiivisuudestasi päivästä toiseen!

"Mäyräkoira on tyylikäs ja vedenkestävä aktiivisuusranneke, joka pitää sinut liikkeessä. Tämä hienostunut mäyräkoiraranneke seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja unenlaatuasi sekä motivoi terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen."Mäyräkoira-aktiivisuusranneke huomauttaa, kun olet istunut liian kauan paikallasi TV:n tai tietokoneen ääressä. Se tökkää sinua hellästi kuonollaan käsivarteesi tai painaa tassunsa reittäsi vasten merkiksi, että on aika nousta antamaan mäyräkoirallesi ruokaa ja lähteä sen jälkeen ulos kävelylle.

Iltaisin mäyräkoira-aktiivisuusranneke muistuttaa kevyellä edestakaisin tepsuttelulla, niiskutuksella ja oven raapimisella, että on aika käydä vielä haukkamassa raitista ilmaa ulkona ennen nukkumaan käymistä ja nukkumaanhan käydään viimeistään iltauutisten jälkeen eikä minuuttiakaan myöhemmin. Näin mäyräkoiraranneke huolehtii riittävästä unenmäärästä.

Unenlaatua mäyräkoiraranneke mittaa ja jopa parantaa parhaiten, kun sijoitat mäyräkoirasi peiton alle lähelle kehoasi. Pehmeä, lämmin iho-turkki-kontakti on välttämätön mittauksen onnistumiseksi ja huomaat itsesikin pian raukeaksi tuntiessasi pienen unisen hengityksen liikkeen jalkaasi tai kylkeäsi vasten. (Varoitus: Saattaa aiheuttaa riippuvuutta! Käyttäessäsi mäyräkoira-aktiivisuusranneketta jatkuvasti unenlaadun parantamiseen, saatat pian huomata, ettet osaa nukkua enää ilman pientä lämpöistä sängynvaltaajaasi.)Mäyräkoira-aktiivisuusranneke myös herättää sinut aamuisin saatuasi riittävän levon. Näin et jää viikonloppuisinkaan paikoillesi makoilemaan, vaikka ulkona olisi kurja sää ja vähän flunssaakin pukkaisi. Aktiivisuuden kannalta on tärkeää lähteä liikkeelle heti aamusta. Kun olet taas tehnyt eteentaivutuksen tarjoamalla ruuan mäyräkoirallesi, on aika aloittaa uusi aktiivinen päivä kävelyllä.

Jottei liikunta olisi pelkkää yksipuolista kävelyä, mäyräkoirasi johdattaa sinut toisinaan koirapuistoon tekemään myös ylävartaloharjoituksia esineen heittämisen muodossa. Mäyräkoiraranneke saattaa tarjota ylävartalotreeniä myös esineen tai hihnan kiskomisen kautta.

"Suunnittele päiväsi uudelleen erinomaisen kumppanin seurassa"

Mäyräkoira-aktiivisuusranneke huolehtii, että hänen aktiivisuustavoitteensa tai siis sinun tavoitteesi täyttyy päivittäin. Se seuraa myös päivän aikana saamiesi kalorien määrää vierestä suupala kerrallaan. Mäyräkoiraranneketta on miellyttävä käyttää ja se istuu perheeseen kuin perheeseen. 

Aloita uusi, aktiivisempi elämä mäyräkoirasi kanssa jo tänään! Tai viimeistään huomenna. Jos ei sada...

12 kommenttia:

 1. Hui että minä pelästyin! Luulin teidän saaneen sellaisen rannekkeen tassuihinne. Mutta tekstihän onkin täyttä asiaa. Loistava analyysi mäyräkoiran hyvistä puolista - ja huonojahan meissä ei ole yhtään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän sentään! Toisin kuin ihmiset, me koirat tiedämme, milloin on aika aktivoitua ja puuhailla jotain ilman mitään rannekkeitakin. ;) Kokemusasiantuntijana tiedätkin, ettei mäyräkoirassa ole huonoja puolia! :D

   Poista
 2. Totta muuten että mäyräkoiraaktiivisuusranneke toimii paljon paremmin kuin joku urheilukaupasta ostettu. Sitäpaitsi urehilukaupasta ostettu ranneke ei laske verenpainetta mutta kun otat mäyräkoiran viereen tai syliin niin johan verenpaineet lähtee laskuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sentään joku asia vielä, johon tekniikka ei taivu, vaan tarvitaan meitä koiria avuksi. :)

   Poista
 3. Mäyräkoira-aktiivisuusranneke on lisäks melko ekolookinen, verrattuna muaviseen härpäkkeeseen, ei lähe mikromuavia, no tota noin niin, kaasupäästöjä saattaa tosin joskus tupsahtaa ilmoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hyvin ekologisia kaasupäästöjä, joista ei myöskään kerry mikromuovia elimistöön! :D

   Poista
 4. Kyllä kannattas jokkaesen immeesen lukkee tuo teejjän juttu! Kuka ikinä haluvvaa jonnii muoviläppänän kätteesä ku kerta määräkoerat on olemassa! :) Ja ilimottaako se ranneke muka millonka immeenen on vaekka syönnä liikoo? Eepä ilimota. Mutta määräkoera sen tekköö. Joskus syyttävästi tuijottamalla ja joskus jopa käpälinneen ja iäneen asijjaan puuttumalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisin kuin rannekkeella, niin mäyräkoiralla on myös suu, jolla kalorien määrää voi mukavasti tasata ihmisen lautaselta mäyräkoiralle päin. ;)

   Poista
 5. Kylläpä ovat nuo mäyräkoirat monikäyttöisiä. :)

  VastaaPoista
 6. Loistokirjoitus, joka sopii kuvaamaan myös beaglerotuista ranneketta!

  Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä rannekkeita on tosiaan erimerkkisiä, että jokainen löytää varmasti mieleisensä ja omaan sisustukseensa sopivan. ;)

   Poista