Sivut

torstai 11. maaliskuuta 2021

26 sekuntia

 Sen aikaa kestää kahdella mäyräkoiralla herätä tiedottomuuden tilasta alkuiltaunilta täyteen kerjäysvalmiuteen keittiön lattialle, kun makkarapaketti otetaan jääkaapista. 
Toinen, punaturkkisempi, tuli lyhyemmästä matkasta ja faktojen toteamiseen meni 12 sekuntia. 

Mustaturkkinen saapui vaistonsa ohjaamana viereisestä huoneesta 14 sekuntia myöhemmin. 

"Kyllähän tätä kerjäämistaitoa on jo vuosia positiivisella vahvistamisella harjoiteltu ja nopeasta makkarapakettiin reagoimesta on aina pienet makkarasiivut tarjoiltu...", keittiöstä todetaan. 10 kommenttia:

 1. Haha, vähän on vielä parantamisen varaa, niin, että sekunnit voisi laskea yhdellä numerolla :D.
  Wiima kiirehtii hitaammin, mutta luulen, että kun tuo musta vieterimme tuosta kasvaa koiraksi, niin hän saavuttaa tässä lajissa myös huipputuloksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti tässä lajissakin voisi vielä kehittyä. Lähes puolen minuutin vasteaika makkarapaketin kanssa on mäyräkoiralta aika pitkä aika... :D

   Poista
 2. Hehehee, harjoitus tekee mestareita. Mulle tarjoillaan vain porkkanaa, kun yritän kerjätä ylimääräistä juustosiivua. Makkaroitahan meillä ole koskaan. Ihme, että minulle sentään Oscar-lihapullia hankkitaan. Onkin onni, ettei eukko syö lihaa, saan takuuvarmasti syödä kaiken itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihaton palvelusväki on jotenkin katkera pala mäyräkoiran näkökulmasta. :D Toisaalta kuten sanoit, niin sitten kun lihaa on, niin on tietysti hyvä, että saa varmasti itse kaiken! :)

   Poista
 3. Seon oekee homma että taejjoesta ja noppeovvesta palakitaan :D Oes tuo jo melekosen ankeeta jos määräkoera reakoesj valloo noppeemmin ja sittä tyhjän nuopasisj...eekö vuan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on aina ollut se näkökanta, että kauniista ja nopeasta kerjäämisestä on aina vähän palkittava. :D

   Poista
 4. Yhtä nopeita näyttää olevan mäyrikset kuin beagletkin, kun tulee kyse ruuasta ja makupaloista. Meillä saavutaan myös keittiöön salamana, kun jääkaappi tai tiskikone avautuu. Pettymys tiskikoneen kohdalla on suuri, jos sen sisällä on puhtaat astiat.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy on myös avulias tiskikoneen täytössä. Se yrittää aina suorittaa esipesun kaikille astioille, joihin vain suinkin kieli yltää. :D

   Poista
 5. Kyllä tiettyihin ääniin on hyvä reagoida. :D Vähän meni kyllä yli ymmärrykseni, kun Lumes yhteen aikaan oppi erottamaan metwurstitikkupakkauksen rapinan muista rapinoista. Ihan sama mitä muuta rapisevaa kaapista otti, niin Lumesta ei kiinnostanut, mutta saman tien, kun otti metwursitikun käteensä, Lumes ilmestyi paikalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Tuo vaatii jo erikoistunutta korvaa! Koirien kyvyt ovat ihmeellisiä. :)

   Poista