torstai 15. helmikuuta 2024

Uudistunut lauma

 Roni: Niin siinä sitten kävi, että Emäntä teki kaksi tervettä pentua ja nyt päivät kuluvat niiden tahdissa. Silmät ovat jo avautuneet pennuilla, mutta kovin hitaasti tuntuvat nousevan jaloilleen. Ilmeisesti ihmispentujen luovutusikä on hieman myöhemmin kuin koirien, koska pennut ovat nyt 8-viikkoisia eivätkä todellakaan vielä valmiita uuteen kotiin. Emäntä sanoo, että ne jäävät meille ainakin 16-vuotisiksi asti!

Demo: Minusta olisi ihana hoitaa pentuja, mutta olen vain joskus onnistunut nuolaisemaan vähän korvalliselta. En tiedä, miten Emäntä pitää pennut puhtaina, kun hän ei anna minun nuolla niitä, enkä ole nähnyt hänen itsensäkään niitä nuolevan. 

Meistä on kuitenkin muutamassa viikossa tullut Ronin kanssa täysin oppineita imetysapukoiria. Olemme aina paikalla ja tukena tässä tärkeässä tehtävässä.

Pentuarki on siis lähtenyt sujumaan ihan hyvin. Mikäs tässä on ollessa, kun olemme jatkuvasti koko lauma yhdessä!


Imetysapukoira työssään. 

8 kommenttia:

 1. Hyvin kuulostavat koirat ottaneen uudet tehtävät omikseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä ei ole ollut vielä mitään ongelmia. Katsotaan sitten, kun vauvat lähtevät liikkeelle... :D

   Poista
 2. Onnee laamalle <3 Pentuarki on ihanata vuan männöö jootuin ohi...naattikee :) toevottaa Iivari ja äet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika on kyllä suhteellinen käsite. Välillä yksi vuorokausi tuntuu lähes viikon mittaiselta, mutta yhtäkkiä onkin kulunut jo 2 kuukautta vauvojen syntymästä. :)

   Poista
 3. Tuplasti sydänlämpöisiä onnentoivotuksia teille! Palvelijatar on aivan täpinöissään kuultuaan, että teillä on lauma kasvanut kahdella. Ja kaikki on ilmeisen hyvin siellä. IHANA UUTINEN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mestarit huokailevat, kun on kuulemma työlästä hoitaa kahta pentua kahdestaan. Demon äidillä oli sentään kolme pentua yksin hoidettavana ja Ronin äidillä viisi!

   Poista
 4. Lämpimät ja isot onnittelut uusista perheenjäsenistä! Aivan upea uutinen.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ollaan jo aika hyvin totuttu siihen, että perheessä on nyt myös karvattomia vauveleita meidän karvaisten lisäksi. ;)

   Poista