Sivut

tiistai 27. helmikuuta 2018

Hups, jotain meni vikaan!Tapahtui odottamaton virhe ja mäyräkoiranne jalat lakkasivat toimimasta.
Tarkista tassujen yhteensopivuus käytettävissä olevan rajapinnan lämpötilan kanssa.
Kantakaa mäyräkoiranne pikimmiten lämpimään tilaan ja yrittäkää ulkoilua myöhemmin uudestaan.
Jos ongelma jatkuu, ottakaa yhteys säiden haltijaan.


13 kommenttia:

 1. Vastasiko Säiden Haltija? Me ollaan sille soiteltu useampaan kertaan tänäkin vuonna, mutta aina on puhelinvastaaja päällä. "Tavoittelemaanne haltijaan ei juuri nyt saada yhteyttä." Palvelijatar eipäilee, että sille on tapahtunut virhe, on säätänyt pakkaset siihen malliin, että on itsekin jäätynyt tönköksi. Mites nyt käy, saadaanko kevättä lainkaan? Kysyy nimimerkki Erittäin Huolestunut Mäyräkoira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti on jokin säädinvimpstaakki jäänyt väärään asentoon ja odotusmusiikkina soi vain ratiritiralla, kun vikaa etsitään ja korjataan. :D

   Poista
 2. He he heee! Itse olen törmännyt vastaavaan ongelmaan tässä lähiviikkoina ulkoiluttaessani työpaikallani olevaa mäyräkoiraa. Koira jämähtää paikoilleen ja liikkuu hurjalla houkuttelulla pätkittäin kotia kohti. Ei ole vielä tarvinnut kantaa sisälle. Nauratti toi video ja teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että muuallakin on pakkasessa hyytyviä mäyräkoiria, vaikkei se sinänsä koiran kannalta hauskaa olekaan. :)

   Poista
  2. Pitkää lenkkiä ei kyllä voi tehdä. Useempia pienempiä :)

   Poista
 3. Oho, kunnon pakkasjuntturat :) Kohta helpottaa pakkaset ja sitten nautitaan kevätauringosta (toivottavasti) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pakkaset helpottavat. Emäntä harkitsi jo ITSE ompelevansa jotkut koirien töppöset, jos ei kohta päästä pihaa pidemmälle ja se kuulostaa pahaenteiseltä...

   Poista
 4. Gaumeeta! Joo, meil kerran loppu vesi hanasta, äippä hätäänty, että ny ne putket on jäätyneet, mut arvaatkaa mitä, siäl olikin joku kunnan vesiputkistavastaavahenkilö unohtannu vääntää jotain vipua auki asentoon, onneks vaan noin, mut tolleen on varmaan käyny sille Säiden Haltijallekin, unohtannu pakkasvipstaakelin pysty asentoon. Herätyst Säiden Haltija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei putki jäätynyt! Se on käsittääksemmme pahimmillaan aika iso operaatio. Kumma juttu nuo vivut, kun voivat jäädä keltä tahansa väärään asentoon. Eniten ihmetellään noita juomavesitapauksia, joissa likavettä on saattanut päästä vesijohtoverkkoon. Että miksi sellainen vipu edes on olemassa, jolla puhtaan ja likaisen veden voi sotkea toisiinsa?

   Poista
 5. Voi höppänät! Tossut jalkaan, samointein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille kerran tilattiin töppöset. Huolella piirrettiin tassun kuvat paperille ja mitattiin oikea koko. Kun töppöset saapuivat, pohja oli oikeankokoinen, mutta varsi ei mahtunut kiinni! Sillä kertaa isompi koko oli siitä nettikaupasta loppu ja siihen tyssäsi tossunhankintainto. Helpointa olisi, kun pääsisi kauppaan sovittelemaan, mutta se on meidän asuinpaikastamme käsin vähän hankalaa. Mutta ehkä vielä jonakin päivänä! :)

   Poista
 6. Voi pikkuista kun varpuset palelee. Pienet töppöset voisi auttaa. Joskin omalle koiralleni hankin myös töppöset viime talvena kun sille jäi lumipaakkuja tassuihin. Ei ollut ihan halpa ostoskaan, mutta sinne jäivät hankeen ja katosivat jo ekalla lenkkikerralla, joten sen koommin en ole kokeillut. Mutta jos löytyisi sinunkin pikkuisillesi paremmin pysyvä malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävipä teidän tossuille köpelösti! Meille kerran tilattiin tossut, mutta ne eivät sopineetkaan jalkaan. Ensin täytyisi löytää sopivat ja sitten vielä opetella kävelemään niillä. Tähän astisissa sovituksissa tossuja on hyvin nopeasti autettu hampailla jaloista pois... Mutta olisi kyllä hyvä, jos voisi pakkasellakin käydä edes pihalla asti omin jaloin!

   Poista