Sivut

lauantai 1. syyskuuta 2018

Ronin 4-vuotissynttärit

Roni 4 vuotta!


Minulla pyörähti tänään mittarissa neljä vuotta täyteen. Ilmeisesti virallinen synttärikuva on otettava joka vuosi uudestaan, vaikka hyvin voisi viime vuotisenkin tähän laittaa. Tuskinpa sitä on äijä kovasti vuodessa muuttunut.


Synttäripäivä on kulunut kotosalla Mestareiden ja Lucy-neidin kanssa, mutta kyllä Parempi Mestari yritti vähän keksiä jotain kivaa ohjelmaa, josta hän ajatteli minun pitävän. Käytiin aamupäivällä metsässä. Minä tietysti ensin luulin, että mennään jäljestämään, koska siitä minä oikeasti pidän, mutta etsittiinkin sitten puolukoita. Olin ensin vähän, että marjastamaan?! Siitäkö Parempi Mestari luulee minun pitävän?? Mutta olihan se kuitenkin ihan kivaa, kun sai vähän kuljeskella irrallaankin Paremman Mestarin läheisyydessä.


Eihän niitä puolukoita sitten lopulta löytynyt sieltä, mistä viime vuonna eikä osattu mistään muualta lähteä hakemaan. Vähän Parempi Mestari yritti käskeä meitä, että etsi puolukka, mutta eihän niitä löydä mäyräkoirakaan, jos ei niitä ole. (Ja ehkä sitä käskyä olisi vähän pitänyt harjoitella etukäteen...)
Tehtiin sitten muuten vain pieni lenkki metsässä ja nautittiin luonnonrauhasta.


Hilloa, sosetta vai kenties yksittäispakattuina vakuumiin? Siinäpä vasta pulma, kuinka tämän saaliin parhaiten käyttäisi.


Iltapäivällä käytiin koirapuistossa heittelemässä frisbeetä, koska se nyt vain on paras lelu.


 Tässä vanhassa frisbeessä oli jo reikä keskellä ennestään. Synttäreiden kunniaksi Parempi Mestari antoi minun leikkiä frisbeellä juuri niin kuin itse haluan. Arvaahan sen, kuinka siinä kävi. Silpuksihan se meni ja päätyi lähtiessä koirapuiston roskikseen. Mutta olipa kerrankin hauskaa, kun Parempi Mestari ei ollut koko ajan naputtamassa, että ei saa repiä ja pitää tuoda heti hänelle. Siitä olen sentään aika tarkka, etten niele kuminpalasia. Parempi Mestari niitä palasia sieltä sitten keräili jälkeeni, että kaikki päätyi roskikseen eikä jäänyt puistoon.

Illan ratoksi vielä vähän rally-tokoiltiin ja pystytettiin parvekkeelle kuvausstudio. Oltiin menossa ulos turkit harjattuina ottamaan kuvia, mutta juuri silloin alkoikin sataa. Valokuvauksen jälkeen kävin vielä Paremman Mestarin kanssa saunassa, että ihan mukava syntymäpäivä tästä lopulta tuli!


 Lucy-neidistä otettiin aluksi pari testikuvaa, että kamera on vireessä ja etten minä kyllästyisi säätämisen aikana. (Lucy 5 v 8 kk)

 En minä kyllästynyt. Kokeilin vain erilaisia poseerauksia.

Sitten tietenkin kuuluu ottaa aina kaverikuva, koska meitä nyt sattuu olemaan kaksi. Ja oikeastaan poseeraaminen on ihan kivaakin, kun saa herkkuja ja kehuja ja olla huomion keskipisteenä.


14 kommenttia:

 1. Isot ja lämpimät onnittelut komealle nelivuotiaalle! Tässähän tuntee itsensä ihan vaariksi: tulee tässä kuussa mittariin 9 vuotta.
  Upeat hauskan synttäripäivän kuvat teistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän se 9 vielä niin paljoa ole ja hyvissä voimissahan sinä edelleen olet. :) Ei kai vaarius ala kuin vasta joskus yli kymmenenvuotiaana. (Tai jos tulee lapsenlapsia ;)

   Poista
 2. Onnittelut Ronille! Hauska päivä sulle järjestettiin, kelpaa sitä muistella sitten Vaarinakin ;)
  PS: täällä tulee tammikuussa mittariin täysi kymppi, juhlallisuuksia on kai alettava jo miettimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Teillä onkin isot juhlat edessä tammikuussa! Paras varmaan alkaa jo juhlapaikkaa varailemaan ja vieraslistaa kokoamaan. ;)

   Poista
 3. Tooosi paljon onnia, Roni!
  Teil olikin oikein reipas päivä. Upeet posetukset,varsinkin tosta alimmaisesta kuvasta tykätään paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Uskomatonta, että Ronistakin tuli lopulta aikuinen. :)

   Poista
 4. Onnee kommeelle päevänsankarille! Tulloo kyllä myöhässä nämä onnittelut vuan ihan tulloo silti täävvestä syvämmestä. Kyllä on tuo teejjän emäntä taetava kuvvooja ku suapi aena nii hienot kuvat teestä. Vaekka ohan sillä kyllä hyvät mallit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeaa kameraa ei ollut jaksettu puoleen vuoteen etsiä hyllystä, niin kokeiltiin sitäkin pitkästä aikaa. Yleensä se on tuo kännykkä vain jolla kuvia räpsitään. :)

   Poista
 5. Paljon Onnea Ronille, toiset ne vaan komistuu iän karttuessa :)

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnitukset! <3 Olettepa nättinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hetken turkki pysyy kuosissa harjauksen jälkeen. Sitten on kohta taas takkuja ja risuja kiinni ja vaikka mitä. :)

   Poista