tiistai 25. lokakuuta 2022

Kuka ihmeen Demo?!

Tuhkatuulen Rafael "Demo"

 Lucy: Vietimme Ronin kanssa aivan tavallisen viikonlopun Ninnin ja Moonan luona hoidossa, kun mestareilla oli viikonloppumenoja. Ulkoilimme aivan tavallisesti. Nukuimme päiväunia ihmisten sängyssä aivan tavallisesti. Maanantaina palasimme Ninnin ja Moonan ihmisten kyydissä kotiin aivan tavallisesti.

Ovella Emäntä tuli meitä vastaan pieni musta pötkylä kainalossaan ja kaikki tavallinen kaikkosi elämästämme ikiajoiksi.


Lucy: Roni, mikä tämä on?!
Roni: En minä ymmärrä. Haisee joltain ällöttävältä pennulta.
Lucy: Miksi se ällöttävä pentu näyttää aivan sinulta?!
Roni: En käsitä... ellei sitten...
Lucy: Niin?!

Roni: Kuules kaveri... mistäs sinä oikeastaan olet tulossa?

Roni: Kieltämättä sinusta saa vähän sen vaikutelman kuin katsoisi oman menneisyytensä peiliin. Mikäs sinun äitisi nimi on?

Demo: Myy.

Roni: Tuota Lucy-neiti tässä on voinut käydä sellainen hassu sattumus...
Lucy: Ei kai...
Roni: Muistatkos sen pienen kesäromanssin, joka minulla oli?
Lucy: Et ole tosissasi!!
Roni: Sen kesäheilan nimi taisi olla Myy...
Lucy: Jaaha... no minä taidankin sitten arvata lopun.

Onko Roni kutistunut pesussa?

Lucy: Niinhän siinä oli käynyt, että mestarit olivat käyneet hakemassa pojan kotiin. Minä osoitin hyvin nopeasti pennulle, kuinka minun kanssani ollaan: katsoa saa muttei koskea. Minä en miksikään neulatyynyksi enää rupea...Lucy: Tänään käytiin ensimmäisellä yhteisellä pikkulenkillä. Kuva on otettu ilmeisesti juuri osittaisen auringonpimennyksen aikaan, mutta eipä sitä paljaalla silmällä juuri huomannut.

Tästä kai se uuden, yhteisen elämän opettelu alkaa...


Lucy: Koska me emme olleet mukana Demoa hakemassa emmekä paikalla siis vielä sunnuntai-iltana, niin ensimmäisen illan ja aamun hän sai kuvitella olevansa talon ainoa koira.


Lucy: Koska meillä ei ole mitään erityisiä sääntöjä koirien nukkumapaikoista, niin ensimmäisen yönsä Demo oli nukkunut Emännän kanssa patjalla lattialla. Hyvin oli nukuttanut.

Lucy: Sattumalta Demolle oli löytynyt isin ensimmäinen oma lelu vielä jokseenkin ehjänä. Se hampaissa oli leikitty ensimmäiset leikit uudessa kodissa.

Lucy: Kotimatkan Demo oli taittanut isin pentuviltillä ja osan matkaa hän oli nukkunut samassa kuljetusboksissa, jossa meitäkin pieninä kuljetettiin.

Demo 9 viikkoa ja 3 päivää

Jäähyväiset äitin kanssa.

Demo ja Elsa

Veljet olivat lähteneet jo aiemmin, joten kuukauden vanhempi Elsa oli toimittanut isosiskon virkaa.

Ihana Elsa... Häntä on ikävä nukkumaan käydessä. Ja herätessä...

14 kommenttia:

 1. Melkein tulee pentukuume... no ei sentään. Onneksi olkoon koko laumalle hurmaavasta Demosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerran kahdeksassa vuodessa on ehkä ihan riittävä tahti omistaa koiranpentuja. :'D

   Poista
 2. Jälen ku näkköö ni tekijän tietää :D Vuan mualima kuitennii että tuommonen jäläkeläenen ilimaantu yhe´äkin! Ne on ne kesäromanssit...vaekkee meekäläenen niistä mittää tiijjä senkummemmin vuan oon kuullunna :) Vuan on siinä sittä kommee perillinen kyllä. Onnee vuan talloon uuvvesta perheejjäsenestä! Äet lätystää tiälä että voetokkiitamikäihanajatöpönenpikkuhaavveli <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä kesäkumin käytöstä turhaan muistutella tai varminta tietysti välttää koko kesäromanssit, jos ei välttämättä halua tällaista pikku ylläriä kotiinsa. Voihan tuo epeli olla ihan hauskakin, kunhan tässä vähän tottuu tähän uuteen järjestelyyn. :D Voitko uskoa, että meillä on melkein 10 vuotta vanhoja leluja, joissa on ehjä vinkuu sisällä! Saa nähdä, onko vielä tämän leikkijän jäljiltä...

   Poista
 3. Onnea ihanalle Demolle uuteen kotiin. Roni ja Lucy, teillä on vastuullinen tehtävä opastaa pentu talon tavoille. Olkaa pienelle armollisia! Teistä sukeutuu vielä varsin toimiva ja komea trio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä tässä ehkä toivoisi pennulta armollisuutta meille. :D Lucyn taktiikka toimi ja nyt saa viettää rauhallista rinnakkaiselämää pennun kanssa, kun se ei uskalla roikkua kyljessä. Ronin pakenemistekniikka on johtanut vain villeihin takaa-ajoihin, kun pentu yrittää saalistaa isäänsä. :D

   Poista
 4. Onnea Demolle uuteen kotiin! Lucy ja Roni, olkaa pienelle armollisia. Teistä muodostuu vielä vallan mainio ja upea trio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välillä olemme jo melkein kuin oikea lauma. :D

   Poista
 5. Ooh! Olen pitänyt vähän sometaukoa ja mitä tapahtuukaan sillä välin 😍?! Onnea uudesta perheenjäsenestä ja pitkiä hermoja Lucy-neidille . .. ja lienee niillä pitemmillä hermoilla käyttöä kaksijalkaisillekin, kun nyt muistelen niitä ihania, mutta välillä niin hermojaraastavia pentujuttuja meidän perheessä :D.
  Kieltämättä kävi tällainen kuvio mielessäni kesäromanssista kuultuani, ja kivaa kun siitä tuli totta ja pääsen lukemaan pentujuttujanne🐾!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lucy on vaikuttanut oikein pitkähermoiselta ja tilanteeseen sopeutuneelta, mutta liekö kuitenkin stressiä pukkaa vai huonoa tuuria, mutta juuri Lucy on saanut vatsan puruja nyt loppuviikosta.

   Pentuasia oli viimeiseen asti vähän epävarma, kun Demolta piti vielä uudestaan käydä tarkistamassa kivesten laskeutuminen, kun eivät olleet vielä pentutarkastuksessa laskeutuneet. Lopulta oli kuitenkin purenta kunnossa, häntä suora ja pallot paikallaan, niin siitä tuli sitten meidän koira. :)

   Poista
 6. Tämä upea uutinen on mennyt minulta nyt täysin ohi, kun en kovin usein ole syksyn aikana blogimaailmaan jaksanut perehtyä syystä ja toisesta. Mutta paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! Aivan ihana olento tuo Demo. Teidän kolmikosta tulee varmasti parhaita ystäviä keskenään.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli aika viime tinkaan epäselvää, että tuleeko meille joku pojista ja kuka tulee, jos ollenkaan, niin ei kauheasti etukäteen asiasta huudeltu, mutta lopulta asiat järjestyivät niin, että tämä Ronin pienoismalli muutti meille. :)

   Poista
 7. No niin, tulihan sieltä "pikkuRoni" teille. <3

  VastaaPoista