tiistai 4. lokakuuta 2022

Voi pojat!

 


Lucy: Ihan omin jaloin kävelin mökille ja takaisin tänään! Olimme pitkän viikonlopun Moonan ja Ninnin luona. Maanantaina vihdoin Emäntä tuli paikalle myös ja oli siellä yön yli. Eilen ja tänään leikittiin vähän rally-tokoa ja käytiin kävelyllä.


Lucy: Marssijärjestys on yleensä tämä. Minä pidän perää, Ninni tassuttelee ihmisten takana, mutta minun edelläni, Roni on ihmisten välittömässä läheisyydessä muutaman metrin edessä tai takana ja Moona kirmaa etummaisena.

Roni: Kotimatkalla minä kävin uusimassa silmätarkastuslausuntoni eläinlääkärillä. Tai ehkä en itse olisi sitä pitänyt niin tärkeänä, mutta Emäntä halusi tämmöisen tarkistuksen tehdä. Minulla on edelleen terveet silmät yhtä luomen sisäpuolella kasvavaa ripseä lukuunottamatta. Siitä ei kuulemma ole haittaa, kun se ei kasva suoraan silmää kohti.

Mestarit olivat viikonlopun poissa, koska he kävivät katsomassa minun poikiani. Pojat olivat 6-viikkoisia, nyt jo kohta 7-viikkoisia. Olivat ilmeisesti oikein potria poikia, joista ei juuri tarkkaa valokuvaa ehtinyt saada niin kauan kuin olivat hereillä. Eilen pojat saivat nimetkin.

Tuhkatuulen Rafael

Tuhkatuulen Donatello (Leonardo ei suostunut pönöttämään)


Roni: Pojat olivat tosi reippaita ja ottivat vieraat riehakkaasti vastaan. Nopeasti kuitenkin vielä uni ottaa vallan tuollaisista pikkujannuista.Roni: Neljäs pentu on kasvattajan oma uusi pentu, joka oli jo jonkun viikon vanhempi, mutta mylläsi ihan yhtä tyytyväisenä menossa mukana.


Roni: Mitä kaikkea jännää elämä tuoneekaa näidenkin pikkuisten eteen. Toivottavasti saavat hyvän, turvallisen ja terveen elämän kaikki. 

8 kommenttia:

 1. Ihania vauvoja... voi että. Mökkeily on kyllä parhautta, sanovat Hippu ja Myttö.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mökillä on kyllä mukavaa, vaikka vain käymäseltäänkin. Mökki on niin lähellä Ninnin ja Moonan kotia, että sinne voi piipahtaa lenkkeillen.

   Poista
 2. Komeita jälkeläisiä sinulla Roni! Palvelijatar menee ihan sekaisin mäyräkoirien pennuista. Jos se olisi nuorempi olisi täällä varmasti kaksi mäyräkoiraa. Eukko lohduttautuu, että ehkä seuraavassa elämässä sillä on lauma mäyräkoiria (ja rekallinen rahaa). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän tuollaiset pikkuiset luppakorvat ovat syötävän suloisia. :D

   Poista
 3. Äet on ihan hurmaantunna nuihin poekiin <3 <3 Ovat kuulema niin kerrassaan sulosija :) Kommeetahan nuo on minunnii mielestä. Pikku-turtlesit :)
  Hieno homma että Lucy on jaksanna reeppaella sielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoksasittekin heti, että turtlesista on nimet peräisin. :D Poikiahan oli aluksi neljä, mutta pentu, joka olisi ollut Michelangelo nimeltään, ei elänyt viikonloppua pidempään.
   Lucylla on välillä oikein hyviä päiviä ja silloin tassukin nousee. :)

   Poista
 4. Ovat kyllä söpöliinejä. :)

  VastaaPoista