Sivut

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Juhannuksesta toipumista

Tätä on vähän vaikea uskoa todeksi, mutta niin vain kävi. Emäntä hylkäsi meidät juhannukseksi ja loikkasi vieraan vallan leiriin.

 Ketkäpä muutkaan ne olisivat kuin Sylvester ja Tohtori Kynsi! (Kissoista aiemmin: Tapahtui viikonloppuna ja Ihmiskokeita) Kuten ilmeistä näkee, niin kissat olivat todella innoissaan vieraasta ihmisestä... Emäntä tosin väittää, että oli antanut niille ruokaa ja vähän "bondannut" tämän lämpimän jälleennäkemisen jälkeen. Hän oli todella vaikuttunut, kun nämä kissat osaavat antaa tassua tai jotain sellaista. Tassua?! Me osataan jotain 40 eri käskyä ja tyyppi on ihastuksissaan tassua antavasta kissasta.


Meitä ei kuulemma voinut ottaa mukaan, koska meidän Emäntä ja kissojen palvelija menivät suolle, kävelivät siellä 60 km reput selässä ja nukkuivat ulkona. Ei olisi muka jaksettu kävellä niin paljoa ja olisi valvotettu öisin haukkumalla. Voihan siinä olla perää...

Me oltiin sitten sen sijaan viettämässä juhannusta Roosa-tädin ja Ninnin kanssa. Siellä oli vieraina uusi lapinkoiratuttavuus Hippu laumansa kanssa.

Minä RAKASTUIN Hippuun!

Joo sinä olit poikkeuksellisen ärsyttävä ja koko ajan Hipun kimpussa. Valitettavasti tai ehkä sittenkin onneksi meillä ei ole kuvamateriaalia juhannuksestamme. Pääpiirteissään homma meni niin, että juniorisakki Roni (2,5v), Ninni (2v) ja Hippu (alle 1v) riehuivat päättömästi jatkuvasti ja minä (4,5v) ja Roosa-täti (8,5v) yritettiin pitää järjestystä yllä.

Kotiin päästyäni minä käperryin ensimmäisenä omaan sänkyyni ja olen nukkunut siitä asti!

Muualla on mukavaa, mutta kyllä kotona on paras!

10 kommenttia:

 1. Tosi hiano panneri, näyttävä ja luanteikas. Teil oli sitten kaikilla upeen onnistunnu juhannus. Kyä meitä edelleen epäillyttää kissa, jonka nimi on Tohtori Kynsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Banneri on onnistuneen siivouksen välttelyn tulos. :D
   Juhannus oli tosi kiva ilman omia mestareitakin. Mekään ei olla nähty Tohtori Kynttä kuin kuvissa. Emäntä väittää sitä suloiseksi ja sosiaaliseksi kissaksi, mutta meillä on asiasta omat epäilyksemme...

   Poista
 2. No olipa reilua jättää "ajavat metsästyskoirat" ilman kevyttä 60 km lenkkiä ;)
  Teillä on ollu kyllä laatujuhannus silti, noin paljon kavereitaki. Nyt on hyvä levätä hyvin ennen kuin keksitte seuraavia seikkailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä ei halunnut ottaa sitä riskiä, että olisi tavaroidensa lisäksi joutunut kantamaan vielä mäyräkoiriakin, jos ei olisikaan jaksettu kävellä. Suolla ei kuulemma ollut myöskään sohvaa, jolle olisi voinut illalla käpertyä, että ehkä meidän oli sitten parempi kavereiden kesken mökkeillessä. :)

   Poista
 3. Banneri on todella hieno!
  Nyt vaatikaa ihan oma ja mieleisenne patikointiretki hyvitykseksi. Joo, oli varmasti parempi jäädä siitä 60 km:n pyrähdyksestä viettämään laatuaikaa kivassa seurassa. Kissat! Minä olen vain kerran ollut nenäkkäin kissan kanssa. Sekä katti että minä oltiin ihan patsaina ja kysymysmerkkeinä että mikä toi on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jokin mukava metsälenkki olisi kyllä paikallaan. Siihen voisi ehkä liittyä makkaranpaistoa tai verijäljen seuraamista... ;)

   Poista
 4. Minä luulin, että olen eksynyt väärään blogiin, kun oli kissat heti kuvassa. En kyllä ymmärrä, miten se teidän luuli, ettette jaksaisi kävellä siellä suolla ja nukkua ulkona. Tuohan olisi ollut tosi hauskaa juhannuksen viettoa. Mutta onneksi mukavaa oli teilläkin. Mukavaa viikkoa, ensi viikolla paranee kuulemma kelit, kun äippä jää lomalle! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, ei ollut tarkoitus säikäyttää kissakuvalla. :D Me ollaan yhden kerran oltu mukana pikku vaelluksella. Silloin jaksettiin kävellä ihan hyvin, mutta yöllä ulkona oli niin paljon vahdittavaa, ettei oikein kukaan saanut nukuttua...
   Mukavaa lomaa teille äipän kanssa! :)

   Poista
 5. Pieni mustasukkaisuus kuuluu asiaan kun kissoista kysymys :)
  Olihan teillä kuitenkin tosi kiva juhannus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoissa on jotain hieman arveluttavaa, varsinkin kun ei olla oikein päästy niihin kunnolla tutustumaan... mutta hauskaa oli silti muutenkin. :)

   Poista