Sivut

lauantai 26. lokakuuta 2019

Jokavuotiset ruskakuvaukset

Pidettiin keskiviikkona pienet syyskuvaukset Emännän kanssa lenkin lomassa. Kerrankin oli ihan oikea kamera mukana. Oikean kameran läsnä ollessa on saatu niin paljon herkkuja, että melkein villiinnyttiin kuvaamisesta. 
Eikä meitä tarvitse edes välttämättä asetella kuvaa varten. Riittää, että Emäntä vähän osoittaa johonkin suuntaan, jossa hänestä olisi kiva tausta ja me haemme itse poseerausasentoja. Keksittiin esimerkiksi ihan itse, että voitaisiin nousta tuota pientä kiveä vasten seisomaan vierekkäin.


Roni valitsi yksilökuvauspaikakseen kiven, jolle Emäntä oli heittänyt meidän hihnat ja pannat kuvauksen ajaksi. Minäkin kävin välillä tällä kivellä, mutta minun yksittäiskuvani otettiin lopulta maassa.


Jos jollain on tiedossa muokkausohjelma tai -toiminto, jolla mäyräkoiran ruttuun jääneen huulen voi oikaista, niin Emäntä olisi kuulemma kiinnostunut tällaisesta mahdollisuudesta. Hän ei mitenkään ehdi jokaisen suupalan jälkeen oikomaan huuliani sormellaan. En minä tiedä, miksi ne aina jäävät tuolla tavalla kurttuun...Lopuksi kokeiltiin taas juoksukuvia. Koskaan vielä ei ole taidettu saada aivan täysin tarkkaa täysosumaa, mutta hauskahan näitä on ottaa kuitenkin aina!

14 kommenttia:

 1. Onpa hienoja kuvia - ja mitkä poseeraukset!
  PS. Meillä on vähän tuota samaa ruttuhuuliongelmaa... :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tämä huuliruttu on kai vähän mäykkyjuttu. Emäntä ei muista koskaan lapinkoiralla jääneen huulen kurttuun...

   Poista
 2. Äet kyssyy että millä ihmeen herkuilla suahaan määräkoerat posseeroomaan nuin hienosti?! Tarvihtis kuulema vinkkijä :) Vaekka kyllähän työ ossootta muutennii olla kuvissa. Aena on onnistunneet kuvat.
  Kaaniit seovvut sielä teellä vielä on. Oekeen kunnon ruska. Tiältä on jo hävinnä ruskat.Vuan ruskeeta kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyrykypsennetty lammas oli tällä kertaa herkkupalana. :)
   Hetken täällä on vielä värikästä ja nättiä, mutta pian varmasti ruskeata täälläkin.

   Poista
 3. Ooo, tehän olette ihan ammattimalleja kumpikin! Kerrassaan upeat kuvat upeista koiruuksista. Hihi, tuo huulijuttuhan on tosi kiva, ei sitä kannata ruveta korjailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Huulikurttu tuntuu olevan Lucyn tavaramerkki. ;)

   Poista
 4. Kerrasaan tyylikkäitä kuvia, mut eihän se oo ihme, ku ootte kaunis ja komee.

  VastaaPoista
 5. Wautsi, hienot ruskakuvat ja mallit uljaina poseeraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Herkkupalat laittaa yrittämään parastaan! :D

   Poista
 6. Onpas ihania kuvia! :) Tänä syksynä onkin ollut vallan upea ruska. Hieman on harmittanut, etten ole itsestäni saanut irti ruskakuvaamisia, vaan tuleehan noita syksyjä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin meinasi jäädä kuvaamatta, kun tuntuu, että ruska ja koirat näyttävät samalta kuin joka syksy, mutta pitäähän sitä kameraa joskus käyttää, kun sellaisen on kerran ostanut... :D

   Poista
 7. Onpa hienoja kuvia! Mallit jaksavat poseerata kuin ammattilaiset konsanaan. Herkut toki kuuluvat asiaan. Niiden avulla minäkin saa ylipäätään edes jonkinlaisen kuvan räpsäistyä Hipusta ja Mytöstä. Aina kun en halua ottaa kuvia, joissa ne nukkuvat.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Koiria on hauska kuvata, kun ne selvästi nauttivat kuvattavana olemisesta. :)

   Poista