Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Liian kivaa rally-tokoa

 Toisilla alkoi hirvestyskausi, meillä alkoi rally-tokokausi. Tiedättehän sen tunteen, kun on jostain kivasta niin innoissaan, ettei meinaa kestää karvoissaan? Se tunne ei oikein sovi rallyradalle.

 Helppohan tässä nyt on köllötellä, kun on hommansa hoitanut, mutta olisittepa nähneet meidät Emännän kanssa puoli tuntia ennen kuvan ottamista... Me kumpikin lähdettiin ihan rauhallisella fiiliksellä liikkeelle, mutta jotenkin asiat eskaloituivat hyvin äkkiä ja mopo alkoi keulia. Minäkin sain -10 pistettä tavallisesta 90 asteen käännöksestä oikealle! Minä sentään sain homman jotenkuten pidettyä kasassa ja lopulta pisteitä oli 71/100. Toinen hyväksytty tulokseni mestariluokassa. Me ei olla noista pisteistä oltu niin nöpönuukia ennenkään. Kunhan tulee tuloksia.

Ronilla homma karkasi kuitenkin ihan laukalle ja hän ei saanut vielä viimeistä koulutustunnukseen oikeuttavaa tulosta. Nyt on siis taas jännittävää, että kumpi mahtaa saada koularin ensin!


Oltiin taas samalla kyydillä meidän treenikaverin Väinön kanssa. Odoteltiin vuoroa vierekkäisissä bokseissa. Väinöllä on jo RTK4. Hänellä olisi hyvät mahdollisuudet valioituakin rally-tokossa, mutta hänen emännällään on ollut valitettavaa epäonnea kisoissa, joten huippu pisteitä ei ole vielä tullut, mutta varmasti tulee, kun he vain jatkavat sitkeästi!


Meillä oli onnistumisen jälkeen taas kakkua! No ilmeisesti se oli tällä kertaa pääasiassa siksi, että Mestarilla on synttärit, mutta olipahan tuplasti syytä juhlaan. 

Loppupäivän voikin sitten köllötellä! 


8 kommenttia:

 1. Hyvähän se on että tavoitteita riittää,ei siitä muuten jaksaisi innostua :)
  Onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tässä lajissa riittää meille tavoiteltavaa varmaan loppuiäksi! :D
   Välitämme onnittelut Mestarille! :)

   Poista
 2. Onnea Mestarille ja Lucylle. Roni, kyllä sinä vielä homman kotiin hoidat, kumma ettei muka saa innostua, jos on kerran kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitämme onnittelut Mestarillekin! :)
   Iloisuus on siis ihan sallittua tässä lajissa, mutta ei pitäisi aivan niin riehaantua, ettei enää kuuntele käskyjä ja homma menee plörinäksi. ;)

   Poista
 3. Kyllä pitäsj suaha olla innossasa sillonku on oekeen mukavata! Pystyykö muka immeeset olemmaan nuivvuan nuama totisena ja yhessäkohen jos on oekeen mukava homma alullaan!? Ja jos on monasti ennennii tehnnä tuota ni tarvihtooko sitä kuulolla olla jos tietää jo mihinkä pittää männä... :) Onnittelut Mestarille, kuakku on varmaan maestunna hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Luulisi, että tässä vaiheessa jo koirakin saisi päättää välillä, mihin suuntaan mennään ja mitä tehtäviä tehdään! No ehkä sitten ensi kerralla löytyy yhteinen sävel paremmin. :)
   Välitämme onnittelut Mestarille! :)

   Poista
 4. Kovasti tsemppiä rally-tokokaudelle!

  VastaaPoista