maanantai 21. joulukuuta 2020

Kung Fu Roni


Lauantaina oli niin paljon lunta, että Emäntä teki pihalle lumiukon. Hän haaveili kutsuvansa lumiukon jouluaattona sisälle teelle ja toivoi, että lumiukko siitä kiitollisena veisi hänet sitten lentelemään ja ehkä jopa pohjoisnavalle asti lumiukkojen bileisiin, kun tänä vuonna on muuten ollut vähän hiljaista tuon reissailun puolesta.

Toisin kuitenkin kävi. Roni tuli hieman nuuskimaan kaveria ja kuten jo toisesta kuvasta huomaatte, niin lumiukkohan pudotti heti hanskat. Tai ainakin toisen. Roni otti haasteen vastaan.


ROUND 1

Roni töytäisee aika kevyesti kaveria alavatsaan. Lumiukko ei ole tästä vielä millänsäkään.


Roni ottaa hieman vasuria mukaan ja nostaa hieman omaa suojaustaan. Lumiukko luottaa ilmeisesti iskunkestävyyteensä ja suureen kokoonsa.


ROUND 2

Nyt Roni huomaa lumiukon katalan tempun! Lumiukolla on Ronin piirinmestaruusjoukkuevoitosta saadun pallon paloja suussaan! Tämä vaikuttaa nyt tarkoitukselliselta provokaatiolta.


Lumiukolla on kyllä ulottuvuutta, mutta niin vain Roni ponnistaa itsensä lumiukon tasalle. Siinä taitaa jo potkukin upota arkaan paikkaan.


Ja mitä näemmekö nyt... kyllä! Roni laittaa käyntiin tavaramerkkinsä eli iskusarjan nimeltä "kaivuri". Siinä uppoaa nyt iskuja oikealla ja vasemmalla tassulla suoraan lumiukon suojauksesta sisään. Tuota sarjaa ei moni ole kauaa kestänyt. Ja aivan... lumiukko joutuu luovuttaman jo toisella kierroksella.
No niin täällä nyt yleisö mylvii ja vaatii Ronia viimeistelemään lumiukon.

Ottelu on päättynyt Ronin murskavoittoon! Emäntä saa nyt etsiä muuta teeseuraa itselleen aattoillaksi.
 

4 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä hieno matsi, ihan ammattimaista meininkiä. Hyvä Roni, me kannustettiin sua. Vähän jäätiin kaipaamaan palkinnonjakoa. Kai sinä Roni sellaisen sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Palkinnothan ne jäivät jakamatta! Täällä saa hiki hatussa harjoittaa kung fu -liikkeitään, eikä kukaan edes palkitse voitosta. Hyvä, kun huomasit. Täytyyhän tästä joku purutikku saada vähintään! ;)

   Poista
 2. No kyllä on kohillaan taestelutyylj...siinä oes ukko ku ukko jiännä toeseks! :)
  Ja kyllä on ilimammuuta palakinto tuommosesta suatava.
  Meekäläenen alako männätalavena semmosen hilijalleen hivutuksen...nostamalla koepee siihen lumj´ukon tyvvee. Parin kerran jalakeen olj selevästi ryhti vähä notkahtanna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh... Hauskalta jäynältä kuulostaa tuokin koivennostolla lumiukon pehmittely! :D

   Poista