Sivut

sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Lucyn 9-vuotissynttärit

 

Lucy: Tänään kilahti mittariin 9vee tässä maailmankaikkeudessa. Yhtään ei vielä ikä paina töppösissä! Ainakaan kun muistaa ottaa lääkkeet ajallaan ja levätä ahkerasti! 


Juhlapäivää vietettiin oman lauman kesken, kuten kaikki muutkin synttärit ja pääasiassa muutkin päivät. Käytiin kävelyllä ja tehtiin pieni metsäretki. Emäntä oli tiedustellut yhden traktoriuran, jota pitkin mäyräkoira pystyi kävelemään ja päästiin ihan metsän keskelle. (No vähän hassua, kun ollaan muutenkin aina metsän keskellä.) 


Eilinen jänis oli mennyt pienemmiksi kappaleiksi ja kulkeutunut laajemmalle alueelle. Roni löysi tuosta töyräältä jäniksen jalan ja juoksi se suussaan onnessaan karkuun (eli kotiin). Minä olisin halunnut sen. Olihan sentään minun syntymäpäiväni... Ei Ronikaan sitä lopulta saanut. Emäntä otti sen ja heitti takaisin metsäneläimille. Me saimme kotona jyrsiä taas naudanluita. 


Luun lisäksi oli vähän muitakin herkkuja... 

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea ja muiskuja kaunottarelle Párekilta! Kyllä minun mielestä se jäniksenkäpälä olis kuulunut päivän sankarittarelle. Jäniksenkäpälähän on onnen amuletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Párek! :) Oli vähän nuivaa, ettei synttärisankari saanut amulettia, mutta oli se naudanluukin ihan maukas, vaikkei sillä kai samanlaista symbolista arvoa ole...

   Poista
 2. Oekeen paljo onnee kaaniille neetille! <3 Sammoo mieltä ku Párek että kyllä oes synttärj´sankarj ollunna oekeotettu siihen käpälään. Hyvä kuitennii ku ies sen luun saet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi, ettette olleet täällä puolustamassa oikeuksiani, kun olisin sitä tarvinnut! ;) No pääsin eilen pikkuisen kostamaan, kun omin lelun, jolla Roni olisi halunnut leikkiä, että vuoroin vieraissa vai miten sitä sanotaan... :D

   Poista
 3. Onnea! Hyvä, että herkkuja on piisannut sankarille ja ilmeisesti muillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Herkkuja oli onneksi yltäkylläisesti tarjolla kaikille!

   Poista
 4. Onnittelut Lucy-neidille! Kyllä olisin yhden onnea tuovan jäniksenkäpälän suonut sinullekin :)!

  VastaaPoista
 5. Ollaan onnitteluissamme myöhässä mutta näin jälkikäteen sydämelliset onnentoivotukset Lucy-neidille! Herkkuja ja ulkoilua, se kuulostaa mainiolta tavalta viettää juhlapäivää.

  Hippu, Myttö ja emäntä

  VastaaPoista
 6. Se on hyvä, että pirteyttä ja menohaluja riittää vielä, vaikka ikää tulee lisää!

  VastaaPoista