perjantai 17. maaliskuuta 2023

Kevään 2023 kirjauutuudet


 Lucyn viimeaikainen sairastelu on saanut blogimme toimituksen inspiroitumaan uuteen aluevaltaukseen ja olemme kurottaneet kirjallisuuden puolelle. Aluksi syntyi lastenkirjaidea, koska kehon eritteet ovat olleet pop lastenkirjallisuudessa jo vuosikymmenen. (Innoittajana toimivat mm. klassikot Ronsulta pääsi paukku, 2010 ja Seepralta lorahti pissa, 2010.) Kun tämä Pandoran lipas oli kerran avattu, ei sitä käynytkään niin vain sulkeminen, joten lisää seurasi.

Tässä siis Lucyn ja Ronin blogin kuumimmat kirjauutuudet kevään 2023 kirjamarkkinoille:


Missä luuraa Lucyn kakka?

Lucy on muuten ihan tavallinen mäyräkoira, mutta miksei Lucylta tule kakkaa? Inhorealistinen kurkistusluukkukirja lapsille laittaa niin suuren kuin pienenkin lukijan pohtimaan tarkemmin ulostamisen merkitystä. Aidontuntuiset kuvituskuvat saavat kirjan sivut melkein haisemaan! Vai haiseeko kirja sittenkin oikeasti...? (Kirjat myydään ilmatiiviisti erikseen pakattuina.)


Pistä pieru kiertämään

Tämä 6347-säkeinen lorueepos laittaa lapsesi toivomaan, että hän nukkuisi jo!

"Pierun kierrän ympäri suolen, paskan pistän..."


Kaikki kakasta

Lasten kirjallisuuden jälkeen toimituksemme laajensi tietokirjallisuuden puolelle. Tämä gastroenterologian erikoislääkäreiden tarkistama laitos on ehkä alansa perinpohjaisin selvitys kaikesta ulosteeseen ja ulostamiseen liittyvästä. Kirja julkaistaan suositussa kylpykirja-formaatissa. Värikuvitus.


Kakan maistajat

Tässä tehtäväkirjatyyppisessä niteessä Roni ja Demo avaavat kakan maistamisen saloja ja helppojen tehtävien avulla lukijakin voi aloittaa löytöretkensä gastronomian lopputuotteiden pariin. Nopean tilaajan etuna mukaan saa myös Suuni on tuohesta -vihkosen, joka sisältää Demon tutkielman eri puulajien maistelusta. Eriteltyinä ja arvioituina ovat niin koivuklapi, joulukuusi kuin pajupillikin. (Vertaisarvioimaton.)


Jos kiinnostuit, niin tarjoa kustannussopimusta! Kirjat ovat vain kirjoittamista vaille valmiita ja kaikki tuhdilla palkkioprosenttiosuudella varustetut sopimustarjoukset huomioidaan.


"Lucyn ja Ronin blogin kirjauutuudet antavat uutta syvyyttä niin jokakeväiseen koirankakkakeskusteluun kuin kirjallisuuskeskusteluunkin! Erottaako niitä enää edes toisistaan?" 

-Kuvitteellinen lukija, 42

Roni 10.3.20236 kommenttia:

 1. On se ihme, jos ei ala kustannussopimuksia tulla ovista ja ikkunoista, teokset kuulostavat nimittäin todella mielenkiintoisilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Täällä odotellaan toiveikkaina! :D

   Poista
  2. Nyt on takuuvarma rahasampo käsissänne! Mars ostamaan isommat lompakot ja avaamaan pankkitilit joka kuonolle.

   Poista
  3. Kiitos luottamuksesta! Eiköhän tässä isot kustannustalot oo jo alkuviikosta liikkeellä, kun arki alkaa ja toimitukset aukeaa. :D

   Poista
 2. Hetpaekalla ostettaan kaekki nuo opukset ku vuan suatta ne juluki! :D :D Tiijjä vaekka joku kirjallissuus Noopelihhii irtoo jollae nuista... :D

  VastaaPoista