tiistai 6. lokakuuta 2015

Mäykkyjen samankaltaisuuksia

Täällä blogissa on paljon ollut esillä se, miten kaksi mäyräkoiraa voi olla täysin erilaisia, mutta jottei totuus unohtuisi, niin kyllähän mäyräkoirissa on aina paljon samanlaistakin.

Todiste 1: Tyhjä ruokasäkki. 
Ruoka on mäyräkoirille pyhä asia. Ruokaa ei haaskata. Mikään ruoka ei ole roskaa ja myös roska voi olla ruokaa. Tai uloste. Päivänä muutamana ruokasäkki tuli tyhjäksi ja pohjalle jäi muutama raksu. Tarkoitus oli kallistaa säkkiä sen verran, että mäykyt saavat raksut syötyä. Kävi kuitenkin niin, että Lucy ryömi säkkiin nuolemaan sitä, ja kun Roni lopulta sai säkin haltuunsa, se makasi ruuan tuoksuisessa pesässä yli puoli tuntia. Todiste 2: Mäyräkoirateline
Ihminen istuu sohvalla jalat suorina sitä varten, että mäyräkoira voisi lepuuttaa pitkää selkäänsä ja lyhyitä jalkojaan mäyräkoiratelineessä. Lucylle tämä on ollut tuttu ja tärkeä paikka jo vuosia, mutta Roni on harvemmin viihtynyt telineessä pitkiä aikoja. (Se harvoin myös on vapaana pitkiä aikoja, johtuen juuri siitä, että se on Lucylle niin tärkeä paikka.) Nykyisin kuitenkin myös Roni löytää tiensä toisinaan mäyräkoiratelineeseen köllimään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti