keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Hämmentävää yhtäläisyyttä julkkiksen kanssa!

Lucy-neiti on joutunut identiteettivarkauden kohteeksi! Tai sitten eräs viime aikoina julkisuuteen noussut kuvitteellinen henkilö on vain Lucy-neidin todellinen sielunsisar. Vai kuulostaako tutulta ote Lucy-neidin elämästä?

Hiljaa!
Harrastuksiini kuuluu posteljoonille haukkuminen, huoltomiehelle haukkuminen, naapurille haukkuminen, naapurin lapsille haukkuminen, naapurin lapsenlapsille haukkuminen, naapurin lapsenlapsenlapsille haukkuminen.
Pidän lihasta, erityisesti naudanlihasta, sianlihasta, hirvenlihasta, poronlihasta, kananlihasta, sisäelimistä, luista ja kuivatuista ruhonosista kuten saparoista, korvista, sorkista, kärsistä, ruokatorvista ja kuivatusta mahalaukusta.

Minä en aina jaksa tätä samaa aamulenkkiä? Miksi meidän on aina kuljettava tätä samaa reittiä?

No tule, mennään toista reittiä.

Ääääää... Onko kaiken aina pakko muuttua?!


12 kommenttia:

 1. Nyt kyllä osuit asian ytimeen, Lucy-neiti. Vähänkö repeiltiin täällä. Sä oo niiiiiiiiin hauskanen ja kaunis.

  VastaaPoista
 2. Haha, ja nyt vaan keikalle sen toisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaisikohan se mukaan? Koira kyllä piristäisi keikkaa kuin keikkaa. :D

   Poista
 3. :D :D Ehken jottae tuttuva yhteestä "tietystä" julukisuuvvenhenkilöstä :D Toesaalta meekäläestä on aena verrattu siihe mielesäpahottajjaan. Vaekka nehän ne matkii ilimiselevästi meetä Lucy-neeti, eekö vuan !? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Meitä koiriahan ne matkivat, eikä mitään provikkaa ole näkynyt tekijänoikeuksien puolesta! ;)

   Poista
 4. Sielunsiskosi on löytynyt! Ihana Lucy! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa Emäntäkin ymmärtäisi, että meitä on muitakin, jotka emme hyppää saman pillin tahdissa ja ei enää valittaisi minulle aina samoista asioista, kuten lenkillä hidastelu... ;)

   Poista
 5. Kovasti ollaan samaa mieltä Iivarin ja Liinukan kanssa.
  Ja sen sielunsiskosi kanssa: onko kaiken aina pakko muuttua???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina Emäntä kohtasi järkytyksen kirjastossa, kun kirjaston järjestystä oli muutettu! Ei auttanut kuin käydä tiskiltä kysymässä, että missä ovat kirjat, jotka ennen olivat tässä kohtaa. :D

   Poista
 6. Voi sinua Lucy ankeinen. Meidän emäntä väittää, että se näki tosi elämän Ankeisen tänään bussissa. Niin oli mummulla asiat vinksallaan, kaikki oli huonosti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää, että on sellaisia ihmisiä, joilla kaikki on huonosti. Ainakin omasta mielestään. Koiran elämä on kuitenkin pääasiassa mukavaa ja tyydyttävää. :)

   Poista