Sivut

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kurjuutta

Hei nuohan ovat... eivätkös nuo ole... nehän ovat ulkoiluhousut! Jihuu!

Älä nyt riehu siinä. Sinä olet Roni aina niin hätäinen.

Hätäinen? HÄTÄINEN?! Minä olen nukkunut 10 tunnin yöunet, kuten sinäkin, käynyt aamulla jaloittelemassa vartin aamupissalla ja jatkanut siihen perään 7 tunnin päiväunet pääasiassa Emännän selkää vasten. En ole valittanut, vaikka hän on korissut ja kuolannut rintakarvoilleni. En ole juuri kommentoinut naapureiden liikkeitäkään, että Emäntä saa nukkua rauhassa flunssaansa pois. Että jos hän nyt vihdoin osoittaa uloslähdönmerkkejä ja minä siitä ilahdun, niin minusta se ei ole hätäistä.

Menkää te sitten käymään ulkona. Minä voin vielä vähän oikaista itseäni täällä sängyssä... hei mitä... ei.. EI!


Vielä hetki sitten olin kuiva ja oli ihanan lämmintä ja pehmeää. Miksi piti tulla tänne koirapuistoon, jossa sade valelee selkääni, silmiä pystyy tuskin pitämään auki, kun pisarat lentelevät silmiin ja maa on liian märkä kävellä, saati sitten istua?


Minua ei haittaa! Ihanaa, että saa taas juosta ja hakea frisbeetä. Minä tarvitsen liikuntaa päivittäin, enkä vain kuivina päivinä. Ja äkkiähän turkki taas kuivuu, kun pääsee sisään.

8 kommenttia:

 1. Aika kiva kostean päivän kampaus :) Onpas kamut herkkiä sateelle kun ei näköjään muita puistossa.
  Pääsitkö lakanoihin vai pitikö mennä suihkun kautta :)

  VastaaPoista
 2. On se kyl outoo, että ku ulkona hyvin saa turkin märäkäs, niin sitten viäl pitää kastella kotona suihkulla lisää, kuamat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanokaapa muuta... ei mitään logiikkaa tuossakaan. Käytäisiin vain hyvän sään aikaan ulkona!

   Poista
 3. Toivottavasti se teidän ulkoiluttaja on toipunut siitä flunssasta, sillä kyllähän tuollainen sateessa ulkoilu voi vain pahentaa tautia. Minä olen vähän kuin tuo teidän Lucy. Ulos mennään vain kauniilla säällä, mitä varten sitä turkkia pitäisi kastella? Paitsi jos sade alkaa kun olen ulkona, niin sitten sillä ei ole väliä. Silloin päässä pyörii jo ihan muut jutut. Sisälle tullessa onkin sitten hauska ravistella kaikki vesipisarat pitkin huoneita. Siitäs saivat, kun veivät ulos! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoiluttajalla oli nanotekkia ja goreteksia päällä, että hyvähän hänen oli sateessa patsastella. Tällaisina päivinä kyllä omakotitalo aidattuine pihoineen olisi aika unelma, kun voisi omalla pihalla vain piipahtaa, mutta kaikkea ei voi saada...

   Poista
 4. Ai kamala, siellähän on ollu tosi märkää puistossa. En kyllä tykkäis. Miten Roni voi nauttia tuollaisessa kelissä juoksemisesta??? Lumi olis sentään ihan eri asia. Hangessa minäkin tykkäisin kirmailla ja sukellella.
  Hienoa, että potilas on paranemassa. Parasta kuitenkin olla tarkkana, ettei kastele vaatteitaan ja vilustu uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti 17 tuntia lähes yhtäjaksoista nukkumista on tälle nuorelle uroolle tarpeeksi. Sitten sitä voi jo juosta vaikka vesisateessa, kunhan saa liikettä kinttuihin. Lucy-neiti sen sijaan otti ulkoilukutsun hyvin ylenkatseisesti vastaan ja olisi mieluiten painautunut tiukemmin Mestarin tyynyyn kiinni ja odottanut kirkkaita ilmoja. :)

   Poista