Sivut

lauantai 6. tammikuuta 2018

Temppuilua porukalla

Olipa vielä yksi videokooste joululomalta, joka haluttaisiin jakaa kanssanne. Mehän ollaan kaikki, lapinkoirat mukaan lukien, hyvin innokkaita temppuilijoita, jos herkkupaloja on jaossa. Lisäksi meistä 3/4 on käynyt virallisissa rally-tokokisoissa. (Roosa-tätikin varmasti pärjäisi siinä lajissa, mutta hänen jalkansa terveys ei valitettavasti salli hänen osallistua virallisiin kisoihin.)

Jos olemme kaikki paikalla, niin vain yhden kouluttaminen on mahdotonta, koska kaikki haluavat osallistua. Niinpä meillä on toisinaan tällaisia ryhmäsessioita, joissa kaikki suorittavat oman tasonsa mukaisesti.


Emäntä väittää, että videolta näkee, kuinka erilaisia mäyräkoirat ovat koulutettavuudeltaan vaikkapa tällaisiin paimenkoiratyyppisiin koiriin verrattuna. En aivan ymmärrä, mitä hän sillä tarkoittaa...

6 kommenttia:

 1. No mitenkä se nyt emäntä nuin uattelj määräkoerista! Työhän nii hienosti mänittä putkesta. Ja liekkö tuo nyt nii nuukoo männöökö rimasta ylj vae alite, kuhan männöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Tekemisen riemu ennen kaikkea, eikä turhaa nipotusta käskyistä ja säännöistä... ;)

   Poista
 2. Onkohan tuo tottelevaisuus tarttuvaa laatua? Meinaan, että jos tarttuu niin teille saattaa ilmaantua salaa yks tummanpuhuva keskikokoinen karkkaripoika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa yrittämään. :D Meidän Emäntä on kyllä melko sinnikäs, mutta ei hänkään ehkä ihmeisiin pysty. ;)

   Poista