Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ilmoitus 100716

- Eläinsuojeluviranomaisella. Kuinka voin auttaa?
...
- Aivan. Ja kauanko häkittämistä on jatkunut?
...
- Minkä kokoisesta häkistä on kyse? Mahtuuko siellä seisomaan ja kääntymään?
...
- Kuulostaa ihan tilavalta ja turvalliselta häkiltä. Entä pääsettekö ulos tarpeillenne ja juotetaanko ja syötetäänkö teitä riittävän usein?
...
- Niin mäyräkoiralla ei kyllä kuuluisikaan olla rasvakerrosta kylkiluiden suojana, että sen ohenemisesta en nyt olisi niin huolissani. Muuten kuulostaa kyllä, että teidän hyvinvoinnistanne huolehditaan oikein hyvin. Sanoitteko, että ihminen on vielä lähes jatkuvasti paikalla seuraamassa vointianne?
...
- Onkohan teillä kenties jokin terveydellinen syy tähän häkissä olemiseen?
...
- Niin vähän arvelinkin. Katsokaas näitä yhteydenottoja tulee toisinaan kyllästyneiltä mäyräkoirilta, mutta mitään rikosta näihin tapauksiin ei yleensä liity, kuten ei teidänkään tapauksessanne. Häkkilepo vain on valitettavasti parhaaksi ja toimivimmaksi todettu hoitokeino tähän mäyräkoirahalvausvaivaan.
...
- Ymmärrän, että se turhauttaa, mutta yrittäkää ottaa tämä ikään kuin loman kannalta. Kerrankin ei tarvitse lenkkeillä kylmässä eikä kuumassa, kosteassa eikä kuivassa!
...
- No niin mukavaa kesän jatkoa ja parempaa vointia!

______________

- Mistäs siinä oli kyse?
- Tyytymätön mäyräkoira siellä vain taas olisi tehnyt eläinsuojeluilmoitusta omista elinoloistaan.
- Siinä on kyllä omituinen koirarotu. Milloin on liikuntaa liikaa tai liian vähän, milloin ruokaa ei ole tarpeeksi tai vettä on liikaa...
- Nämä mäyräkoirahalvauspotilaat ovat varsinainen riesa. Monella on selkä niin kipeä, ettei tarpeilleen taivu, mutta lenkille pitäisi vain päästä...
- Minä kuulin yhdestä tapauksesta, jossa mäyräkoiralta olivat takaraajat halvaantuneet kokonaan, mutta niin vain etutassuillaan raahasi itseään isännän perässä, että olisi mukaan metsälle päässyt.
- Kummallisia otuksia kerta kaikkiaan. Mutta Mäyräkoiraliitto voisi kyllä avata oman auttavan puhelimen jäsenilleen, ettei meitä viranomaisia tarvitsisi koko ajan työllistää näihin yhteydenottoihin.

______________

(Lucy-neidin aiemmat ilmoitukset: Erikoinen viikko ja Lucyn nälkäpäivät)

12 kommenttia:

 1. Ai Lucy soitit sitten viranomaisille? Eihän ne ikinä meitä ymmärrä! Keljua sakkia kaikki. Samaa virttä aina veisaavat "tämä on ihan teidän parhaaksenne, malttia vain!" Luulisi niiden virkansa puolesta jotain viihdykettä toipilaille järjestävän. Pitäisi laittaa koko sakki muutamaksi viikoksi häkkiin, eiköhän alkaisi mielikuvitus tuottaa helpotuskeinoja tilanteeseen.

  VastaaPoista
 2. Pitäisi sieltä viranomaisilta vähintään torvisoittokunta tulla viihdyttämään kun toinen on toipilaana ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida riittää resurssit edes puhelinkonserttiin... Onneksi Emännällä on ollut muutama temppu hihassa. :)

   Poista
 3. Ei se häkkielo välttämättä niin kamalaa ole... Meidän yksi jo edesmennyt mäyräkoira joutui myös olemaan totaalisessa häkkilevossa selkäleikkauksen jälkeen; olisi luullut, että moisen kokemuksen jälkeen se ei olisi suostunut katsomaankaan häkkiin päin, mutta toisin kävi. Häkki oli ihan paras paikka ja välillä siellä oli suorastaan ruuhkaa, kun kaikki muutkin mäyrikset halusivat sinne nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tuo mikään huono häkki ole! Jos Lucy on hetken poissa, niin Roni ryömii pötköttelemään ja tälläkin hetkellä Lucyllakin on itseasiassa häkin ovi auki, mutta siellä se silti tykkää iltaunia nauttia. :)

   Poista
 4. Ompa huonoo asijakaspalaveluva ku eevät mittää tehnnä! Aena vuan nuita ympärj´pyöreetä vastaaksija..."koettoohan nyt vuan olla"...Ihanku se yks operuattorj jonnekka äet on soetellunna ku netti pätkii ja puhelut pätkii. Koeta kestee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöstä tämä on... Kaikkea ollaan kyllä innolla puhelimessa myymässä, mutta jos jotain pitäisi tehdä, niin menee vaikeammaksi. Toivottavasti saisitte netin ja puhelimet toimimaan! Se on nykypäivänä kamalaa, jos ei laitteet toimi. Tulee haamusärkyä.

   Poista
 5. Tsemppiä Lucy! Vielä kun hetken maltat, niin kyllä se ilo taas alkaa ja pääset paremmin liikkumaan! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama päivä vielä! Sitten jos varovasti pääsisi kylälle kuulumisia vaihtamaan ja haistamaan.

   Poista
 6. Kaikesta huolimatta yritystä on hyvä olla. Todella paljon tsemppiä häkistä kärsivälle ja kotiväelle. Toivottavasti olo päivä päivältä paranee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olo näyttää päällisin puolin jo ihan hyvältä. Turhankin riehakkaalta toisinaan... Jospa sitä vähä vähältä pääsisi normaalin kaltaiseen eloon kiinni taas. :)

   Poista