Sivut

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin

Minähän sanoin, että sinun täytyy nyt loistaa näyttelyssä meidän molempien edestä, kun minä en päässytkään!

Ja niinhän minä teinkin! Vai mitä sanotte tästä:


Koodikielellä NUK1 ERI SA VARA-SERT 
ja kansankielellä: SAATIIN IHANA VAALEANSININEN RUUSUKE!Tässä poseerataan velipuoleni Hugon kanssa (sama isukki). Hän sai sen oikean SERTin. Hänen kasvattajallaan oli mahtava päivä muutenkin, kun hänen kasvattinarttunsa sai myös SERTin ja valioitui samalla Suomen muotovalioksi. Asioita, joista meidän Emäntä voi vain haaveilla salaa. Tämäkin saavutus oli yli kaikkien odotusten. Varsinkin sen parin viikon takaisen näyttelyn jäljiltä. (Minun kulkuseni tarkastettiin eläinlääkärillä tässä välillä. Ei mitään poikkeavaa. Ikuiseksi mysteeriksi jää, mitä edellinen ulkomuototuomari siellä tunsi.)

Myös laatuarvosteluni oli mannaa Emännän korville:
"Vahvarakenteinen uros. Hyväkokoiset ja -asentoiset silmät. Oikeanlainen eturinta. Vahva selkä. Hyvä luusto. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin, jos haluaa. Esitetään hyvin."
Varsinkin viimeinen kommentti taisi olla mieleinen, kun tähän asti on aina ollut loppukaneettina "tarvitsee harjoitusta", niin olihan se mukava, että kaikki harjoittelu nyt vihdoin tuotti tulosta.

Näyttelyhuuman lisäksi mitään uutta kommentoitavaa ei juuri ole. Paitsi Lucy-neidin ruokahalu on hävinnyt. Ja arvatkaapa, mitä hän sai tänään eteensä! Kissanruokaa! Sitä hän suostui jopa syömään muutaman suullisen.

Ei tuo näyttänyt kovin vastenmielistä olevan sinustakaan, kun vahdit vieressä ja nuolit lopulta lusikan ja lattian ja kerjäsit lisää!

Onneksi välillä vielä pääsee sohvalle makoilemaan.

Pääasiassa aika kuluu täällä vankilassa. Emäntä tosin pelkää, että kun seuraan vielä muutaman päivän, kuinka hän avaa häkin oven, niin opin tekemään sen itsekin. Välillä yritän kaivautua häkin rakosista ulos.

14 kommenttia:

 1. Onnee hienosta voetosta! Mahtava homma :)
  Ja Lucylle eelleennii paranemista ja paranemispusuja...<3 Toevottavasti se ruokahaluhhii ruppeis paranemmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Parhaiten Lucylle maistuu tällä hetkellä voi, jonka sisällä lääkkeet tarjoillaan. Voisikohan koiralle antaa vain voipaketin ruuaksi...

   Poista
 2. Onnea Onnea voitosta ja kohta se Lucykin voittaa itsensä hyvään kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut jo pirteämpi päivä. Ruoka maistui ja häntäkin heilahteli jo. :)

   Poista
 3. Onnea upeasta voitosta. Me kyllä annettais sulle kaikki sertit ja pokaalit, kyllä niin olet upea uros Roni.
  Lucylle lähetän taas miljoonatriljoonaa parantavaa pusua ja puhallusta. Koitahan Lucy kaunotar nyt vain syödä jotakin muuta kuin kissanruokaa, kun sanovat sen olevan sopimatonta koirille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa me ei oltu tuollaisesta kuultukaan... Tiedettiin vain, että jotkut käyttävät kissanruokaa mejässä palkintona, kun se on koiranruokaa herkullisempaa koirien mielestä. No onneksi Lucyn ruokahalu tuli tänään takaisin, niin nyt voi taas syödä omaa ruokaa. :)

   Poista
 4. Onneksi olkoon menestyksestä! Ja toipilaalle pikaista parantumista - ja palveluskunnalle pitkää pinnaa... Mäyräkoiraliiton sivuilla on hyvä juttu mäyräkoirahalvauksesta, oletteko jo lukeneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäyräkoiraliiton sivujen mäykkyhalvausartikkeli on käyty lukemassa jo parikin kertaa. :)

   Poista
 5. Onnee vaaleensinisestä prusetista, Roni, hiano homma! Kyä sä, kaunis Lucy-neiti, pian pääset pois siält tyrmästä. Paranemismuiskua ropisee täältä tuhansittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muiskuista on ollut hyötyä. Ruokahalu on palannut ja sen mukana pirteämpi olo. Emäntä joutuu välillä jo toppuuttelemaan, kun meinaa tehdä välillä ulkona mieli riehkaista.

   Poista
 6. Onnittelut hienosta ruusukkeesta ja kauniista arvosteluista. Hyvin olet homman hoitanut kotiin. Ja tsemppiä Lucylle, että alkaisi voida paremmin pikaisesti! Nuo häkit ovat kamalia paikkoja viettää aikaa. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Häkissä oloa yritetään vähentää sillä, että aina kun ihmiset viettävät vaikka aikaa sohvalla, niin Lucykin saa tulla loikomaan omalle paikalleen sohvan keskelle. Yksin ei uskalla jättää hetkeksikään, ettei juolahda mieleen hypätä alas (vaikka mihinkäs sitä koira sohvalta haluaisi...) Myös keittiön lattialla saa välillä makoilla ilman kaltereita, jos on ruuanlaitto tai tiskaus menossa. Mutta jos ihmiset eivät ehdi pitämään silmällä, niin silloin häkki heilahtaa ainakin vielä tämän ja varmaan ensi viikon.

   Poista
 7. Onnea täältäkin Ronille! Toi on hyvä ja niin mäyrismäistä: "liikkuu hyvin, JOS haluaa." Mäyräkoira ei liiku minnekkään vapaaehtoisesi, jos sitä ei huvita.

  Juu, toi kissanruoka ei välttämättä sovi koiralle. Ihmisveljeni Venla-koira saa kanssa tuta mahassaan, jos on päässyt kissanruokakupille. Siinä on ripuli taattu, ei tartte lähteä Siljan paateille ummetusta hoitamaan ;)
  Parempaa vointia Lycy-neidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aina ei huvita liikkua. Ainakaan samaan suuntaan Emännän kanssa tai samalla vauhdilla. ;)
   Ripulia on ehkä aiheuttanut enemmän parin päivän parafiiniöljykuuri ja vatsansuojalääke...

   Poista