lauantai 21. huhtikuuta 2018

Ronin vinkkelistäVähiin käy ennen kuin loppuu. Minulla on ollut koko talven tapana lenkin jälkeen piehtaroida kotipihan penkassa ja syödä vähän lunta. Kohta ei tiedä, missä kierisi, kun lumi alkaa olla niin vähissä. Emäntä mietti jo, pitäisikö pakastaa minulle lunta, että voisin kesälläkin ottaa lumipesuja. Ei taida vain meidän pakastelokeroomme mahtua tarpeeksi lunta.


Perjantai oli hieman maanantain toisinto. Tällä kertaa Emäntä kävi Kaverikoiraryhmän kokouksessa ja, yllätys yllätys, myös siellä oli vain ihmisiä paikalla. Nyt se ei tullut ihan niin puskista ja meidän oli jäätävä kotiin asti, että otettiin vähän tyynemmin. Kivaa oli, kun Emäntä toi tullessaan sponsoripussit, joissa oli meille herkkuja. Vaikka nyt jos tarkemmin ajattelen, niin emmehän me ole saaneet vielä yhtään herkkua niistä pusseista!


Eräs hauska fakta Lucy-neidistä: hän luulee, että on kiinni, vaikka hihna makaisi vain maassa! Hänet voi jättää paikalleen siten, että laskee hihnan maahan ja sanoo: "Lucy, odota tässä." Hän ei koskaan lähde raahaamaan hihnaa perässään.

Pöhkö Lucy-neiti! Et sinä ole missään kiinni, vaikka hihna roikkuukin kaulapannastasi! Katso vaikka! Näin voi ihan hyvin riehua ja juosta! Hihna tulee perässä maata myötenkin. Ei ihmisen ole aina pakko kannatella sitä.

10 kommenttia:

 1. Ehottomasti pitäsj olla piehtaroentilunta tallessa! Oma pakastin sille :) Kesähelteellä oes oekeen hyvä ku saes aena semmosen viilentelypaekan. Vaekka työhän kyllä tykkeessä veissä puljata että viilenöö kaet sitä sielläe.
  Kaks herkkukassija mieheen ja eekä yhtää palloo vielä suajiin suihin! Ee oo relupelj tuo! Nyt noottija emännälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeella voisi hyvin olla pakastin Ronin viilennystä varten. Käydään toki uimassakin, että viilenee siinäkin.
   Kasseja on oikeasti vain kaksi. Poseerattiin niiden kanssa vuorotellen tällä kertaa. :)

   Poista
 2. Syökö teidän palveluskunta herkut, kun teille ei maistiaisia tippunut noista kasseista?
  Voi miten ajattelematonta, etteivät ole hankkineet erillistä pakastinta Ronin lumen varalle.
  Hihi, hauska Lucy-neiti, kun pysyy paikoillaan pelkän taluttimen varassa. Kyllä olis Palvelijatar onnellinen, jos minäkin osaisin sellaisen tempun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasseissa oli itseasiassa suklaatakin, että se meni suoraan palveluskunnalle, mutta oli siellä koiranherkkujakin. Heti tämän huomautuksen jälkeen Emäntä antoi meille puruluut.

   Poista
 3. Voi onpa mennyt pieneksi tuo piehtarointipaikka :)
  Hyvä idea olisi laittaa pakkaseen ja pitkin kesää sieltä lapioida pihalle pieni piehtaroimisalue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaisi jo olla kiire lapioida lunta talteen! Kohta sulaa loputkin...

   Poista
 4. Lumipiehtarointipaikat alkavat tosiaan olemaan kortilla täällä etelässä ainakin. Typy ja Hippu ovatkin siirtyneet kuivalla nurmikolla pyörimiseen ja kierimiseen. Se on kaiketi miltei yhtä kivaa. Ja kun kesä koittaa ja nurmikoita on leikattu, on vasta-ajetulla nurmikolla ihan parhautta kieppua ja kieriä.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on siirtyä nurmikkokierintään, kun lumet loppuu. Lunta on vain niin hauska haukkailla samalla suuhunsa. :)

   Poista
 5. Lucyhan on vain fiksu ja tottelevainen! ;)

  VastaaPoista