perjantai 14. elokuuta 2015

Mäykkyjen eroavaisuuksia osa 2

Nukkumapaikka

Edellisellä kerralla uudessa juttusarjassamme "Mäykkyjen eroavaisuuksia" käsiteltiin laatikkoleikkejä, mutta tällä kerralla vuorossa ovat nukkumapaikat. 

Kun Lucy ja Roni saavat itse vapaasti valita mieluisimmat paikat makoilla sillä aikaa, kun Mestarit puuhailevat omissa pikku askareissaan, on tämä tulos:


Ronin ylivoimaisesti suosituin nukkumapaikka on keittiön oven pieli joko keittiön tai eteisen puolella. Vaikka koko muu lauma köllöttäisi sohvalla telkkaria katsomassa, Roni haluaa nukkua lattialla.

Samaan aikaan makuuhuoneessa:

Ihmisten sänkyä parempaa ja pehmeämpää nukkumapaikkaa Lucy ei osaa kuvitella. Jos makkarin ovi on edes hitusen raollaan, Lucy avaa oven ja hyppää sänkyyn. Ei ole niin aikaista iltaa tai myöhäistä aamua, etteikö Lucy viihtyisi sängyssä. Parasta on, jos saa nukkua yönsäkin ihmisten kanssa. Mieluiten peiton alla kiinni kyljessä. Eikä silläkään ole niin väliä, kuka ihminen on kyseessä. Kuka tahansa, joka päästää viereensä, on hyvä ihminen.Roni sen sijaan ei suostu kuumassa sängyssä öitään nukkumaan. Toisinaan Roni on jopa niin kiltti poika, että menee yksin keittiöön omaan koiransänkyynsä nukkumaan, mutta useimmiten se nykyisin yöpyy samassa huoneessa työpöydän alla tai matolla. Silloin kun Roni kuitenkin hyppää sänkyyn, se ei koskaan erehdy, vaan käpertyy aina ensimmäisenä Emännän tyynylle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti