maanantai 22. helmikuuta 2016

Päivitys nro 100!

Kun aloiteltiin näitä kirjoitushommia, niin oltiin eniten huolissaan siitä, jos ei löydykään kirjoitusideoita ja blogi hiipuu jo ensi metreille, mutta niin vain on jo sata tarinaa mäyräkoiran elämää lähtenyt maailmalle tästä torpasta! Täten tässä juhlajulkaisussa voimme todeta viettäneemme aivan tavallisen maanantaipäivän.

No ei se nyt ihan tavallinen ollut... Sinähän et suostunut kävelemään aamulenkillä. Sinua piti kantaa.

Noo.. minulla oli sellaisia peppujuttuja...

Niin Parempi Mestari, tuo siunattu nainen, joka on valmis uhraamaan kaiken vuoksemme, melkein myöhästyi töistä, kun vielä lähtiessään toppapuvussaan tyhjensi kylpyhuoneessa sinun anaalirauhasesi. Minä haistoin!

No entäs sinä sitten! Katsoimme koirapuistossa Paremman Mestarin kanssa, että kuinka tuo Roni mennä harottaa noin hassusti jalat levällään, niin kun hän käänsi sinut ympäri, niin olimme tukehtua nauruun: sinun  kulkusesi olivat aivan lumessa!

Yritä itse juosta frisbeen perässä siten, että nivusistasi roikkuu muutama nyrkinkokoinen lumipallo! Eikä sinun olisi tarvinnut tähän juhlapäivitykseen kirjoittaa minun kulkusistani...

Itse sinä kirjoitit ensin minun peppujutuistani! Sitä paitsi sinä olit tänään ihan kuriton. Kuinka sinä keksit kaluta kaikki Paremman Mestarin tussit? Ja vielä pöydältä?!

En minä kaikkia kalunnut!

Niin miten se yksi olikin päässyt sinun leuoistasi lipsahtamaan ohi?

Tästä ei nyt kovin juhlava sadas merkintä tullut sittenkään. Mutta kai se niin on meidän mäykkyjen kanssa, että arki ei voi olla aina yhtä juhlaa.

Laitetaan nyt nämä kuvat ja video kuitenkin tähän loppuun vähän piristämään tunnelmaa.


Parempi Mestari putsasi hieman penkin päätä, että minä saatoin istua siinä.

Jostain syystä hän heitti frisbeen joka kerta vähän eri suuntaan, että jouduin aina kahlaamaan umpihankeen.

Penkiltä oli hyvä seurailla, kun te peuhasitte frisbeen kanssa.

10 kommenttia:

 1. Onnea juhlajulkaisun johdosta !Huh, aika hyvä treeni tuo umpihangessa frisbee, tekis hyvää itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuosta ihan hyvät puuskutukset irtoaa, kun joka kerta kaulaansa myöten humpsahtaa tuonne. :)

   Poista
 2. Onnittelut satasesta! Se taitaa olla sellaista, että teillä mäyräkoirilla sattuu ja tapahtuu koko ajan, joten kirjoitettavaa riittää. Nyt teillä muuten näyttää riittävän lunta. Ei meillä ole vieläkään noin paljon, mutta kyllä eilen metsässä vatsa hangessa edettiin, eikä äippä päässyt taaskaan sinne kuusen oksien alle, vaikka siellä ne puput tuoksuu. HÖH! Tuo frisbee juttu näytti tosi hauskalta. Täytyy yrittää ehdottaa meilläkin, että mennään koirapuistoon heittelemään jotain lelua. Ei ole kokeiltu, kun täällä on yleensä paljon porukkaa ja mä en niistä niin välitä. Mutta näin poikana olen muuten sitä mieltä, että kulkuset kuuluvat juhlaan...;)t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö äipälle kelvannut pupu? Täällä koirapuistossa on tosi harvoin ketään muita samaan aikaan, niin yleensä saadaan koko aitaus omaan käyttöön. Se on ihan kiva, kun meillä ei ole omaa pihaa, jossa voisi vapaana kirmailla. Toki olisi kiva välillä tavata muita koiriakin. Tai milloin on kiva, milloin ei. Joskus seisotaan vaan hiljaa paikallaan, vaikka sattuisikin koirakaveri samaan aikaan. On hauska katsoa, kun Emäntä kiemurtelee ja maanittelee meitä leikkimään uuden kaverin kanssa ja me ei vain leikitä. :D

   Poista
 3. Oekeen on hyvä juhlajulukasu! Onnee vuan!:) Kyllä myö lajitoverit nuo puluma-asijat ymmärrettään.Ee mittää nolostelemista! Ja suanen huomaattoo että kyllä määräkoeriin kansa arkihhii on aena yhtä juhloo!Näempäen se männöö kuomat! :)Kysykeepä vaekka niiltä Mestarilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iivari! Parempi Mestari ei vain taida enää muistaa, kuinka ankeaa elämänsä oli ennen meitä mäyräkoiria, ettei osaa aina arvostaa mäyräkoiraelämän juhlavuutta. Kumpi muka on parempi: ehjät tussit ja ei tarinaa vai rikotut tussit ja hyvä tarina?

   Poista
 4. Onnee satasest! Hiano julkasu, ja mää oon samaa miält, ko Iivariki, et' ei mitää nolostelemist. Kyllähän niitä kaikennäkösii onkelmii o itte kullaki ain välil.

  Umpihankifrispii onnistu hyvin Ronilta, ja Lucy nyt vaan on niin nättinä siinä penkillä. Meiänki tarttis alkaa äipän kans tommost harrastaa. Mää istusin söpönäs penkil ja äippä karais umpihankes ufoi hakemas. Vois siltäki vähä kiloi karist sil menetelmäl ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa viedä äippä kokeilemaan uusia lajeja! Ihmisiä on hauska katsella heidän erilaisissa puuhissaan. Meidän suosikki on, kun Parempi Mestari jumppaa. Varsinkin punnerruksissa ja vatsalihasliikkeissä ollaan aina valmiina nuolaisemaan kasvoilta hikipisarat. :)

   Poista
 5. Nyt ollaan ihan ymmyriäisenä, ku meijän kommentti on hävinny johonkin, meinaan onniteltiin teitä ja teijän postauksia jo heti tuoreeltaan. Onnee! Tykätään teistä ja plokista ja ootellaan rattosia juttuja kuvineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho... Mihinhän se on sitten kadonnut... No tämä tuli kuitenkin perille asti. Kiitosta vaan! Mekin tykätään teistä ja teidän blogista. :)

   Poista