sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ulkoilua ja sisäleikkejä

 Lunta on tuiskuttanut tänään koko päivän. Lenkilläkin käytiin lumisateessa. Ja välillä tuuli melko navakasti. Minulla oli kuitenkin pääasiassa kuuma. Parempi Mestari välillä ihmetteleekin, kuinka voin läähättää pakkasellakin. Se on varmaan tämä minun tulinen luonteeni ja kuuma vereni, joka lämmittää minua sisältä päin.
Kuten saatatte arvata, niin maahan menoa ja maassa pysymistä on myös harjoiteltu tänään.Maassa pysytään jo sen aikaa, että kuvan saa näpättyä, mutta mitään ei luvata!

Sitten leikittiinkin lelujen kiinni nappaamista ilmasta. Tästä ehkä video olisi ollut avartavampi, mutta Parempi Mestari halusi kokeilla liikkeen kuvaamista. Jokin isompi valonheitin pitäisi sisälle hankkia, jos meinaisi jollain lailla tarkkoja kuvia saada... Ymmärtänette kuitenkin idean tässä leikissä.Sitten haettiin palloa eli  Pinkit 1 ja 2.Minä annan yleensä Lucy-neidin valita ensin ja tuon sitten perässä jäljelle jääneen. Tällä tavalla sopu säilyy paremmin...


Tällä tempulla on vähän julma nimi "Pum! Kuole!", mutta mitäpä ei mäyräkoira herkun... tai siis mestarinsa vuoksi tekisi. (No animals were harmed.)

Mhinä olen hyvä phitämään ehineitä huuhhani!

Iltaherkkuina saatiin vielä kokonaiset kuivatut kanafileet. Oli sen verran kova pala, että minunkin täytyi tällä kertaa pureskella, enkä voinut vain nielaista palaa kokonaan. Nämä olivatkin viimeiset palat Roosan ja Ninnin emännän antamasta herkkupussista.Iltaruuan jälkeen käytiin vähän koirapuistossa naapurin Lallin kanssa. Lunta oli jo niin paljon, että mäyräkoira meinasi hukkua hankeen. Että näin on taas saatu yksi sunnuntai kulumaan.

Niin olihan sitten vielä se yksi Paremman Mestarin hiihtolenkin aikana kaluttu vessaharja?

Njäh. Mitäs tuosta. Yksi vessaharja sinne tai tänne. Hyvähän niitä on välillä vaihtaa.
Ei muuta kuin päätä tyynyyn ja unten maille!

6 kommenttia:

 1. Hienostihan ne temput sujuu ja vielä kaikki pitää tehdä tuplana niin ei mikään helppo nakki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielellään tehdään aina samaa yhtä aikaa, kun vuoron odottaminen ei ole meidän kummankaan vahvuus. :)

   Poista
 2. Kylläpä osaattekin monenlaisia temppuja! Respektit. Teil oli laatusunnuntai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parempi Mestari aina välillä haluaa vaivata meidän päitä ajatustyöllä.

   Poista
 3. Teillä olikin touhukas sunnuntai. Lunta riittää kyllä täälläkin ja mun lempileikkini on juuri tuollainen, että mulla on lelu suussa ja murisen ja sitten se pitää ottaa multa pois. Tai sitten se heitetään ja mä juoksen hakemaan. Matot rullalle vaan. Noi kanafileet on myös mun herkkuja. Mitähän saan ensi viikonloppuna, kun ihmisveikka muuttaa, mitä se sitten tarkoittaakin??? t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskintahan olisi itse juosta karkuun lelun kanssa, mutta Mestarit ei jaksa ajaa meitä takaa.
   Ei mekään oikein tiedetä, mitä muuttaminen on, mutta toivotaan, että se sisältä paljon herkkuja sinulle! :)

   Poista