keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ronin ylennys

Minä olen saanut ylennyksen! Minä olen nykyisin Emännän korkein adjutantti. Hän ottaa minut usein turvakseen mukaan, vaikka Lucy-neiti jää kotiin. Tänäänkin, kun Mestari ei ollut kotona, Emäntä jätti Roosa-tädin ja Lucy-neidin sisälle, mutta otti minut mukaan saunalle suojaksi. Näinä epävarmoina aikoina ei ole ihme, että heiveröinen, vaaralle altis naishenkilö etsii turvaa tällaisesta karskista uroosta kuin minäkin olen.

Näinköhän sinä Roni nyt vähän imartelet itseäsi turhaan. Meidän Emäntämme on kyllä kaukana heiveröisestä... Minä luulen, että hän kuljettaa sinua ennemmin mukana siksi, että toisinaan on vain helpompi ottaa sinut mukaan, kuin teljetä kaikkia ovia ja laatikoita ja levittää aktivointipuuhia pitkin lattioita, että sinä pärjäisit ilman Mestareita hetken.

Tuo on panettelua! Minä olen suojelukoira niin kuin dobermanni tai rottweilerkin. Minä olen saman värinenkin.

Väriin ne yhtäläisyydet kyllä minun mielestäni jäävätkin...

Minä olen dobermannin retkiversio. Suojelukoira käyttäjäystävällisessä koossa. Muistelepas, onko koskaan mikään vaara uhannut Emäntää, kun minä olen ollut mukana? 

Olet ehkä oikeassa, adjutantti. Kukaan ei kehtaa tulla lähellekään, kun sinä olet ensimmäisenä häntä pystyssä, rinta tanassa räyhäämässä sillä karhealla kurkkuäänelläsi. Olet sinä ainakin monta mummelia sillä tavalla säikäyttänyt loitommalle.

Korkein adjutantti palveluksessanne!

10 kommenttia:

 1. Onnea nimityksestä, kuvassa ainakin terhakan näköinen suojeluskoira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole helppoa vartioida Emäntää yötä päivää, mutta en valita, kunhan saan täyttää kutsumustani.

   Poista
 2. Hieno homma että on kuhtumus löötynnä :) Näätät oekeen uljaalta kommeelta. Mulla seon tuo vahtoominen enämpi olosuhteehen pakko. Monelta katasroohvvilta on vältytty ku piän vahtija nuissa äetin hommissa.Ee oo heleppoo hommoo tuo. Toevottavasti oot suanna neovvoteltuva palakka-asijat kohilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet sitten suorastaan sankarikoira, jos olet pelastanut emäntäsi monesta katastroofista! ;)
   Ruokapalkallahan tätä joutuu tekemään, mutta onpahan minulla sentään parempi ruokapalkka kuin Lucy-neidillä!

   Poista
 3. Hieno uusi titteli ja asema sulla, Roni. Onnea ja menestystä arvokkaalle urallesi. Kyllä siellä toisten kelpaa, kun tietävät olevansa turvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun palveluksiani ei aina ihan osata arvostaa, mutta kyllä Emännänkin sydän lopulta aina heltyy, kun painan pääni hänen syliinsä huokaisten lopulta illalla sohvalla kölliessämme. :)

   Poista
 4. On se hienoa, että olet saanut tuollaisen ylennyksen! Kyllä sinussa suojelu- ja vahtikoiraa on ihan tarpeeksi paljon. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin oikein tyytyväinen saavuttamiini etuihin. Vielä jos joskus saisin Emännän jäämään kotiin kokoaikaisesti tai vastaavasti pääsisin mukaan hänen töihinsä, niin se olisi unelmien täyttymys!

   Poista
 5. Dobermannin retkiversio. Heh heh hee...

  VastaaPoista