Sivut

torstai 21. huhtikuuta 2016

Takaisin arkeen

Arkeen palaaminen on tapahtunut nopeammin kuin on ehtinyt kissaa haukkua.

Aamulenkillä Emäntä ei enää varmaan muistanut, että mistä yleensä ollaan kävelty ja hän yritti johtaa meidät aivan eri tietä takaisin kotiin, mistä yleensä aina kuljetaan. Musta alamainen yritti huomauttaa eksymisestä makaamalla risteyksessä.

Niin siitä risteyksestä mennään aina suoraan ylös eikä lähdetä harhailemaan minnekään vasemmalle satamaan! No nyt sitten harhailtiin. Emäntä on ehkä kovapäisempi kuin muistinkaan.

Koirapuistossa tutustuttiin tänään uuteen koiraan. Tai ollaan me häntä nähty ennenkin lenkillä, mutta nyt ensimmäistä kertaa päästiin tekemään tuttavuutta. Hän on 6-vuotias pinseri-karhukoiramix. Emäntä ei ollut aivan skarppina, mutta hän on uros ja luultavasti hänen nimensä oli Haru.


Hän oli valtavan nopea! Varmaankin pinseri hänessä sai hänet hyppimään ja juoksemaan ja vaihtamaan suuntaa nanosekunneissa. Jopa minä näytin Emännän mielestä jälleen kömpelöltä pennulta, kun en pysynyt hänen vauhdissaan. Hän ehti ohimennen myös kaivaa meille kuopan koirapuistoon. Lucy-neiti omi sen välittömästi ja ajoi Harun loitommalle kuopasta.


Kun Haru oikein innostui, niin hänessä tuli ehkä sitten jo esille vähän hänen karhukoirapuolensa. Hän loikki ympäri Mustaa alamaista, haukkui vimmatusti ja tökki kuonolla joka puolelta. Musta alamainen näytti olevan jo niin pahasti alakynnessä, että minä tulin sitten häntä pystyssä pelastamaan laumanjäseneni.

Sinä olet Lucy-neiti minun sankarini! En ole koskaan nähnyt sinun jäävän pulaan kenenkään koiran kanssa. Kaikki tottelevat sinun kipakoita kurahduksiasi! Ainakin uroskoirat...

6 kommenttia:

  1. Kyllä se niin on, että rutiineista on pidettävä kiinni eikä lähdetä vakiolenkkejä muuttamaan. Minä pidän huolen, että aamulenkillä mennään oikealle ja iltalenkillä käännytään vasemmalle. Pitäähän maailmassa joku järjestys olla!
    Onpa Lucy-neiti tomera tyttö. Hienoa että sulla Roni on noin reilu kaveri, joka pitää sun puolia. Teillähän olikin hauska puistoilupäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sinullakin on tietyt lenkkikuviot! On hauska kulkea, kun tietää jo etukäteen, mistä tullaan kulkemaan. Tänä aamuna tosin mentiin ihan outoa reittiä, mutta siellä juoksi rusakko, joten Emäntä saa kyllä tämän kerran kirkkaasti anteeksi.

      Poista
  2. Sammoo mieltä Párekin kansa. Järjestys olla pittää.Kaekki männöö sekali jos männään reettijähhii muuttelemmaan nuivvuan.Suati päeväjärjestystä.Hieno homma että Lucy-neeti on nuin tolokku puolija pitämmään!Mullehhii kelepoes tuommonen kaverj :)Vaekka oon kuulema meleko hanakka puolianj pitämmään...vaekkee mittää uhkoo oeskaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauman ainut koira joutuu opettelemaan pitämään itse puolensa. Lucy-neitihän oli meistä se joka ensin 1,5 vuotta ainoana koirana tepasteli, joten hän ehti oppia vähän katujen tapoja. Haistaa saa muttei koskea. ;)

      Poista
  3. On se kuoppa maassa vaan mielenkiitoinen juttu, meinaa oikein kisaa tulla :) Taisi kuitenkin kaikki päästä pikkasen tutkimaan tuota salaperäistä kuoppaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikki saivat osansa kuitenkin. Hyviä ruohonjuuria sieltä laidunnettiin. :)

      Poista