Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2016

Kotipuuhailua ja leikkitreffit

Lopulta tämä päivä ei ollutkaan ihan niin pitkäveteinen kuin miltä aamulla näytti.
Kärpänen herätti meidät Paremman Mestarin kanssa jo ennen seitsemää, vaikka muuten olisi saatu tänä aamuna nukkua pidempään. Yritettiin vuorotellen saada sitä kiinni, kunnes Parempi Mestari lopulta nousi, haki lehden ja liiskasi kärpäsen. Minä sitten nousinkin jo ylös ja hieman itselleni epätyypillisesti pyrin ulos samantien, joten Parempi Mestarikin joutui sitten nousemaan ja lähtemään kanssani ulos.

Aamupäivä köllöteltiin Mustan alamaisen kanssa ja seurailtiin, kun Parempi Mestari teki askareitaan. Lopulta hän laittoi tietokoneensa ja kalenterinsa pois mentiin koirapuistoon.

Siellä tuli melkoisen kuuma, kun minä hain frisbeetä ehkä puolisen tuntia täysillä juosten!


Minä istuskelin penkillä sillä aikaa, kun te Paremman Mestarin kanssa riehkasitte, mutta lämmin tuli siinäkin.


Joku mukava ihminen on tuonut koirapuistoon tuollaisen hyvän vesikupin. Vesi tuotiin kyllä mukanamme pullossa, mutta kunnon metallikuppi pysyy paikallaan muovisia matkakuppeja paremmin.


Sovittelin myös välillä itseäni penkin alla olleeseen kuoppaan. Joku muu on sen alunperin kaivanut. Minä vain siirtelin hieman pintamaata, että sain alta viileämpää maata itseäni vasten.


Minäkin kävin välillä tuolla kuopassa pyörähtämässä leluineni, mutta en malttanut kauaa pötkötellä.


Sitten tänään olikin yks kaks siivouspäivä! En edes muistanut, milloin olen viimeeksi kuullut imurin ääntä.

Voisitteko uskoa, että 1,5 vuotta sitten tämä urho huusi kauhuissaan, kun imuri käynnistettiin?


Mikäs ihme tuo nyt on... Kyllähän sitä kaikenlaiseen tottuu ajan kanssa. Paitsi luukusta putoavaan postiin. Ja rappukäytävän siivoukseen. Ja naapurin ovikellon soimiseen...

Mutta laittakaapa rasti seinään, että tänään MINÄ varastin ruokaa LUCY-NEIDIN kupista! Vaaka pyörähti jokin aika sitten Lucy-neidin alla sellaisiin lukemiin, että dietti alkoi välittömästi. Nyt Lucy-neiti kai ajatteli, että jos ei tule enempää ruokaa kuppiin, niin ei kannata edes vaivautua syömään.

En minä muuten olisi nirsoillut, mutta se uusi lisäravinne saa minun vatsani tuntumaan ihan oudolta. Se minut aamullakin ajoi ylös heti kärpäsen herätettyä. Pitäisi muka olla hyväksi iholle ja turkille, mutta vatsasta ei pullon kyljessä ollut mitään mainintaa.

Sitten käytiin leikkimässä Himmun kanssa! Hän on jo puolivuotias, reipas coton de tuléar -tyttönen. Me juostiin Himmun kanssa melkoista rundia ja välillä hän juoksi ympyrää, vaikka minä jäin paikoilleni. Kuviin häntä ei ehtinyt saada sitten millään.
Minä seurailin moista mylläämistä hieman sivummalta. Mutta olihan kuitenkin taas mukava päivä ja lopulta ihan puuhakaskin.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on viisaati tehty kun menee helteellä tuollaisen vilvoittelukuoppaan :) Hyvin olette jaksaneet puuhastella kuumalla kelillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilvoittelukuopat on hyvä vaihtoehto, jos kahlailuun sopivaa vettä ei ole tarjolla!

   Poista
 2. Kärpäsherätystä en ole vielä kokenut. Eilen Palvelijatar löysi kuolleen kärpäsen työhuoneen lattialta ja katsoi minua kysyvästi. Minä katselin ihan toiseen suuntaan...
  Melkoista menoa teillä on ollut vaikka oli helle! Kuoppia on kiva kaivaa ja niissä on mukava vähän aikaa vilvoitella. Hauska tyttö tuo Himmu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko saanut kärpäsen kiinni? Melkoinen saalistaja! Lucy-neiti yritti napata kärpäsen suuhunsa, mutta hidas mikä hidas. Aina ehti kärpsy lennähtää tiehensä.

   Poista
 3. Melekosen lämmintä olj kyllä. Tuommoset viilennyskuopat on kyllä tehokkaampija ku ne meekäläesen tuuletusaakot :)
  Mulle on pistetty sitä lohiöljyvä ruokaan ja siitei maha oekeen tykkee. Tinkii närästämmään. Vuanku jos jokatoenen päevä annetaan ni sittä ee närästä.Hyvvee evästä sotkettaan aena jollae aeneella! Kyllä en tykkee.
  Minä piän vielähhii imurille tappotalakoot siivuun aluks. Ja sittä suapi olla raahassa.Nii on pahaiäninen vehe se. Roni ossoo käättäätyvä, toesin ku "joku muu määräkoera". Sano äet.
  Ilosta päevee tännäännii teelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä pidemmän päälle tämmöinen kuoppa viilentää enemmän kuin "tuuletusaukko" :D
   Tuota voisikin kokeilla, että öljyä olisi ruuan mukana harvemmin. Riittäisikin pitemmäksi aikaa.
   Uskallatko ottaa imurin kanssa yhteen? Me ei ole siihen laitteeseen rohjettu koskea. Mopille Lucy-neiti antoi kyytiä joskus pienenä, mutta sekin sitten kiellettiin.

   Poista
 4. Teil on ollu tosi liikunnallinen päivä, Lucy ja Roni. Hiano homma!

  VastaaPoista