maanantai 6. kesäkuuta 2016

Harrastehankintoja ja rento meininki


Mejäharrastus otti askeleen kohti vakavampaa suuntaa eilen, kun Emäntä hankki vihdoin oman kompassin ja 200 puista pyykkipoikaa.Sitten hän maalasi pyykkärit oransseiksi, että ne erottuvat metsässä. Tosin vain toiselta puolelta, koska siten niistä saa pyykkipojan kääntämällä myös piilomerkit koejäljelle. Nyt meiltä ei puutu kuin metsä.

Tänäaamuna jouduttiin harkitsemaan, että muuttaisimme aamulenkin reittiä. Jouduimme taas lokkihyökkäyksen kohteeksi. Lokit yrittivät vieläpä pommittaa meitä ulosteillaan. Lokit eivät vain tiedä, että mäyräkoirallehan sellainen plätsi niskassa olisi lottovoitto, mutta Emäntä ei oikein pitänyt niskaan hyökkivistä linnuista. 

Yleensä me kuljetaan sama aamulenkki ja melko täsmälleen samaan aikaan, niin että Emäntä epäilee eräässä kahvilassa joka aamu kokoontuvan ukkeliporukan pitävän kellojaan ajassa meidän mukaamme. Tänään tuli siihen aikatauluun muutos, ja jos joku kahvilan ikkunassa ajatteli lähtevänsä "vähän mäyräkoirien jälkeen", niin oli auttamatta myöhässä. Me ollaan nimittäin nyt kesälomalla!

Kukkaismäykkyjä iltalenkillä:Senkus kuvaat. Älä anna minun heinänsyöntini yhtään häiritä.
 Erikoinen juttu muuten lenkin jälkeen. Käytiin lueskelemaan kamujen blogipostauksia ja Párek oli postannut mm. videon, jossa hän haukkui ja näin ison reaktion se sai meissä aikaan:Yleensä räyhätään takaisin, vaikka Emäntä katsoisi vain meidän omia videoita, mutta ei sitä näin lomalla jaksa kaiken perässä hötkyillä!

6 kommenttia:

 1. Haha, koittakaas nyt vähän hillitä intoanne mun haukkumisen aikana! Palvelijatar nauroi kippurassa teidän reaktiollenne.
  Teillä hyökkäilee lokit ja meillä on täällä yksi hullu varis. Se on hyökkäillyt ohikulkijoiden päitä nokkimaan. Mummot on joutuneet vaihtamaan reittiään sen vuoksi. Me ei olla saatu sitä kimppuumme ainakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut voi varsinkin pesintäaikaan olla melkoisena riesana! Ilmasta päin tulevalta hyökkäykseltä on niin hankala suojautua. Hyvä jos varis on ymmärtänyt jättää teidät rauhaan.

   Poista
 2. No siinon jo pyykkipoeka poekineen :) Tiälä sitä kuulkee oes mehtee. Tulukee vuan tänne. Tosin ee ommoo mutta kyllä sinne soppii sekkaan:)
  Seon oekeen että lomalla ee pietä aekataaluja. Suapi kahvilan ukkelittii nyt siirtyvä kesäloma-aekaan.
  Lepposata ja mukavata lommoo vuan sinne teelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loma tekee hyvää.
   Meilläkään ei ole omaa metsää, mutta täytyy varmaan kysyä, josko jonkun metsää saisi lainata. Ei olla ihan varmoja, kuuluuko verisienen metsässä vetäminen jokamiehenoikeuksien piiriin...

   Poista
 3. Ekasta kuvasti olisin luullut että teillä on pyykkipäivä mutta olikin kysymyksessä paljon mukavampi harrastus :)
  Aika rento lomameininki viimeisissä kuvissa ja niin se pitää ollakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupan täti saattoi ihmetellä, että millaista pyykkivuorta meillä ollaan käymässä pyykkäämään! :)

   Poista