Sivut

torstai 4. elokuuta 2016

Omalla sohvalla taas

Ihan pyytämättä ja kysymättä saatiin viikon maisemanvaihdos tai kutsuttakoon sitä nyt sitten vaikka kesälomamatkaksi.

Me oltiin kyllä hoidossa Lucy-neiti ja Mestarit tekivät sen kesälomamatkan, mutta en minä valita. Me oltiin tosi mukavassa hoitopaikassa! Ollaan oltu siellä ennenkin tosin vähän lyhyempiä aikoja. Siellä on oma piha, jossa kirmailla, minulle heiteltiin lelua niin paljon kuin jaksoin hakea, pääsin kävelyille ja aina oli rapsutuksia tarjolla.

Minä viihdyin myös. Minun kävelyni tosin eivät vieläkään ulottuneet lähikadunpätkää etemmäs, mutta vaihtelu virkistää silti. Ja aamuisin pääsin sänkyyn köllöttelemään ihmisten kanssa.
Surullinen asia oli se, että Lonny-mummoa ei enää ollut paikalla pitämässä kuria. Hän poistui koirientaivaaseen aiemmin kesällä. Rauha hänen muistolleen!

Kotiinpaluun riemua latisti vähän se, että Parempi Mestari oli mennyt reissussa rikki. Hän on vain maannut nyt sängyssä ja sohvalla kaksi päivää ja me on tietysti ahkerasti maattu kyljessä kiinni, mutta minä voisin henkilökohtaisesti jo tehdä välillä muutakin.

Malttia Roni. Kun ihmiset ovat kipeitä, niin silloin pitää vain odottaa. Niinhän Mestaritkin ovat meidän vierellämme, jos me olemme kipeitä. Ja olihan meillä eilen hetken aikaa hauskaa sen oravan kanssa!

Älä muistuta minua siitä. Minä olisin vain halunnut leikkiä sillä! Miksi sinun täytyy aina olla niin verenhimoinen, että puret ja ravistelet kaiken hengiltä.

Kai se on joku vaisto. Minä osasin tapporavistuksen jo, kun olin kaksi kuukautta vanha:


Pentuajoista tulikin mieleeni. Uskomatonta, että tästä maanantaiylläristä on jo vuosi aikaa!
Nyt Ninni on jo viehättävä reilun vuodenikäinen lapinkoiraneiti. Ja lopulta Roosa-täti taisi ottaa hänet ihan mielellään osaksi laumaansa.


10 kommenttia:

 1. Toivottavasti Parempi Mestari on toipumassa vauhdilla.
  Hyvin on ihan pennusta tapporavistukset olleet hallussa sulla Lucy. Mulla on tuo sama tekniikka hyväksi havaittu ;) Ninnistäkin on kasvanut kaunotar. Niin se aika kuluu.
  Vettä on ropissut melko miehekkäästi täällä päivän aikana, nyt ei sada. Palvelijatar sanoo, että meidän tuurilla tulee seuraava rankempi rojaus juuri iltalenkin aikaan. Saas nähdä miten käy.
  Mukavaa iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaahan tuo Parempi Mestarikin sentään pysymään jo tolpillaan. Mihin tässä muuten joudutaisiinkaan... Vettä on tullut täälläkin. Aamulenkki tyrehtyi hyvin lyhyeksi käännökseksi pihalla. Toivottavasti teillä on parempaa tuuria!

   Poista
 2. Tota noin niin, pakko myäntää, että noin tehokasta tapporavistusta ei olla kyl koskaan ennen nähty. Upeeta kerrassaan. Ja joo, meijänkin piha on tältä kesältä kahta oravaa köyhempi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahinkoja sattuu... Mutta te sentään myös pelastitte siilin! :)

   Poista
 3. Vai hoitoon olette päässeet ja ihan pihalle juoksentelemaan. Se on lystiä hommaa. Onneksi Lucykin on jo noin hyvässä kunnossa, että pääsee kadulle lenkille. Meillä koirilla tahtoo olla tuo tappovietti aika voimakas. Kyllä minäkin olen jokaisen pehmoni tapporutistanut melko nopeassa tahdissa. t. Eka
  Ja pikaista paranemista sille paremmalle mestarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja joillakin koirilla ilmeisesti voimakkaampi kuin toisilla. Ronin suussa ei vielä mikään elävä ole menettänyt henkeään...

   Poista
 4. On se vaan niin tärkeätä että on hyvä ja turvallinen hoitopaikka kun sellaista kuitenkin joskus tarvitsee.
  Roosa on nätti neiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on sellaisia kivoja ihmisiä, jotka voivat ottaa välillä koiria kyläilemään! :)

   Poista
 5. No hyvästi on tapporavistukset hallittu jo nuin pienenä :) Vuan että ihanko oekeesti Lucy-neeti sae oravan hengiltä...älysinkö nyt oekeen?? Eekaet liene iha oekee orava kuitenkaa ollunna...? Pikasta paranemista Paremmalle Mestarille!

  VastaaPoista