sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Ronin listasijoitus

 "Hei suloinen mäykkyneiti! Etsitkö seuraa tositarkoituksella? Tässä olisi sinulle hellä ja sporttinen humppatukka kaveriksi kaikkeen yhteiseen kivaan! Olen ulkonäöltäni erinomainen ja sertinarvoinen. Olen saanut yhden ykköstuloksen mejästä ja pari hyväksyttyä tulosta rally-tokon alokasluokasta. Osaan siis työskennellä yhdessä ja yksin. Olen kova uimari ja noudan mielelläni maalla ja vedessä. Kaikki liikunta on lähellä sydäntäni, mutta osaan myös ottaa rennosti ja käpertyä sohvannurkkaan suukottelemaan. Osaan jakaa omastani ja kanssani sinun ei tarvitse pelätä mitään, koska olen hyvin suojelevainen ja puolustan omiani. Ei haittaa vaikka olisit vähän kipakka, koska olen tottunut saamaan tytöiltä korvilleni. Ota yhteyttä blogin toimitukseen, jos kiinnostuit! Nimim. Tehtäskö vauvoja?"


Lucy-neiti, mitä sinä kirjoitat?

Parantelin vähän tuota sinun seuranhakuilmoitustasi. Alkuperäinen oli niin kliininen ja persoonaton.

Mitä "seuranhakuilmoitusta"? En minä ole hakenut seuraa mistään!

No tämä ilmoitus, joka on täällä mäyräkoirien treffipalstalla!

Suomen Mäyräkoiraliiton jalostusuroslista

Ensinnäkin, kuka kertoo jo treffi-ilmoituksessa omista vanhemmistaan? Ja sukusiitosprosentti?! Hei haloo!

Ei Lucy-neiti, sinä olet nyt käsittänyt vähän väärin. Tuo on jalostusuroslista!

Eli deittipalsta.

Ei kun tuonne kerätään tiedot kaikista uroksista, jotka vain täyttävät tietyt kriteerit. Minullahan oli jo käyttötulos ja näyttelytulos, joten kun kävin siellä silmäkuvauksessa, niin ehdot täyttyivät ja minut lisättiin automaattisesti tuolle listalle. Lista on tehty helpottamaan kasvattajien työtä, että he löytävät helpommin mahdollisia sulhasehdokkaita tyttökoirilleen. Että ei tuolle listalle päätyminen vielä merkitse mitään.

Höh... Minusta olisi ollut niin hauskaa olla täti sinun pennuillesi. Olisin voinut opettaa niille tempun tai pari...

12 kommenttia:

 1. No voihan sitä deitti-ilmoituksessa kertoa kaikki mutta ei välttämättä jää puheenaiheita sitten ekoille treffeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisi tylsää, jos kaiken jo tietäisi. "Niin sinullakin oli sukusiitosprosentti nolla. Se on hyvä juttu se..." ;)

   Poista
 2. Lucy-neiti oli tehnyt sulle hienon deitti-ilmoituksen Roni! Nyt vain odottelemaan morsiamia. Tekisköhän se mullekin, kun dreeveri-narttuja ei ole juuri tullut kylillä vastaan? t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkos teillä dreevereillä tuollaista omaa deittipalstaa? Deitti-ilmoituksen tekeminen on helppoa! Kerrot vain parhaista puolistasi ja antaa niiden huonojen puolien sitten paljastua pikku hiljaa. ;) Sinähän varmaan "nautit luonnossa liikkumisesta" ja olet "uskollinen kumppani, joka viihtyy hyvin kotosalla". :)

   Poista
  2. Näinhän se on. Minä vaan en taida päästä palstalle, kun kirsu on punainen ja tassut liian käppyrät. Kuka sellaista isäksi huolii? t. Eka

   Poista
  3. No voi... toisaalta eipä niitä pentujaan kuitenkaan paljoa näkisi, että eivät ne taitaisi uroksen elämään juuri lisää sisältöä tuoda kuitenkaan.. :)

   Poista
 3. Oekee on semmonen iskevä tuo ilimotus! :) Kyllä tytöt tykkee enämpi tuommosesta ku tuo ylimmäenen. Takkuulla ruppee kännykät ja ovj´kellot pirisemmään! Varraavvu vuan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saapas nähdä... Tuolla listalla on paljon muitakin eri aloilla kunnostautuneempia uroita, että ehkä tämmöisen nuoren jannun ei vielä tarvitse haaveilla perheen perustamisesta. :) Jos koskaan...

   Poista
 4. Jo vain, toi sun oma seuranhakuilmo on tuhatziljoonaa kertaa parempi ku toi jalostusjupina, Roni. Persoonallinen, ihan niiku säkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä parinmuodostus vain nykyaikana helppoa koirillekin! Ei tarvitse kuin kotona istua ja odotella, että kivat tytsykät tulevat hakemaan. Toista oli vielä 50-luvulla koiran elo, kun joutui hajuaistin avulla etsimään, että missä talossa on tyttö juoksulla ja muiden kylän urosten kanssa viikko tolkulla istumaan ulkona passissa ja välillä tappelemaan oikeudestaan päästä jatkamaan sukua. Tai näin me joskus Koiramme-lehdestä luettiin...

   Poista
 5. Wau ja jippii, kyllä sulle kohta tulvii tarjokkaita ovista ja ikkunoista, Roni. Ei noin komeaa ja hauskaa poikaa voi yksikään tyttö vastustaa. Kerro sitten miten kiireeksi pisti. Herrasmieshän ei naisjutuillaan kersku, mutta ihan vain noin yleisellä tasolla jos mainitsisit tuottiko ilmo tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... etteköhän te blogia seuraavat ole ensimmäisiä, jotka saavat tietää, jos jotain tapahtuisi. Silmätulos on voimassa kaksi vuotta, että tässä voi tovi vierähtää. ;) Eikä pariutuminen ollut kyllä Emännällä ensimmäisenä mielessä. Hän halusi vain varmuuden, että silmät ovat terveet. :)

   Poista