keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Häntä pystyyn!


Ei tämä lumi taida mikään uutinen enää kenellekään olla, mutta tänäänkin siitä riemuittiin. Ensin koirapuistossa ja sitten illemmalla vielä lenkillä. Minä olen myös aktivoitunut lelujen saralla koirapuistossa, kun aiemmin olen vain seuraillut maailmanmenoa. Muutamana päivänä olen mennyt varastamaan Mustan alamaisen lelun ja pilannut näin ollen sen leikit, joten tänään Parempi Mestari antoikin meille omat lelut.


Siihen asti ihan kiva päivä, mutta sitten jouduinkin yhtäkkiä eläinlääkäriin! Ja mistä syystä! Häntäni asento ei miellyttänyt Parempaa Mestaria! On kuulemma liiaksi takalistoon liimautuneena, laahautuu perässä ja muutenkin kipeännäköinen.

Ei näin...
...vaan näin.
Liian harvoin kuulemma käy ylhäällä minun häntäni, joten kuninkaallinen persauxeni oli vietävä lääkärintarkastukseen.

Tämän pidemmälle minä en tähän paikkaan tule!
Parempi Mestari elätteli toiveita, että kyseessä olisi ehkäpä joku pikkupikku anaalirauhastulehdus, joka hoidettaisiin suit sait sukkelasti jollain kivalla antibioottikuurilla. Sellaista tuuria ei tokikaan käynyt. Eläinlääkäri tuikkasi minua sormella sinne, minne aurinko ei paista ja totesi rauhasten olevan ihan kunnossa. (Tässä vaiheessa minä kiipesin kuin orava pöydältä Paremman Mestarin syliin ja vannotin, ettei hän anna enää pahan naisen koskea minuun.) Vaihtoehdoksi jäi siis se hieman synkempi selitys eli mahdollisesti möykkyhalvauksen jättämä... jokin... oire. Minä olin jo ovella menossa, kun eläinlääkäri ehdotteli jotain laseria takapuolelleni. Katsellaan.

Häntä maassa tai ei, niin parin kilsan lenkin pyyhkäisin tuossa iltani ratoksi vielä kuitenkin Paremman Mestarin ja Mustan alamaisen kanssa, että hyvin se peppu silti toimii.

Eläinlääkärireissun ja lenkin jälkeen on sitten vietetty yhdessä iltaa tässä sohvalla, mäykyt, Mestarit ja voileipä.

10 kommenttia:

 1. Noh, Lucy, onks häntä jo pystyssä? Kuka sen voileivän lopulta söi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häntä tulee siellä perässä niin kuin ennenkin, joskus iloisesti, yleensä vähän koipien välissä. Voileivällä oli surullinen loppu. Parempi Mestari söi sen yksin kokonaan. Leipä olisi varmasti mieluummin tullut mäyräkoiran syömäksi.

   Poista
 2. Onpas näköjään kivaa kieriskellä ja touhuilla hangessa, onko kivempaa kun kuralätäkössä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti parempaa kuin kuralätäköt! Sisälläkin on vähemmän hiekkaa, mikä tekee Mestarit iloisiksi.

   Poista
 3. Mukavat lumj´leekit näkkyy olleen :) Vuan voehan kehvelj kuitennii tuon häntäasijan kansa! Toevottavasti se siitä ruppee korjaatummaan.Entäpä jos on sinne takapiähän tullunna nyt jottae lihasjumija sen halavaaksen jäläkeen...? Että sillä ee tuo häntä ottaavvu kunnolla oekeeseen asentoon? Uskaltasko jottae hierojata kokkeella, sanoko liäkärj mittää semmosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti Parempi Mestari ja eläinlääkäri puhuivat jostain akupunktiosta tai laserilla tehtävästä ikään kuin samasta jutusta, joka voisi auttaa juurikin tuohon takamuksen jäykkyyteen. Sellaisia hoitoja ei ole ennen kokeiltukaan.

   Poista
 4. Voi sua Lucy-neiti. Vai on sun häntäsi nyt väärässä asennossa. Pidä vain häntä korkeella, niin kyllä se parempi mestari unohtaa taas kaikki lääkärissäkäynnit. Näkee kyllä, että teillä on siellä voikkaria tarjolla. Katse on niin kiinteä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se silloin tällöin nouseekin, kun oikein innostun, että ihan ehjä, toimiva häntä se on, mutta ihmisiä on niin vaikea miellyttää!

   Poista
 5. No voi kehveli sentään, että laaseria ahteriin? No, jospa siitä olisi oikea apu. Ei kyllä videosta päätellen mitään vikaa osais epäillä hännän alusessa. Mutta mehän pidellään peukkuja että kaikki tulee helposti hoidettua kuntoon ja häntäkin löytää taas oikean asentonsa! Erittäin hauskaa loppuviikkoa ja hyvää mieltä teille kamut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täälläkin on katseltu ja arvailtu, kun liikkuminen, leikkiminen ja muu hyppely luonnistuu hyvin, niin onko häntä kuitenkin salaa kipeä ja hoitoa vailla vai muuten vain itsepäisesti useimmiten alaspäin. Hyvä häntä se kuitenkin on, että ei anneta sen pilata mukavaa viikonloppua! Iloista viikonlopetusta vain teillekin! :)

   Poista