maanantai 21. marraskuuta 2016

Mäyräkoirasäätiedote

Odotettavissa aamuun asti tiukkaa pidättelyä ja peiton sisään kääriytymistä. Yön alin +5 astetta etelässä. Äkillisen ripulin yllättäessä kannattaa siis ulko-oven sijaan suunnata kaikessa hiljaisuudessa olohuoneen sohvan taakse.
    Aamulla hidas ylösnousu ja kohtalaista venyttelyä. Pohjoisen koirat voivat päästä lumiselle aamulenkille, muiden on tyytyminen märkään asfalttiin.
    Päivän paras ulkoiluhetki kello 12 ja 14 välillä. Iltaa kohti alenevaa lenkkeilyintoa ja sisällä piileskelyä.
    Märkien tassujen varoitus voimassa koko maassa pohjoisinta Suomea lukuunottamatta, jossa kuitenkin liukastuvien tassujen varoitus.

Mäyräkoirasäässä ei ole tapahtumassa muutoksia lähipäivinä, mutta viikonloppuna mieli voi muuttua.

Meteororiittilogi-Ronin jäätiedote: Jäille ei ole asiaa!
(Meidän uutispäivitys lähti vähän kiertoon ja tuli pikkaisen sellainen epäilys, että hoksasivatkohan kaikki, että kyseessä ei ollut oikea uutinen... Että nyt mennään kyllä riskirajoilla, kun tehdään pilaa ehkä vielä vähän pyhemmästä ja puhuttavammasta aiheesta eli säästä, mutta tämäkin on siis vain leikkiä eikä mikään oikea säätiedote! Eläimiä ei vahingoitettu tätä(kään) päivitystä kirjoitettaessa.
Terveisin: hyvinvoivat mäyräkoirat Lucy ja Roni)

10 kommenttia:

 1. Varmaan oli paljon tarkempi sääennuste kuin meteorologien veikkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin jäätiedote on täysin kutinsa pitävä. ;)

   Poista
 2. Keh heh, kyä me Sääpojat heti hoksattiin, mistä oli kysymys, ja kompataan teijän säätiedotusta ihan täpöllä. Joo.

  VastaaPoista
 3. Meidän Ottomme arvostaa kovasti Mäyräkoirasäätiedotustanne! Osui ihan nappiin, tuumasi Otto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu ei ole ihan parasta aikaa olla koira, varsinkaan matalamaavarainen koira, etenkään jos ei edes metsästyshommiin pääse, mutta nyt on toki aikaa ottaa joku hyvä puruluu urakakseen ja käpertyä viltin sisään sitä sohvalle nakertelemaan. :)

   Poista
 4. Ihan täsmällinen on tuo säätiedotus, ei moitteen sijaa. Samalla suuret kiitokset siitä, että järjestitte taas Palvelijattaren vatsamakkaroille tehokkaan treenin. Tuossa sen rantapallo hyppii ylös alas naurun tahdissa! Jatkakaa vain samaan malliin tarinointia, niin minulla onkin pian täällä pari numeroa kapoisampi taluttaja, Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Etkö pelkää, että lihaskunnon noustessa Palvelijattarestasi tulee myös vahvempi kiskomaan sinua mieleiseensä suuntaan lenkillä? ;)

   Poista
 5. Justiisa paekkasapitävä olj tuo ennuste. Suanoo ehken lisätä varotuksen loppuviikolle; ootettavissa parran jiätymistä ja alavilla mahoella hallavvuara :)

  VastaaPoista