sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Origami-mäyräkoira

Sylvin videosta bongattiin origami-mäyräkoiria ja Emäntä etsi heti netistä ohjeita, kuinka sellaisen voisi tehdä itse. Jostain varhaislapsuudesta peräisin olevasta askartelutarvikevarastosta löytyi vielä origamitaittelupaperiakin!

Sylvi made us do it!
Ei tästä nyt ihan yhtä kaunista tullut, kuin Sylvin videolla esiintyneet paperimäykyt, mutta Emäntä oli hyvin tohkeissaan ja ylpeä itsestään, kun osasi lukea piirrettyjä taitteluohjeita. Tai ainakin sinne päin.


Tätä korttia ei sentään ole itse tehty, mutta eikös ole hieno, kirjottu mäykky kuitenkin!

Minusta näissä molemmissa on kyllä eräs aika oleellinen virhe.

Mikä muka?

Ne eivät ole mustia.


Kun nyt jo tällä hyllyllä ollaan, niin ehkä voitaisiin esitellä meidän koira-alttari kokonaisuudessaan. Toisilla on ilmeisesti palkintohuoneita tai -kaappeja, mutta yksi hylly riittää vielä meille. Oikealla ovat minun näyttelyruusukkeeni ja mejäpalkintoni ja vasemmalla Mustan alamaisen. Me on kerätty vain kaikki söpönväriset ruusukkeet!

8 kommenttia:

 1. Hieno palkintokokoelma, kyllä tuota kelpaa esitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokoelma ei vie liikaa tilaa, mutta muistuttaa niistä kivoista, yhteisistä onnistumisen hetkistä, joita meillä on ollut. :)

   Poista
 2. No jo vain on orikamipaperitaittelumäyräkoira oikein onnistunu. Joo. Upeita palkintoprusetteja ja pystejä oottekin saaneet, ansiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meitäkin on joskus onnistanut, vaikkei ollakaan niitä ihmekoiria, jotka matkaavat voitosta voittoon tuosta noin vain. :)

   Poista
 3. Hieno on kokoelma, mutta niin on origamikin. No juu, musta tietty olis ihan super-hieno väri... öhöm...mutta kyllä tuokin on oikein mallikas! Olette te kyllä kaikkien mahdollisten ruusukkeiden ja pokaalien arvoiset mäykyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa paperia ei muka ollut tarjolla. Eikä vissiin sitten mustaa lankaakaan...

   Poista
 4. Hieno origamimäyräkoira! Siitä se uusi harrastus lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä näytti löytyvän melko monimutkaisiakin paperista taiteltuja koiria, että siinä olisikin haastetta alkaa niitä taittelemaan! :)

   Poista