torstai 29. joulukuuta 2016

Onneksi haju ei tartu blogipäivityksiin


Tjaaha. Nyt se Emäntä hankki sitten oman digijärkkärin. Tätä on siis tästä lähin paljon luvassa:Ensimmäiset kokeilut ei meitä kauheasti innostaneet. Emäntä sai ryömiä juuri niin paljon meidän ympärillä kuin lystäsi.

Lucy ja Roosa-täti
Sitten yhtäkkiä Roosa-täti ja Ninni ihmisineen pelmahtivat meille iltateelle. Minä olin niin iloinen Ninnin nähdessäni, että halusin halailla häntä koko ajan. Jonkin aikaa halailtuamme Emännällä meni hermot meihin ja hän telkesi minut häkkiin.

Teidän halailunne häiritsi koko lähitienoota, kun Ninni puri sinua korvista ja ärisi ja Roosa-täti alkoi aina haukkua, ku Ninni ärisi, että ihan oikein, että sinut laitettiin jäähylle.

Kun Ninni ja Roosa-täti lähtivät, me mentiin lenkille. Lenkin jälkeen Lucy-neidistä ei enää ollut valokuvamalliksi. Hän löysi ulkona herkullisen lantaläjän, heittäytyi siihen pitkälleen ja joutui kotona vaahtokylpyyn!

Ihme nipotusta. Kerrankin kukaan ei olisi tunnistanut minua hajun perusteella!

17 kommenttia:

 1. Tuohan on hyvä idea päättää vanha vuosi lantaläjässä kieriskelyyn, hehe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin oli! Ihmiset nyrpistelevät, että haisen muka pesusta huolimatta pahalle. Yrittivät jopa usuttaa Ronin minua haistelemaan, että missä sitä lantaa vielä on kiinni! Onneksi Roni on kuitenkin uskollisempi minulle kuin Mestareille...

   Poista
 2. O-ou, kuamat, nyt teilkin alko jatkuva kuvailotutulitusaika! Mut hei, haisuläjät ovatten elämän suala, vai miten sen asian ny ilmaisis, onpa piäntä, että heti joutuu vaahtokuppeli kylpyyn. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjakuvausta on luvassa... toivottavasti myös herkkuja tulee sarjoissa! Kyllähän sen pienen kylvyn kestää, kun vain saa koiranvaistojaan toteuttaa!

   Poista
 3. Kyllä sitä aina pitää yrittää oma haju peitettyä jollain vielä vähän paremmalla!!! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kukaan ei arvaa, että Lucy-neiti on ollut lenkillä, kun kaikki haistavat vain, että iso kakkapökäle siinä on kulkenut Emännän ja Ronin kanssa.

   Poista
 4. Palvelijatar tietää mitä on pestä koirasta lanta pois. Sen villakoira mökillä joka vuosi löysi metsästä hyvän läjän tai raadonjämät ja kieriskeli niissä huolella. Saunassa olikin usein erinäisille pesuaineille ja jopa juuriharjalle käyttöä.
  Minä olen vasta reilun seitsemän elinvuoteni aikana onnistunut luomaan lantakuorrutuksen turkkiini vain kerran. Ja se olikin ihmisen jätöstä! Palvelijatar yökötteli kotimatkan ja vielä enemmän kotona minua pestessään. Myönnän että vähän itseänikin inhotti.
  Hauskaa vuodenvaihtoa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villakoiran pesu voi ollakin vähän isompi operaatio! Oletpa sinä ollut siisti poika. Me kieriskellään aina kun on tilaisuus.
   Mukavaa vuodenvaihdetta teillekin! :)

   Poista
 5. Kyllä seon juhlahetki ku kerkijjää luikasta johonnii mehevvään läjjään kierimään :) Harmi vuan ku niitä liijja harvoen sattuu.
  Toevottavasti kuvvuupalakka lissii sammaan tahtiin ku kuvvoominen lissii!
  Oekeen ilosta ja hyvvee uutta vuotta teelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittaahan ihmisetkin hajusteita, vaikka muita sitten pärskityttää ja joillain alkaa nenä vuotaa tai aivan henkisalpautuu, niin miksei sitten koira saa hajustaa itseään? Ja ihan varmasti on luonnollisempaa kuin ihmisten hajusteet! Varmasti ei kukaan ole saanut astmakohtausta lannan hajusta!
   Mukavaa tätä uudempaa vuotta teillekin! :)

   Poista
 6. Erinomaista ja kuvauksellista alkavaa vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Meidän äippä on lähes tyystiin unohtanut järkkäinsä, kun sai digipokkarin. Sillä on kuulemma helpompi kuvata koruja - ja minua.

  Roosa-täti näyttää kujeilevalta kuvassa. Voi Lucy-neiti, mä niin ymmärrän sua. Mut pestiin joskus kolmesti lannassapyörähdyksen jälkeen, ja silti porukat nyrpisteli nenujaan. Outoa - minusta se oli paras haju ikinä! En voinut olla käkättämättä partaani autossa kotimatkalla, vaikka sainkin kyllä melkoista kritiikkiä niskaani silloin.
  Mukavaa alkanutta vuotta teille kaikille, myös Roosa-tädille ja Ninnille porukoineen! -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikkien puolesta! Roosa-tädistä ei uskoisi, että hän täytti jouluna 8 vuotta. Hän on pysynyt yhtä leikkisänä koko ikänsä.

   Kolmesti?! Sinua on sitten kylvetetty oikein viimeisen päälle. Ihastuttavan kestävä tuollainen eau de lantala kyllä on! :)

   Poista
 8. Eläköön oma järkkäri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistikortille mahtuu yhdellä kertaa 4000 (koira)kuvaa! :D

   Poista
  2. Tarvitset epäilemättä varakortin!

   Poista