perjantai 16. syyskuuta 2016

Ensimmäisen maailman koirakansalaisen ongelmia

Höh. Taas uusia sääntöjä. Kuulemma, jos ei jaksa edes nousta ylös, vaan ulvoo yöllä sängyssä peiton alla Emännän jalkojen välissä, niin joutaisi jäädä sellainen yöhälytys kokonaan tekemättä. Jos joku yö lehdenjakaja sittenkin murtautuu meille, niin Emäntä saa sitten pelastaa ihan itse itsensä, jos ei minun yövartiointini kelpaa!


Pienimuotoinen puruluusota on ollut myös käynnissä. Pitkästä aikaa meille on uskottu puruluita, mutta Lucy-neidin pahalainen jemmaa ne kaikki ja vie minulta suustakin, joten tarvitsen Emännän apua, että saan myös kaluta luuta. Kun olen menettänyt luuni, menen Emännän luo, tökkään häntä kuonollani, ynähtelen hieman merkitsevästi ja tuijotan häntä silmiin niin kauan, että hän tulee ottamaan yhden Lucy-neidin alla olevista luista ja antaa sen minulle. Lopulta kävi niin, että kaikki muut luut itse asiassa olivat lattialla minun saatavillani, mutta se PARAS luu oli Lucy-neidillä. Emäntä ei kuulemma suostu olemaan juoksupoikani ja rosvoamaan luuta Lucy-neidin suusta, jos "samanlaisia" luita on lattiallakin. Miksei? Kyllähän hän voisi ottaa. Hänhän on jopa Lucy-neitiä korkea-arvoisempi!


Ja sitten on ollut sitä perinteistä tilanahtaudesta valittamista. Että muka mäyräkoirat vievät sängyssä liikaa tilaa nukkuessaan keskellä sänkyä poikittain tai kiivetessään peiton ja jalkojen päälle etsiessään pehmeintä kohtaa levolleen. Ikuisuusongelma, johon olisi yksinkertainen ja helppo ratkaisu, jos vain Mestarit suostuisivat sen hyväksymään: täytyy ostaa leveämpi sänky. Kuinka he voivat kuvitella, että mäyräkoira pystyy kunnolla rentoutumaan tavallisenkokoisessa parisängyssä? No kai sen on kelvattava, kun Mestarit kitsastelevat.

8 kommenttia:

 1. Vast´ikkää olj lehessä juttuva että joku pariskunta on hankkinna jättisängyn että koeralaama soppii sinne kansa :) Sanokeepa vinkiks niille Mestarille.
  Ja sehä on palaveluskunnan tehtävä huolehtija justiisa se oekee luu suataville. Että mitenkä nii ee suostu olemmaan juoksupoekana?? Siihe on pitännä osata varraatuva sillon ku on määkkyjä talloon suanna ( huom suanna, ee hankkinna):D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin luulisi, että kun meidän nyt on elettävä elämämme näiden Mestareiden kanssa, niin he edes yrittäisivät kaikkensa, että meillä olisi paras olla, mutta sitten on ahdasta, ei hypätä hakemaan luuta, kun sitä eniten tarvitsisi jne... Mutta kyllähän sitä joten kuten päivästä toiseen selviää ja onneksi on teitä blogikamuja, joiden kanssa jakaa nämä arjen huolet ja joilta aina saa tukea ja ymmärrystä! :)

   Poista
 2. Roni, minä nii-in ymmärrän sinua! Tunnollisesti hoidat vartiointitehtäväsi 24h eikä arvostusta heru. Ja Lucy-neiti on tyypillinen neito, kaikki oikeudet on hänellä ja pojat kuriin vaan. Pidän peukkuja että saavutat lopulta tasa-arvon edes melkein ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten Lucy-neiti on hyvä laumakaveri, mutta luiden kohdalla meinaa vähän tulla erimielisyyttä. Ja herkkujen. Ja kaikenlaisen syötävän...

   Poista
 3. Näin se vain on, leveämpi sänky että mäykyt mahtuu rennosti yöpymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten Mestarit voisivat käpertyä niihin oikein kivoihin pieniin koiransänkyihin, jotka ovat vierekkäin keittiössä. :D

   Poista
 4. Tytöt on tolleesti hassuja, että ne jemmaa kaikkien kaikki luut, meilkin on kokemusta aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut, että tytöt on usein huolissaan jostain linjoistaan, mutta mäykkytytöt taitavat olla näiden huolien yläpuolella... t. Roni

   Poista