Sivut

torstai 1. syyskuuta 2016

Roni 2 vuotta!

 Meitsillä on tänään synttärit! Se tarkottaa, että saa jotain hyvää syömistä, saa päättää, mitä leikitään ja sitten saa jonkun lahjan. Tiedän, koska minulla on ollut synttärit kerran ennenkin. Nämä on siis jo 2-vuotissynttärit. Nyt olen siis vakaa ja rauhallinen aikuinen mäyräkoirauros.

Hah hah! Uskoo ken tahtoo!


Aamupalaksi oli tuollaista herkullista nakkikakkua. Nakkeja oli siksi pystyssä kaksi, kun ne esittää niin kuin minun elinvuosiani. Tai jotenkin. Ihmisillä on tuollainen tapa laskea vuosia juhlapäivänä ruuasta tököttävillä objekteilla.


Lucy-neiti sai myös, ettei sille tule paha mieli, kun ei ole vielä sen synttärit. (Ja toisaalta minä saan sitten herkkuja Lucy-neidin synttäreillä, ettei minulle tule paha mieli. Lucy-neidin kakkuun saakin työntää pian jo koko nakkipaketin pystyyn.)

No en minä nyt niin vanha vielä ole! Vaikka kyllä ihan hyvin voi silti laittaa niin paljon nakkeja pystyyn, kuin vain pysyy. En minä sillä...


Iltapäivällä sain sitten valita, että mitä leikitään ja arvaatte kyllä. Valitsin tietenkin, että leikitään frisbeellä koirapuistossa ja niin tapahtui. Lahjaksi sain kokonaisen ison siansaparon.

Emäntä haluaa nyt laittaa jonkun nolon vauvakuvan tähän vielä. Sori.

Roni marraskuussa 2014

Eilen kesän viimeisenä päivänä, kun siis olin vielä 1 vuotta, käytiin uimassa. Kaksi ihmistäkin tuli uimaan samaan aikaan. Piti aika kiireellä hakea frisbeetä vedestä, ettei ne ihmiset ehtineet hakea sitä!


Huomaatte ehkä, että eilinen frisbee on erivärinen kuin tämänpäiväinen. Keltainen kelluu ja punaista mainostettiin kestäväksi (mutta se ei kellu). Yhteistä kummallekin on, että ne eivät ole kestäneet käyttöäni, vaan kummassakin on iso reikä keskellä. Siksi muistelisin, että kaapissa on vielä yksi uusi violetti frisbee. Koskahan saan sen käyttööni?


Minutkin uitettiin eilen. Onneksi tänään tuli syksy, niin enää ei varmaan tarvitse mennä pulikoimaan.Täytyy kyllä myöntää, että uinti piristi ja olin koko illan todella leikkisä ja pirtsakka. Sain jopa Mestarin houkuteltua leikkimään kanssani Kirahvilla!

12 kommenttia:

 1. Onnea sankarille! Ja tuo pentukuva on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emäntä tykkää, että mäykyt ovat suloisia pentuina, vaikka onneksi niistä kasvaakin sitten tämmöisiä järkeviä aikuisia koiria. :)

   Poista
 2. Paljon onnea vaan, paljon onnea, Roni, paljon onnea vaan! Ja nakkikakku näyttää herkulta. Hiano päivä, teillä ei siis meillä, ku ei mitään nakkikakkuu ollu tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nakkikakkua voisi olla useamminkin tarjolla...

   Poista
 3. Onnea Onnea !
  Asialliset juhla-annokset :)

  VastaaPoista
 4. Hirveen paljo onnee vaekkahhii päevän myöhässä! :) Kakku näättää oekeen herkulta. Kyllä sitä on jo aekamies tuon ikäsenä, ee ennee mikkää pennuhhupelo :) Äet ihastelj tuota sinun vaavvakuvvoo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein on onnellinen olo tänäänkin tässä puruluun pätkää järsiessä. :)

   Poista
 5. Myöhästyneet synttärionnittelut sulle Roni! Ja terveiset Lucylle! Teillä on ollut hienot juhlat ja mukavat leikit. Niin se tahtoo olla, ettei nuo tavarat kauan meidän koirien käytössä kestä. Joten uusia leluja kehiin! Mukavaa viikonloppua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sisälelut kestävät meillä aika hyvin, mutta näiden ulkolelujen kanssa lähtee aina homma vähän tassuista. :)
   Kivaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 6. Täältä myös kapallinen onnea sankarille. Vallan hieno syntymäpäivä sulla olikin. Tosi hienoa, että myös Lucy neiti sai kakun. Se on reilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Synttäripäivä oli oikein mukava. Harmi, että synttärit on vain kerran vuodessa.

   Poista