Sivut

tiistai 26. tammikuuta 2016

Lumisadepäivä

Aamu alkoi hienosti aamulenkillä koirapuistoon! Oltiin siellä ainakin 40 minuuttia heittelemässä frisbeetä ja painimassa. Pahuksen Lucy-neiti innostui myös minun frisbeestäni, joten en saanut leikkiä sillä yksin Emännän kanssa.

Ei se ole SINUN frisbeesi! Kyllä sillä saavat muutkin leikkiä!
Minä yritän kuitenkin aina ehtiä frisbeelle ensin, koska jos Lucy-neiti ehtii napata sen, en välttämättä saa sitä itselleni ollenkaan. Sitten joudun pyörimään Lucy-neidin ympärillä vaikka kuinka kauan ja yritän hämätä häntä irrottamaan siitä otteensa ja silti saatan saada nenilleni tai joutua painimaan ennen kuin saan frisbeen itselleni.Ja sitten Lucy-neidillä on vielä ärsyttävä tapa jäädä SEISOMAAN frisbeen päälle, kun hän on saanut sen haltuunsa!

Mitäää... minä kuulin jotain ja jäin kuuntelemaan. Frisbee oli ihan vahingossa minun allani samalla.

Päiväkävelyllä käytiin metsässä. Jouduimme tallustelemaan umpihangessa.

Minä luulen, että tässä Emännällä oli jokin salainen tavoite uuvuttaa mäyräkoirat kerrankin kunnolla. Se oli melkoista tarpomista.

No helppohan teidän oli tulla perässä, kun minä avasin latua!

Näytti minusta, että ensimmäisten satojen metrien jälkeen sinäkin hyppelit aika mielelläsi Emännän jalan jäljissä. Emäntä voisi joskus itse koittaa, kuinka ketterästi jalka nousee, kun lunta on kaulaan asti!

(Varoitus: Video on kuvattu liikkeessä käsivaralta ja saattaa aiheuttaa matkapahoinvointia!:)


Näenkö oikein? Juoksitko sinäkin Lucy-neiti?
No sinusta ei saanut kunnon kuvaa kuin silloin, kun olit jumissa hangessa.
Jaksettiin kuitenkin hyvin koko lenkki ja nyt on aika raukea ilta.

Minulla olisi ollut vielä koirakoulu tänä iltana, mutta se olikin peruttu. Eihän tuo haittaa. Enemmän olisin nyt kiinnostunut aikataulusta, jolla iltaruoka tarjoillaan.

Mennään keittiöön odottamaan. Pakkohan sen aika on jo kohta olla.

4 kommenttia:

 1. Vauhti päällä umpihangesta huolimatta :) Taitaa lumi tarttua pitkäkarvaiseen mäyrikseen vielä paremmin kuin karkeakarvaiseen... Mukavia lenkkeillysäitä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttuu sitä jonkin verran ja myös pitkän karvan laatu ratkaisee. Lucyyn tarttuu enemmän kuin Roniin.

   Poista
 2. Siinä ee taenna Lucy-neetillä käävvä käpsät muassa ollenkaa :D Mukavata seon tuo lumessa pelemuvaminen. Vuan on siinä ollunna emännällä homma ku on nuo teejjän turkit suanna kuaputettuva lumesta puhtaiks!Tuo käpsällä kiini pitäminen taekka lelun piällä seesominen on paras konsti pittee se omassa hallussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä vähän lumikökkösten raastamista, ettei ihan koko kämppä lainehtisi vedestä sen jälkeen, mutta oli riemun arvoista. :)

   Poista