sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Mäyräkoirien talvehtiminen

Ei täällä ole yhtään osumaa mäyräkoirien talviunelle. Suomessa ainoastaan karhu, mäyrä ja supikoira nukkuvat talviunta.

Mutta ei mäyräkoira?

No ei internetin mukaan.

Entäs hakusanoilla 'mäyräkoiran talvihorros'.

Katso itse. En minä jaksa enää. Mestarit saattavat tulla kotiin ja minä haluaisin mennä ovelle odottamaan.

Ei kun katso sinä, kun olet nuoremmuuttasi näppärämpi näiden koneiden kanssa!

En minä usko, että meidän olisi tarkoituskaan talvehtia mitenkään erityisesti. Ei minun emäni ainakaan koskaan opettanut minulle mitään sellaista.

Hmm.. No entäs jos katsoisit tietoa, kuinka koira voi matkustaa lentokoneessa. Eikös siellä Espanjassa ole niitä koiratarhoja, jonne koirat voivat mennä lomailemaan?

Näinköhän ne toimivat niin? Minä olen ymmärtänyt, että sieltä lähetetään ennemminkin koiria tänne...

Tänne?! Voi raukkoja! Mutta jos kuitenkin katsoisit?

Ei, minä menen nyt eteiseen makoilemaan ja odottamaan.

HEI! Miksi täällä hakuhistoriassa on haku 'Onko Lucy-neiti mäyräkoira'?! Odotahan, kun saan sinut kiinni!

Hahaha... Osasithan sinä käyttää tietokonetta!

8 kommenttia:

 1. Hahaha, pitäiskö minunkin opetella läppäriä näpelöimään? Päivän parhaat naurut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Tosin sinulla se voi olla vähän hankalaa, jos Palvelijattaresi on aina kotona eikä nukukaan juuri koskaan. Meillä on täällä päivisin usein aikaa touhuilla omiamme. :)

   Poista
 2. Äkkijäkös sitä näppäräkäpsänen konneelle oppii :)Mullae on kyllä vähä hankalata piästä ite siinä asijjoemaan ku äet on melekeen aena kotona.Sama homma ku Párekilla. On teellä sielä hyvät mahollisuuvvet tehä vaekka mitä ku ee oo aena kotj´väkj kotona...
  ps. voen sannoo että määräkoerilla on semmosta lievempätä talavihorrosta essiintynnä. Aenahhii pohjosella pallompuoliskolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minustakin meidän mäyräkoirien pitäisi jonkinlaiseen horrokseen laskeutua ja välttää turhaa ulkoilua ja rasitusta! Roni vain ei usko. Se olisi koko ajan niin innolla menossa joka paikkaan..

   Poista
 3. Mää kyl kallistuisin sin horrostelu pualel. Ja herräisi vast sit ko aurinko paistaa lämpimästi. Sit mää mensin trappusil grillaa kupeitani ;)
  Juu, kyl tää näpyttely multaki luanistuu, ko vaa oikee kovasti yrittää. Ain ei jaksa eikä viitti, mut teil o kuomat oikee ote toho nörtteilyy... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi rapuilla grillailu kuulostaa ihanalta! Meillä ei ole edes takkaa, jonka edessä köllötellä. Onneksi Mestareiden lämpimiin syleihin pääsee välillä sentään mäyräkoira lämmittelemään ja rentoutumaan.

   Poista
 4. Kyä te ootte kekseliäitä! Vaik pakkasesta ei tykätä, niin lumihangessa on kiva myllertää, mut eihän sitä auringonlämpöö mikään voita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meihin tarttuu jonkun verran lunta hangessa myllätessä ja tassuihin varsinkin, että mieli liitää jo toisinaan aurinkoon ja lämpöön.

   Poista